* g. 19.00 Filharmonia Opolska – Uroczystość wręczenia tytułu Honorowego Ambasadora Stolicy Polskiej Piosenki i koncert Edyty Górniak.
* g. 20.00 Rynek - Kino plenerowe: „Opowieści o zwyczajnym szaleństwie” reż. Petr Zelenka.
czyżby koncert trwał tak króciutko ?? 30 minut...??
to pokombinuję co mi szkodzi,za bilet do Opola zapłacę tyle co za normalny bilet koncertowy
p.s. Tonya naucz się czytac może-widzisz różnicę pomiędzy filharmonią a rynkiem?
* g. 19.00 Filharmonia Opolska – Uroczystość wręczenia tytułu Honorowego Ambasadora Stolicy Polskiej Piosenki i koncert Edyty Górniak.
* g. 20.00 Rynek - Kino plenerowe: „Opowieści o zwyczajnym szaleństwie” reż. Petr Zelenka.
Ale co to ma wspólnego ze sobą? Koncert o 19:30, a film w innym miejscu o 20:00.
audarya pisze:Może udało się tak ze względu, że to Opole...
Koncert jest w ramach Dni Opola, więc Edycie płaci miasto. Bardzo dobry pomysł z tymi symbolicznymi biletami, bo wiadomo, że nie przyjdą tam żadni kibole czy inne blokersy
no rzeczywiscie, tak to jest jak się nie umie czytać dokładnie
Ja bym się z milą chęcią wybrała...właśnie widziałam, że w sobote jest koncert Zakopower na który bardzo chce się wybrac moja ciocia, więc może uda mi się ją unudzić. ona pojdzie w sobote na zakopower a ja w niedziele na Edi