to ona jeszcze spiewa gdzies po koncercie w karakowe? hahahaha
_________________ Gdy po zgraniu w studiu usłyszałam te piosenkę po raz pierwszy,byłam bardzo poruszona, potem w domu roztrzęsiona i zła, ze nie wzięłam kopii i nie mogłam posłuchać jej znowu..Usnęłam dopiero nad ranem.Pokochałam Dotyk.Mam nadzieje,ze Wam tez się spodoba.
Ulubiony album: dotyk Ulubiona piosenka: dużo tego......
Milo widzieć, że tylu jest tutaj wśrów Was symptyków Céline a nawet wielu z Was bylo na jej koncercie w Krakowie (i nie tylko)!
Dla mnie Céline jest moją 'idolką' nr 1, już jakoś od 16 lat. Uwielbiam jej muzykę i osobowość, zbieram wszystko, co z nią związane (plyty, single, video, książki, wycinki z gazet, gadżety itd. itp.)
Zawsze moim wielkim marzeniem bylo zobaczyć Céline na żywo ale dopiero w zeszlym roku bylo mi to dane, gdyż wcześniej nie mialam możliwości polecieć do Las Vegas a podczas jej poprzedniej światowej trasy koncertowej 10 lat temu przede wszystkim brak mi bylo środków finansowych a poza tym w tamtych czasach zalatwianie biletów na koncerty za granicą nie bylo takie proste jak to jest teraz...
W zeszlym roku zobaczylam Céline na żywo 14 razy (w Europie i w Kanadzie) ale muszę przyznać, że koncert w Krakowie byl chyba najlepszy z tych wszystkich - w każdym razie pod względem atmosfery, entuzjastycznych reakcji publiczności a przede wszystkim samej Céline, która byla tego wieczoru w szczególnie dobrym humorze, hehe! ;P
Każdy z koncertów na których bylam mial coś w sobie, każdy byl na swój sposób inny i za każdym razem wydarzylo się coś dla mnie szczególnego ale ten Kraków pozostanie szczególnie bliski memu sercu - może też dlatego, że tyle lat czekalam na to by Céline wystąpila w Polsce, do dziś pamiętam gorycz gdy w 1999 r. na Sopot zamiast Céline ostatecznie przyjechala Whitney, do tego z bylejakim show, zdecydowanie poniżej jej możliwości, heh...
Zeszly rok byl absutnie szalony dla mnie jeśli chodzi o Céline - tyle koncertów, tyle nowo poznanych fanów (albo nowo poznanych osobiście choć znanych od dawna z netu), tyle podróży (w tym wizyta w miasteczku, z któreg pochodzi Céline czyli w Charlemagne), tyle szczególnych momentów z samą Céline...
Zdecydowanie byl to jeden z najlepszych okresów w moim życiu!
przegladając you tube zainspirowany występem edyty,powróciłem do it's mans world...szukająć różnych wykonawców natknąłem się na celinę, jako że wiele osób porównuję naszą edytę do niej pozwoliłem sobie zamieścić ten link
http://www.youtube.com/wa...feature=related
moim zdaniem celine nie podołała te piosence, wrażenie potęguję świeżutki występ edyty...edyta lepszy głos, ciekawsza interpretacja
( między nami dion ostatnio przesadza z tą manierą):P:P:P
Playback jak nic. Fakt że wykonanie świetne. Celine często posługuje się nagraniami koncertowymi... zbyt często jak na taką artystkę. To bardzo negatywnie o niej świadczy. A szkoda.
_________________ ..Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.''-Stanisław Lem
Ulubiony album: Edyta Gorniak Ulubiona piosenka: ...Hold On Your Heart?
Wysłany: 03-02-2010, 17:27
Nowa wersja "We Are The World" tym razem from Haiti. Nie wiem czy mi się spodoba, ale bardzo mnie cieszy udział Celine, która ma partię Lauper ( wręcz uwielbiam moment tej piosenki) wielki + Myślę, że nie jest źle. Ale wiadomo zawsze w głowie każdy z nas będzie miał oryginał. Teraz tylko czekać na cale nagranie
loveedyta, o to jej chodzi ze edyta lepiej zaspiewala to od dion.
tez wole jak ta kwestie spiewa edyta niz dion.
_________________ Gdy po zgraniu w studiu usłyszałam te piosenkę po raz pierwszy,byłam bardzo poruszona, potem w domu roztrzęsiona i zła, ze nie wzięłam kopii i nie mogłam posłuchać jej znowu..Usnęłam dopiero nad ranem.Pokochałam Dotyk.Mam nadzieje,ze Wam tez się spodoba.
Ulubiony album: dotyk Ulubiona piosenka: dużo tego......
Co do nowej "międzynarodowej" wersji "We Are The World" to mam mieszane uczucia, glosy niektórych wykonawców w tej nowej wersji wręcz mnie irytują... :S
Natomiast bardzo podoba mi się "wklad" Céline i Barbry Streisand w ten utwór. :heart:
A tak z niusów Célinowych: 11. marca 2011 odbędzie się premiera nowej serii spektakli w Las Vegas, jak narazie tytul nowego show to po prostu "Celine". Nowy kontrakt Cela podpisala na 3 lata. Będzie to zupelnie nowy spektakl - nie kontynuacja "A New Day..."
Wybieram się na 2 pierwsze koncerty - już nie mogę się doczekać!!
Wysłany: 19-02-2010, 19:46
Cytat:
Wybieram się na 2 pierwsze koncerty - już nie mogę się doczekać!!
Zazdroszczę
Cytat:
Co do nowej "międzynarodowej" wersji "We Are The World" to mam mieszane uczucia, glosy niektórych wykonawców w tej nowej wersji wręcz mnie irytują... :S
Dosłownie wczoraj słucham. Niektórzy wręcz nie pasują do tej piosenki. Ale niekiedy brzmi lepiej jak oryginał. Ale wolę pierwotną wersję.
26 kwietnia i 10 maj 2010 premiera "Through the Eyes of the World"
Film ukazujący życie Celine Dion i jej rodziny podczas światowej trasy koncertowej promującej płytę 'Taking Chances'. Kręcony w rozmaitych miejcach świata, z udziałem wielu gości. Reżyser Stephane Laporte w prawie 3 godzinach filmu pokazał wszystkie aspekty osobowości jednej z najpopularniejszych piosenkarek świata - troskliwej matki, perfekcyjnej profesjonalistki, wrażliwej kobiety czy kumpeli 'z sąsiedztwa', opowiadającej za kulisami sprośne żarty. Wszystko to ozdobione piosenkami Celine i fragmentami trasy koncertowej.
Wydawnictwo ukaże się w następujących formatach:
- pojedyncze DVD oraz Blu-Ray z 3 godzinnym filmem "Celine: Through The Eyes Of The World" - premiera 26 kwietnia
- CD+DVD z filmem oraz płytą CD z nagraniem audio koncertu z trasy 'Taking Chances' z Bostonu - premiera 26 kwietnia
- DVD Deluxe Edition z dwoma discami DVD (film + rejestracja video konceru z Bostonu) – premiera 10 maja 2010 r.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum