Wiek: 27 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 103 Skąd: grudziadz
Wysłany: 31-07-2010, 22:06
Cytat:
Zgadzam się z Tobą
A ja nie Edyta ma jeszcze pare innych piosenek, które ludzie znają, a których nie wałkowała na każdym występie. Chociażby Anything, One&One, WYCTM czy Nie prosze o więcej. Już wolałbym jakis cover zamiast JK, ale żeby to była piosenka jakiejś współczesnej wokalistki r&b - Beyonce, Mariah czy Aguilery, fajnie by sie tego słuchało.
Ulubiony album: Edyta Górniak Ulubiona piosenka: Nie prosz o wicej
Wysłany: 31-07-2010, 22:06
Było spoko, no ale ja już w ciemno obstawiałem, że zaśpiewa te piosenki (liczyłem też, że może One&One w całości dla odmiany zaśpiewa.
Ale pozytywne jest to, że Edyta zaprezentowała logo i część galerii, która zapewne znajdzie się na stronie i... no nie mogę się doczekać
No to teraz moja opinia.
JK po prostu genialne! Wyszło tak samo jak na Jubileuszu i to pociągnięcie " Nie poddam się" wyszło Edycie niesamowicie.
Dotyk też powalił z nóg
A utwór TNTJM coś słabo poszedł ale każdemu się zdarza gorszy dzień. I żadnej niespodzianki nie było Bynajmniej ja nie zauważyłam.
Chyba miała coś z gardłem bo chrypkę miała. Zrehabilituje się pod koniec sierpnia w Bydgoszczy
Wierzę w Edytę tak jak zawsze.
Makijaż rewelacyjny a ta tunika genialna.
Nie zawsze musi być idealnie na występach. Ważne że Edyta włożyła w to dużo pracy i zaangażowania a także i przede wszystkim serca
Mam nadzieję że ktoś kto był na koncercie opisze wszystko a także spotkanie z Edyta po samym zakończeniu Myslę że coś pewnie się udało
a jeszce napisze o ruchu scenicznym , brak edycie męskiego ramienia, biedaczka nie wiedziała co z sobą zrobić , taniec pingwina czy moze kroczek poloneza
Niespodzianką chyba miały być te zdjęcia w tle, bo nikt inny nie miał takiej oprawy.
_________________ "Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie. Do końca życia!"
Wiek: 32 Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 601 Skąd: Italia- Piemonte - Torino
Wysłany: 31-07-2010, 22:15
Kamille. g no wlasnie przede wszystkim serca i za to jestem Jej wdzieczna, ze mimo wszystko nie olala jak Ty to piszesz Ds, a powody domniemanej "innej formy" moga byc rozne, nas do furii doprowadzaja zagrywki medialne Darka, a sama Edi, no pomyslcie sami, to wszystko moglo miec wplyw, w kazdym razie pelen profesjonalizm, a ze zapomniala tekst, kazdemu sie zdarza, wybrnela obronna reka....
Dla mnie mimo wszystko byl pelen przekaz emocjonalny, dotarla do do mnie, przebila sie ponad tzw. nude kolejnych tych samych wykonan...
Byc moze jest w tym jakis mechanizm, moze Edi jest przekonana, ze szersza publicznosc kojarzy Ja z tymi utworami i je prezentuje za kazdym razem, nie wiem....
A moze na tem moment te piosenki najbardziej Ja oddaja emocjonalnie, pamietacie co powiedziala na konferencji prasowej przed Jubileuszem, ze piosenka w pelni Ja oddajaca i Jej emocje to DJTS, gdyby zaspiewala ja tu, to tez byloby nieadekwatne do sytuacji wiec byc moze te piosenki najbardziej czula tym razem w sobie, stad jesli postapila w zgodzie z sama soba, to Edi jestem za i chwale Cie za ta WIERNOSC SOBIE, nawet jesli nie bedzie pojeta....
_________________ "Życie bez emocji nie ma wartości, więc nie wstydzę się tych emocji. Ale bez emocji bylibyśmy martwi. "
Dziekuje Ci, ze Jestes Edytko!
"Zyje dla ludzi poprzez muzyke"
Kocham Cie Moj Aniolku
Ostatnio zmieniony przez caterina78 31-07-2010, 22:22, w całości zmieniany 3 razy
Ulubiony album: dotyk, e.g. Ulubiona piosenka: wszystkie
Też jestem zawiedziony, rozczarowany. Stylizacja - bywały lepsze, głos - dla mnie bomba, repertuar - nie darze wielką sympatią JK, już rzygam tą piosenką, wolałbym TCN lub Dance Medley z jubileuszu, Dotyk był cudowny i tylko Dotyk, chyba sama Edyta jest już zmęczona śpiewaniem TNTJM i wyszło jak wyszło. Czas na zmianę repertuaru. I liczę na to, że 4 września na Sabacie Czarownic będzie nowy utwór.
Wysłany: 31-07-2010, 22:25
Wygladała rewelacyjnie-niewiem czemu niektórzy sie wygladu czepiaja. Ale spiewała kiepsko. Przynudziła i tyle w temacie. Juz dawno nigdzie nie wypadła tak kiepsko jak dzis
Ten koncert to wogóle jedna wielka masakra wiecej beznadziejnego paplania niz spiewania. Fajnie gwiazdy a koncert spierniczony -tylko zetka tak potrafi
Ostatnio zmieniony przez autech 31-07-2010, 22:34, w całości zmieniany 2 razy
Ulubiony album: Dotyk Ulubiona piosenka: Nie prosze o wiecej!!!
Jeszcze raz przesłuchałam te wykonania i z tym głosem Edyty faktycznie jest coś nie tak, ona chyba naprawdę musi być chora, z taką chrypką zwracała się do publiczności. Biedna. Jeśli była chora to i tak dała czadu!! Nie ma co narzekać, trzeba dopingować do dalszych sukcesów!
_________________ ,, Więc gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą a muzyka zostanie. Do końca życia'' EG
Wiek: 25 Dołączyła: 26 Kwi 2009 Posty: 269 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-07-2010, 22:26
A mi się podobało. Co prawda Jubileusz w Polsacie był o wiele lepszy to dziś po raz kolejny Edyta była główną gwiazdą. "Jestem kobietą" w trochę gorszej wersji nam zaserwowała niż pamiętamy z jubileuszu, ale "Dotyk" zabrzmiał świetnie. Co do "To nie tak jak myślisz" ta piosenka jest mi zupełnie obojętna. Trochę przejadła mi się, bo Edyta faktycznie ma wiele hitów, które mogły być promowane w radiu. Niemniej jednak skoro to była impreza Radia Zet to Edyta musiała się podporządkować i zaśpiewać utwór, którego patronatem jest Zetka. Aa oprawa sceniczna była też fajna. Wygląd Edyty bardzo mi się spodobał. Zastanawiam się jak ona to robi, że wygląda tak młodo. A pomyśleć, iż ma 37 lat... Cud,miód i orzeszki Co do stroju to kreacje w stylu Mariny, choć nie powiem, nogi były jak zawsze REWELACYJNE!!!
Myślę, że Edyta Górniak szykuje nam wiele niespodzianek w roku jubileuszowym i kto wie może usłyszymy nowy singiel niebawem w ZETCE
Ulubiony album: Dotyk, EKG Ulubiona piosenka: wiele :)
Przesłuchałam "Dotyku" i Edyta rzeczywiście musiała mieć coś z gardziołkiem, głos był jakiś zmieniony i lekko zachrypnięty, ale w takiej sytuacji uważam, że świetnie dała sobie radę. Na pewno nie była to kiepska forma wokalna, tylko jakaś niedyspozycja. Mam nadzieję, że Edi szybko wyzdrowieje
Wysłany: 31-07-2010, 22:36
Cytat:
Myślę, że Edyta Górniak szykuje nam wiele niespodzianek w roku jubileuszowym i kto wie może usłyszymy nowy singiel niebawem w ZETCE
OBY :] już nie moge się doczekać nowych KOMERCYJNYCH utworów Edyty. co z tego że ma mase głębokich i przejmujących piosenek jak w tv nigdy nie pozwolą jej ich zaśpiewać Edi nagraj płyte komercyjną, radiową, 'MTV-ową' i 'Vivową'... ponieważ gwiazda (diwa) śpiewająca muzyke pop do czasu do czasu powinna wydac album dla mas, a nie tylko dla zagorzałych fanów.
Ulubiony album: Dotyk, Live 99 Ulubiona piosenka: To nie ja, Litania
Wiek: 25 Dołączyła: 26 Kwi 2009 Posty: 269 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-07-2010, 22:36
Mona. napisał/a:
Przesłuchałam "Dotyku" i Edyta rzeczywiście musiała mieć coś z gardziołkiem, głos był jakiś zmieniony i lekko zachrypnięty, ale w takiej sytuacji uważam, że świetnie dała sobie radę. Na pewno nie była to kiepska forma wokalna, tylko jakaś niedyspozycja. Mam nadzieję, że Edi szybko wyzdrowieje
Ja i tak ją podziwiam, że zaśpiewała na żywo. Większość artystów w takiej sytuacji postawiłaby na playback. Teraz czekamy na Bydgoszcz
Ulubiony album: Dotyk, EKG Ulubiona piosenka: wiele :)
W TV może se mieć i 20 Na żywca wygląda na 45, sprawdzałem osobiście rozmawiając z nią face to face. Ona ma bardzo pomarszczoną i zniszczoną skórę, wszystko przykrywa tonami make-upu. Mam nadzieję, że nie będzie miała za złe, że to napisałem publicznie. W sumie ja już też sie starzeję, a mam 27
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum