Bardzo ładne wykonanie artystów, artystów o przepięknych barwach głosu. Faktycznie brakowało trochę Edyty, może dlatego, że jesteśmy przyzwyczajeni do jej interpretacji tego utworu, ale to wykonanie również ma coś w sobie, również wzrusza, tym bardziej, że powstało w kontekście tak wielkiej katastrofy.
Nie wiem co myślą o tym pozostali, ale jedynie Justyna Steczkowska trochę mi tu nie pasowała. Ma wspaniały głos, ale chyba nie do tej piosenki i nie w tej tonacji.
_________________ ,, Więc gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą a muzyka zostanie. Do końca życia'' EG
Widzieli, widzieli, nwet wczoraj. Telepatia czy co...
Piękne (głównie aranżacja) ale... drażni mnie pusty/wyeksploatowany głos Kayah, dwa interpretacje niektórych wokalistów wywołują u mnie śmiech - nie wiem dlaczego. Chyba tylko Cugowski i Rodowicz wiedzą o czym jest ta piosenka i potrafią oddać jej przesłanie głosem. Reszta niestety miała w głowie "byle się nie wyłożyć, byle zrobić to jak najlepiej, bo przecież jestem najlepsza/y".
_________________ www.pajacyk.pl "Kto się publicznie spowiada, nie chce rozgrzeszenia ale aprobaty."
Ulubiony album: Edyta Gorniak Ulubiona piosenka: Never will i
Piękne (głównie aranżacja) ale... drażni mnie pusty/wyeksploatowany głos Kayah, dwa interpretacje niektórych wokalistów wywołują u mnie śmiech - nie wiem dlaczego. Chyba tylko Cugowski i Rodowicz wiedzą o czym jest ta piosenka i potrafią oddać jej przesłanie głosem. Reszta niestety miała w głowie "byle się nie wyłożyć, byle zrobić to jak najlepiej, bo przecież jestem najlepsza/y".
Zgadzam się!
Niemniej piękne wykonanie
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko Ty słyszysz.
Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie oglądania się do tyłu.
Ulubiony album: E.K.G Ulubiona piosenka: Każda jest wyjątkowa
Wysłany: 01-08-2010, 21:07
Oto moja gra http://www.youtube.com/watch?v=Qxa8ruVzHHw
W najbliższym czasie dodam moje interpretacje Chopina
Mam nadzieję, że znajdziecie choć chwilę na ich wysłuchanie
_________________ "...róbmy zdjęcia sercem...one są niezniszczalne..." E.G.
Powiem Wam jedno, to jest zenujace, bo w sumie by uzyc symbolu religijnego do walk miedzy soba, a w jakim celu???
_________________ "Życie bez emocji nie ma wartości, więc nie wstydzę się tych emocji. Ale bez emocji bylibyśmy martwi. "
Dziekuje Ci, ze Jestes Edytko!
"Zyje dla ludzi poprzez muzyke"
Kocham Cie Moj Aniolku
Ulubiony album: dotyk, e.g. Ulubiona piosenka: wszystkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum