Ja też nigdy w życiu nie poszłabym do pracy tak ubrana, ale o ile moja praca polega na uczeniu, to Edyty praca - na bawieniu ludzi i robieniu "szoł", a to daje jej pełne prawo, by być "kolorowym ptakiem", niezależnie od tego, czy nam "szaraczkom" się to spodoba czy nie.
i szaraczkom zdarza się zaszaleć i to miałam na myśli, bo logiczne, że są miejsca w których obowiązuje odpowiedni strój.
_________________ Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
Vanity zgadzam się z Tobą, to logiczne, że są miejsca, w których obowiązuje odpowiedni strój i nie chodziło mi o udowadnianie tej oczywistości, tylko o podkreślenie różnicy między "szaraczkiem" a Edytą, bo jeśli uznamy, że dla większości "szaraczków" jednym z tych miejsc jest zakład pracy, to dla Edyty niekoniecznie, bo nie wszyscy pracujemy w studiu telewizyjnym przed wielomilionową publicznością...
No chyba, że mówiąc "odpowiednie miejsca" dalej o kościele i aptece rozmawiamy
A "szaraczek" napisałam celowo w cudzysłowie, by nie traktować tego określenia dosłownie, no bo przecież nie mam wątpliwości, że każdy z nas ma ochotę i prawo być czasami, a może nawet często, "kolorowym ptakiem" i szaleć
BTW
Piter napisał/a:
Na pocztę! Na pocztę nie chodzi.
Piter czy Ty przypadkiem nie sugerujesz, że Edyta w ogóle nie chodzi na pocztę?
_________________ "Czytajmy, uczmy się, zwiedzajmy, starajmy się rozumieć, zarazić, nauczyć, wzruszyć, zachwycić, ukraść serce dla pięknego, mądrego, odkrywczego, odważnego... nie ma innej drogi" K. Janda
Dopiero przed chwilą oglądnąłem ostatni odcinek (brak czasu ). Fajny odcinek, ale duety tragiczne. Edyta fajnie wyglądała, taka polska Mata Hari.
Jedyne co mnie zdziwiło w przypadku Edyty to ocena dla Tolaka. Najpierw mówiła o kiepskiej interpretacji, a potem dała 6 .
Dla mnie najlepsi w tym odcinku byli Patricia Kazadi i Jakub Tolak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum