Witam!
Mam do oddania trochę artykułów związanych z Edytką.
Ponieważ ciężko jest opisać jakie artykuły posiadam zrobiłam kilka fotek.
Chciałabym oddać je komus kto nie ma własnie tych konkretnych artykułów, które sa na zdjęciu.
p.s. dodaje nie jest to likwidacja kolekcji tylko mam bardzo duzo podwójnych wycinek z gazet.
prosze o informację na mmachynia@isp.pl
za jakiś czas dołącze inne zdjęcia z artykułami.
Wysłany: 31-12-2009, 13:06
Witam Wszystkich.
Mam do oddania materialy - wycinki z gazet itd z Edyta. Są to raczej starsze materialy przed 2000 rokiem. Jesli ktos jest zainteresowany to prosze pisac na ewezaj5@wp.pl. Zbieralam, zbieralam, troche uzbieralam ale juz powiedzialam sobie koniec.
Pozdrawiam i zycze Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym ROKU !!!!
Więc dlaczego piszesz o tym w temacie ,,kupię''.
Post przeniesiony.
Matiz99.
_________________ ewelinka
Ostatnio zmieniony przez Matiz99 31-12-2009, 14:54, w całości zmieniany 2 razy
Ja mam plakat promujacy sesje w Boutique z autografem dla Kingi, hmm kiedys ktos mnie o to prosil, a potem kontakt sie urwal. Wlasnie ostatnio ogladalam go u mamy. Niestety on jest w Polsce a ja 1600 km w bok ;-)
[ Dodano: 30-07-2010, 14:00 ]
Dziekuje za zainteresoawnie se strony kilku osob ale znalazla sie wlascicielka. Wiec plakat po latach powedruje w jej rece.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum