Jestem zdania, że wokalistki typu Celina i Edyta powinny mieć zakaz śpiewania piosenek Browna. Nawydzierają się, aż im struny popękają, a i tak, na nic się to zda.
Coś w tym jest. Nigdy nie lubiłam Edyty śpiewającej I feel good, Sex Machine. I - Fever - choć to nie Browna. Jakoś ona mi do tych utworów nie pasuje. Najbardziej strawne wykonanie to It's a Man's Man's Man's World.
_________________ Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
Jestem zdania, że wokalistki typu Celina i Edyta powinny mieć zakaz śpiewania piosenek Browna. Nawydzierają się, aż im struny popękają, a i tak, na nic się to zda.
Coś w tym jest. Nigdy nie lubiłam Edyty śpiewającej I feel good, Sex Machine. I - Fever - choć to nie Browna. Jakoś ona mi do tych utworów nie pasuje. Najbardziej strawne wykonanie to It's a Man's Man's Man's World.
Mam podobne odczucia co Piter i Vanity. Nie wiem czy chodzi o niewłaściwe frazowanie, czy o braki w charyzmie, ale Edyta w takich ekspresyjnych utworach jest dla mnie mało wiarygodna, nie ta energia po prostu.
_________________ "Czytajmy, uczmy się, zwiedzajmy, starajmy się rozumieć, zarazić, nauczyć, wzruszyć, zachwycić, ukraść serce dla pięknego, mądrego, odkrywczego, odważnego... nie ma innej drogi" K. Janda
mi tez sie za bardzo nie podobala Edi strasznie krzyczy ale brak tutaj emocji choc nie lubie Aguilery to jednak wydaje mi sie ze lepiej wykonala ta piosenke
i ta sukienka i te czerwone usta nie pasuja do Edyty
szymonek111 If I give myself (up) to you Edyta the best!
ja sie tez wypowiem.. mi sie bardzo podobalo wykonanie Edyty It's a Man's World i mialem okazje wysluchac tego na zywo, bo bylem na nagraniu i naprawde niezle to zaspiewala choc nie lubie takich piosenek, ale jak spiewa Ei to wszystko ujdzie a co do wygladu Edyty na finale to owszem mysle, ze wiekszosci sie nie podobala w takiej stylizacji jak widzialem Edyte z bardzo bliska to ja to strasznie postarzalo...takie jest moje zdanie. Ale jak sie jest fanem Edi to wystarczy,ze po prostu jest a ogolnie to odcinek finalowy byl najfajniejszy ze wszystkich na ktorych bylem, nawet udalo mi sie na chwilke wejsc do garderoby p.Edyty i zdobyc autografy, ogolnie szkoda,ze program sie juz skonczyl. nie mam gdzie chodzic w soboty....
Ulubiony album: live'99 Ulubiona piosenka: wszystkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum