W końcu zaśpiewa w Bydgoszczy ) nie jest jeszcze nic więcej napisane ale co roku jest wielki koncert pod koniec sierpnia..więc w tym roku pewnie tez tak będzie:):)
[ Dodano: 30-07-2010, 23:47 ]
kto sie wybiera niech pisze..
słuze radą oprowadzę po pieknym mieście):):):)
_________________ Życie pełne jest upokorzeń i cierpień wszystkie nici wiodące do szczęścia rwą się w ręku człowieka.
Błędy człowieka szlachetnego są jak zaćmienie Słońca lub Księżyca. Wszyscy je widzą.
Ostatnio zmieniony przez Blur 20-08-2010, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Ulubiony album: E*K*G Ulubiona piosenka: Never will I,
ilonka77, ja się wybieram z osobami towarzyszącymi więc na pewno się zobaczymy
Pod koniec sierpnia możemy zorganizować w Bydgoszczy nasze spotkanie-Fanów
A w drugiej połowie sierpnia ktoś z nas może zadzwonić do P.Majki i zapyta się o spotkanie z samą Edytą
A zresztą zobaczymy jak to wszystko się ułoży
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Sie 2008 Posty: 106 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 31-07-2010, 22:42
juz na stronach bydgoszczy pisza kto wystapi więc to nie mozliwe ze Edyta sie w ostatniej chwili wycofa..chodzi o to że chce wynegocjowac jak najlepsze warunki dla siebie..a spotkanie fanów w Bydgoszczy bardzo chętnie..kto sie wybiera niech pisze to sie razem zbierzemy i umówimy.....
_________________ Życie pełne jest upokorzeń i cierpień wszystkie nici wiodące do szczęścia rwą się w ręku człowieka.
Błędy człowieka szlachetnego są jak zaćmienie Słońca lub Księżyca. Wszyscy je widzą.
rafal22 If I give myself (up) to you The story so far....
Wysłany: 01-08-2010, 12:25
kto jedzie do Bydgoszczy ? rozumiem, że Eda wystapi w niedzielę ? Ale bilety są jeszcze niedostępne :-( Chyba pojadę, kto jedzie z Północy Kraju ?
_________________ "Co dzien ta sama zabawa sie zaczyna
I przypomina dziecinne twoje sny
Chcesz rozbic tafle szkla, a ona sie ugina
I tam sa wszyscy, a naprzeciw - ty."
Ulubiony album: WSZYSTKIE Ulubiona piosenka: List,CBTL,NWNMS
rafal22 If I give myself (up) to you The story so far....
Wysłany: 02-08-2010, 13:17
Ale co z biletami możecie się skontaktować w tej sprawie z osobami odpowiedzialnymi z forum za kontakt z Mają ?
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Sie 2008 Posty: 106 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 02-08-2010, 13:23
Maja biletów nie rozprowadza..podałam link powyżej gdzie można bedzie zamawiac bilety...za 20 i za 50 zł..
Z układu sali wynika, że dużo korzystniej jest kupić miejsca stojące. Nie dość, że tańsze, to jeszcze bliżej sceny i na wprost artystów. Ciekawe tylko, że trybuny A, B i C będą później dostępne dla sprzedaży internetowej, bo nie wiem, czy warto czekać, czy zamawiać stojące.
_________________ "Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie. Do końca życia!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum