Mi sie wydaje, że ta Marina (ładne imię) chce sie wybic przy Edycie... Najpierw Maja ją wychwalała... Diva sama wybierze menadzera, Marina zachwycona "dotykiem", chcialabym zobaczyc jak ta płyta wyglada.. zapewne zniszczona.. przeciez tyle lat ją ma...
Każdy sposób dobry na zaistnienie
[ Dodano: 07-02-2010, 20:29 ]
Madlen napisał/a:
Ja też myślę, że mogło by wyjść z tego coś naprawdę fajnego Dzieczyna ma warunki.
Narazie to są tylko plotki... Np. pisano kiedyś i sama Edyta się wypowiadała, że, "marzy"/"ła" (?) o duecie z Krawczykiem. No jak na razie nic z tego (Choć ja ciągle mam qłowie genialny występ Edi i te cygańskie rytmy z Sopotu z Jubileuszu Krzysztofa. )
Przecież śpiewała... "My Cyganie" ... czy sie myle?? Sama juz nie jestem pewna ;D
Przecież śpiewała... "My Cyganie" ... czy sie myle?? Sama juz nie jestem pewna ;D
Oczywiście że śpiewała i przecież wtedy stwierdzila że nagrają wspólną piosenkę, ale pewnie i taką okazję Edyta oleje
wiesz dlaczego? jak ci wytlumacze. DIVA jest tylko1 w polsce
_________________ Gdy po zgraniu w studiu usłyszałam te piosenkę po raz pierwszy,byłam bardzo poruszona, potem w domu roztrzęsiona i zła, ze nie wzięłam kopii i nie mogłam posłuchać jej znowu..Usnęłam dopiero nad ranem.Pokochałam Dotyk.Mam nadzieje,ze Wam tez się spodoba.
Ulubiony album: dotyk Ulubiona piosenka: dużo tego......
loveedyta, uwazasz inaczej? znasz lepsza dive od edi?
_________________ Gdy po zgraniu w studiu usłyszałam te piosenkę po raz pierwszy,byłam bardzo poruszona, potem w domu roztrzęsiona i zła, ze nie wzięłam kopii i nie mogłam posłuchać jej znowu..Usnęłam dopiero nad ranem.Pokochałam Dotyk.Mam nadzieje,ze Wam tez się spodoba.
loveedyta, uwazasz inaczej? znasz lepsza dive od edi?
Nie ma lepszej w Polsce ani w całej Europie. To pewne. Jednak z tego powodu ma uniesć sie dumą i odmówić KRAWCZYKOWI ? Głos to dar wiec nie czyni jej nikim wyjątkowym tylko z powodu tak a nie inaczej skonstruowanych strun głosowych. Ważne jest czego człowiek dokonał swoja pracą. Krawczyk od wieeeelu lat jest ,,męską gwiazdą" numer 1 w Polsce i Edyta powinna prosić o ten duet bo z pewnością przyniósłby jej przebój.
ANETA, ona powiedziala ze chce wiec dalszy krok krawczyka. no chyba nie bedzie blagac
Ostatnio zmieniony przez Matiz99 08-02-2010, 13:39, w całości zmieniany 2 razy
Nie ma lepszej w Polsce ani w całej Europie. To pewne.
ja32 napisał/a:
Matiz99 napisał/a:
milencia1992-mk napisał/a:
Oczywiście że śpiewała i przecież wtedy stwierdzila że nagrają wspólną piosenkę, ale pewnie i taką okazję Edyta oleje
wiesz dlaczego? jak ci wytlumacze. DIVA jest tylko1 w polsce
No i właśnie z tego względu oboję są godni duetu. To co Krawczyk nagrał z Bartosiewicz okazało się niezłym pomysłem. Kayah i Bregovic - również. Przykłady można mnożyć. Było wiele duetów w polsce które przypodobały się publiczności. Krawczyk to legenda polskiej sceny. To samo można powiedzieć o Edycie. Ja z ewentualnego duetu bardzo bym się cieszył. Zresztą sama Edyta była bardzo zadowolona ze wspólnego występu podczas TT 2008.
A to czy jest divą nr jeden to sprawa mocno dyskusyjna. Dla mnie jest wybitna ale nie twierdze ślepo że najlepsza w Europie Obiektywnie rzecz ujmując to wielka artystka, natomiast cała reszta to kwestia indywidualnych zdań na ten temat. Ktoś może tak uważać (ma do tego prawo), ale nie można ujmować tego w taki sposób jak by to było oczywiste, naukowo potwierdzone - możliwe do zweryfikowania. Dlaczego nikt do tej pory nie ogłosił Carey, Dion, czy Houston najlepszą wokalistką świata? Są one powszechnie uznawane za wielkie wokalistki i to jest właśnie pewne.
PS.Sorry za omyłkową edycje poprzedniego posta.
_________________ ..Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.''-Stanisław Lem
Ulubiony album: Edyta Gorniak Ulubiona piosenka: ...Hold On Your Heart?
milencia1992-mk, no to właśnie napisałam, że śpiewała to z Krawczykiem w Sopocie
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko Ty słyszysz.
Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie oglądania się do tyłu.
Ulubiony album: E.K.G Ulubiona piosenka: Każda jest wyjątkowa
Dlaczego nikt do tej pory nie ogłosił Carey, Dion, czy Houston najlepszą wokalistką świata?
o nich mowiono ze glosy a nie woklaistki swiata carey i houston.co do dion to bym dyskutowal na ten temat.
jesli by byl ten duet to by bylo milo. dla mnie sie widzi edyta&rynkowski.
Ciekawe co im Edyta zrobiła, że jej takie "miano" nadali...pff Ja jeszcze nie spotkałam się ze zbyt wyniosłą Edytą
Ale z Józefowiczem to się zgodzę, wredny typ!
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko Ty słyszysz.
Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie oglądania się do tyłu.
Ostatnio zmieniony przez Madlen 15-02-2010, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiony album: E.K.G Ulubiona piosenka: Każda jest wyjątkowa
a gdzie kayah? takie rankingi i inne badziewo mnie nie bawia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum