Gosia1423 pisze:Btw w tym roku Sowa nie złożyła życzeń urodzinowych Edycie na ig jak co roku.
Kilka miesięcy wcześniej Edyta nie złożyła urodzinowych życzeń Sowie - sprawdzałam to wtedy...
Gosia1423 pisze:Btw w tym roku Sowa nie złożyła życzeń urodzinowych Edycie na ig jak co roku.
Gosia1423 pisze:To zagranie pod publiczkę, żeby pokazać, że plotki o tym, że źle traktuje swoich współpracowników, to nie prawda. Aktualnie widać, że produkcja Voice'a kazała jej ocieplić wizerunek.
Btw w tym roku Sowa nie złożyła życzeń urodzinowych Edycie na ig jak co roku.
Piter pisze:Gosia1423 pisze:To zagranie pod publiczkę, żeby pokazać, że plotki o tym, że źle traktuje swoich współpracowników, to nie prawda. Aktualnie widać, że produkcja Voice'a kazała jej ocieplić wizerunek.
Btw w tym roku Sowa nie złożyła życzeń urodzinowych Edycie na ig jak co roku.
Ja wiem, że już jestem stary, ale też niektórym składam życzenia innymi kanałami. Np telefonicznie lub osobiście.
Gosia1423 pisze:Piter ja podobnieAle Magda i Edyta robią to tylko publicznie na swoich ig.
Angie29 pisze:Poza tym to gąski w Show biznesie. Reszta ma ją gdzieś.
IgaAga pisze:Nie wiem czym Edyta może imponować? Dostała od losu piękny wokal i rozmienia wszystko na drobne.
IgaAga pisze:Minimum wysiłku maximum zysku nie wiem czy jest powodem do dumy.
Kopaneek pisze:Kopaneek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości