Jeśli faktycznie 22 czerwca wyjdzie nowy singel, Edyta powinna go zaśpiewać podczas tego występu. Ale może uzna, że byłoby to "zbyt przewidywalne", więc zaśpiewa "Teraz-tu" i "Your high".
ray pisze:Jeśli faktycznie 22 czerwca wyjdzie nowy singel, Edyta powinna go zaśpiewać podczas tego występu.
To tylko 6 dni od premiery singla. Myślisz, że opanuje tekst w tak krótkim czasie?
Przed chwilą słyszałem w Zetce zajawkę o tej trasie koncertowej. Potwierdzono udział Edyty.
Lato ZET i Dwójki to największa radiowo-telewizyjna trasa koncertowa. W wakacje odwiedzimy 7 miast, a na scenie wystąpią największe gwiazdy polskiej muzyki!
Gwiazdy Lata ZET i Dwójki
Koncerty wystartują 28 czerwca w Kołobrzegu. Wystąpią tam królowa polskiej piosenki - Maryla Rodowicz, wokalistka roku 2014 według Słuchaczy Radia ZET, która w tym roku obchodzi jubileusz 25-lecia pracy estradowej - Edyta Górniak, a także: Ania Dąbrowska, zespół Red Lips, Ryszard Rynkowski, Halina Mlynkova oraz gwiazdy programu „The Voice of Poland”: Sarsa i Michał Szyc.
DATY:
Pierwszy z koncertów plenerowych „Lata ZET i Dwójki” odbędzie się w Kołobrzegu (28 czerwca). Kolejne w miastach: Słubice (5 lipca), Toruń (12 lipca), Gdańsk (19 lipca), Łódź (26 lipca), Koszalin (16 sierpnia) oraz Uniejów (23 sierpnia).
Edyta gdzie się nie pojawi, natyka się na "wrogów" Nic dziwnego, że nie lubi występować, skoro wciąż za kulisami trzeba się natykać na Rodowicz czy Steczkowską W zeszłym roku Górniak na trasie ZETki non stop śpiewała to samo, nie licząc trochę bardziej rozbudowanego recitalu "Na fali". Mam nadzieję, że w tym roku bardziej się przyłoży i zaprezentuje się bardziej różnorodnie.
Flux pisze:Edyta gdzie się nie pojawi, natyka się na "wrogów" Nic dziwnego, że nie lubi występować, skoro wciąż za kulisami trzeba się natykać na Rodowicz czy Steczkowską W zeszłym roku Górniak na trasie ZETki non stop śpiewała to samo, nie licząc trochę bardziej rozbudowanego recitalu "Na fali". Mam nadzieję, że w tym roku bardziej się przyłoży i zaprezentuje się bardziej różnorodnie.
Trudno się nie natykać, jeśli stanowią oni 90% populacji.
Flux pisze:Edyta gdzie się nie pojawi, natyka się na "wrogów" Nic dziwnego, że nie lubi występować, skoro wciąż za kulisami trzeba się natykać na Rodowicz czy Steczkowską W zeszłym roku Górniak na trasie ZETki non stop śpiewała to samo, nie licząc trochę bardziej rozbudowanego recitalu "Na fali". Mam nadzieję, że w tym roku bardziej się przyłoży i zaprezentuje się bardziej różnorodnie.
Trudno się nie natykać, jeśli stanowią oni 90% populacji.
Dlatego Diva już dłużej tego nie mogła znosić i zapowiedziała (w zasadzie to tego nie zrobiła, ale szczegół) trasę koncertową, podczas której będzie jedną jedyną Gwiazdą