Dzisiaj o 14.26 One & One - Radio Złote Przeboje, a przed piosenką zapowiedź Edyty: ,, Cześć, mówi Edyta Górniak, słuchasz radia Złote Przeboje''.
_________________ ,, Więc gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą a muzyka zostanie. Do końca życia'' EG
Przed chwila w radio zet szwecka piosenkarka Anna Bergendahl zaspiewala na zywo fragment "I don't know what's on your mind" Edyty .Podobno sluchala jej gdy byla dzieckiem.
8:28 TNTJM Radio Zet, a wcześniej rozmowa z panią prezydent Łodzi o jutrzejszym koncercie, na pytanie czy ma z tych zaproszonych artystów ulubionego, pani prezydent odpowiedziała, że zaproszona jest cała plejada gwiazd ale najukochańsza jest Edyta Górniak
[ Dodano: 30-07-2010, 08:55 ]
Dzisiaj około 8:45 teledysk TNTJM na 4fun.tv
_________________ ,, Więc gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą a muzyka zostanie. Do końca życia'' EG
_________________ "Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie. Do końca życia!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum