Edyta w Dzień Dobry TVN
- Steffie
- Linger
Re: Edyta w Dzień Dobry TVN
Bob, ten watek ma 206 stron i jesli jest bezsensowny, to tylko dzieki wizytom Edyty w DDTVN!! 

-
- Lunatique
- Ulubiony album: Perła
-
- VIF czyli Very Important Fan
- Ulubiony album: Nie wstydźmy si
- Ulubiona piosenka: sikania na siedząco
Bob pisze:Edyta widać że jest w końcu szczęśliwa i z tego związku wcześniej czy później zostanie poczęte nowe istnienie, czego z całego serca życzę.
W razie problemów warto skorzystać z pomocy fachowców, Łódź słynie z metody in vitro!!!
Ogólnie proponuje zamknąć ten bezsensowny wątek
Serio widać, że Edyta jest szczęśliwa? Ja ciągle widzę potrzebę pewnej manifestacji. Tak się nie zachowują ludzie szczęśliwi.
- Flux
- Uwaga, spammer!!!! :D
Z perspektywy wiadomości o poronieniu słynne już tofu rysuje się jako zachcianka ciążowa? Jak to jest, że za każdym razem kiedy Edyta ma szansę przypomnieć o sobie muzycznie, w przededniu lub nazajutrz mówi/robi coś takiego, że cała uwaga przenosi się na jej osobę i skupia na życiu prywatnym, z całkowitym pominięciem artystycznego żywota? Tak było choćby w Opolu, gdzie ludzie zamiast oceniać jej skądinąd udany występ, skoncentrowani byli na otwartej dłoni odbitej na twarzy Donatana. Tak, wiem, to on przekroczył granice i oberwał za swoje ale Edyta wciąż prowokuje dyskusje na tematy niezwiązane z muzyką. Chyba, że akurat krytykuje jakąś koleżankę z branży. Wtedy można powiedzieć, że ociera się o muzykę. Może powinna zostać jakąś działaczką, wojowniczką światła, gołębim posłańcem pokoju spowitym w błękitną aurę. Może politykiem, posłanką? Wszakże mami swój elektorat obietnicami bez pokrycia. Tak jak pisałem wcześniej, współczuję straty. Równie mocno współczuję uzależnienia od mediów i niewłaściwych relacji. Nie trzeba alkoholu czy innych twardych używek, żeby zniszczyć swoją karierę.
- Kamui Shiro
- Ready for love
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Niebo to my
Piter pisze:Bob pisze:Edyta widać że jest w końcu szczęśliwa i z tego związku wcześniej czy później zostanie poczęte nowe istnienie, czego z całego serca życzę.
W razie problemów warto skorzystać z pomocy fachowców, Łódź słynie z metody in vitro!!!
Ogólnie proponuje zamknąć ten bezsensowny wątek
Serio widać, że Edyta jest szczęśliwa? Ja ciągle widzę potrzebę pewnej manifestacji. Tak się nie zachowują ludzie szczęśliwi.
Ona może jest bardzo spełniona itd., tylko jeszcze musi wcisnąć jakiś kit, czemu kolejny rok nie wyda płyty z nową muzyką.
Obstawiałem właśnie jesien 2018, nie wyszło.
- Mist
- Ready for love
Edyta rozmienila sie na drobne juz wiele lat temu. Wszystko jest na 'wystawke', wiec dziwi mnie, ze ktos sie jeszcze dziwi.... Chociaz trasa jest.
-
- Moderator
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Litania
Przy okazji występu w Gdańsku Edyta udzieliła krótkiego wywiadu dla Agnieszki Jastrzębskiej.
Edyta Górniak o świętach i spontanicznym pomaganiu:
https://dziendobry.tvn.pl/a/edyta-gorni ... JFebM8PBIA
Jak zwykle nie było nic o muzyce i jak zwykle Jastrzębska była słodkopierdząca.
Edyta Górniak o świętach i spontanicznym pomaganiu:
https://dziendobry.tvn.pl/a/edyta-gorni ... JFebM8PBIA
Jak zwykle nie było nic o muzyce i jak zwykle Jastrzębska była słodkopierdząca.