Złote dzbany 2020 – Osobowość roku
Jacek Sasin po raz piąty za sami wiecie co XD
Marcin Najman – za odwalenie krzywych akcji na ringu, za odwalanie krzywych akcji na Jasnej Górze, za odwalanie krzywych akcji w TVP Info i za odwalanie krzywych akcji z Edzią Górniakniemniej oddał swoją kultową kurtkę na WOŚP, co już wygenerowało spory pieniążek, więc tym uczynkiem trochę nadrabia.
Edyta Górniak – za totalne odklejenie się od rzeczywistości, robienie damy lekkich obyczajów z logiki oraz za teorię o pandemicznym spisku i statystach leżących w szpitalach.
Szumowski – za pierwszorzędne wypłaszczenie krzywej zachorowań oraz jak przystało na dobrego kapitana, ewakuowanie się z tonącego statku w pierwszej kolejności (z workami hajsu).
Winner:
Kaja Godek – jest tak toksyczna, że kiedy po inbie antyaborcyjnej powołała się na Muminki, to właściciele praw do Muminków kazali jej się odwalić. Przypadek? Nie sądzę.
-Pamięta pan ile było krytyki. Chciała dobrze, a spotkał ją wypadek przy pracy - wspominała Maryla Rodowicz.
Maryla Rodowicz wyraźnie tych trudnych chwil Edycie Górniak współczuła. - Ludzie zawsze znajdą winnych - skomentowała.
Love2Love 1990-2016 pisze:Zabawna jest ta wypowiedz, Maryla sama była jedną ze złośliwie krytykujących Edytę za to wykonanie. O ile dobrze pamietam, o jej występie wtedy powiedziała coś w stylu „zaśpiewała tak, jakby Polska już umarła”.
wodawodnista pisze:Ja nie wiem czy to moja niepopularna opinia, ale ja uważam, że ona zaśpiewała ten hymn bardzo dobrze. W sensie na zachodzie to jest normalne, że się hymny interpretuje a nie odśpiewuje. Nie rozumiem tej afery, chociaż znam nagranie tylko w słabej jakości i dość mocno miejscami była pod dzwiękiem, ale mi to nie przeszkadzało.
Rodowicz niech obejrzy sobie swój duet z kimś tam pod tytułem Shallow z telewizji śniadaniowej.... to dopiero porażka wokalna była.
wodawodnista pisze:Na forum w ogóle by się przydało forum awards, jakieś np Limonka Awards czy też Glon Awards, Gosia i ja byśmy sporo wygrali statuetekCytat roku, najlepszy avatar roku, użytkownik roku, aniołek roku, doda-krowa roku
wodawodnista pisze:Ja nie wiem czy to moja niepopularna opinia, ale ja uważam, że ona zaśpiewała ten hymn bardzo dobrze. W sensie na zachodzie to jest normalne, że się hymny interpretuje a nie odśpiewuje. Nie rozumiem tej afery, chociaż znam nagranie tylko w słabej jakości i dość mocno miejscami była pod dzwiękiem, ale mi to nie przeszkadzało.
Rodowicz niech obejrzy sobie swój duet z kimś tam pod tytułem Shallow z telewizji śniadaniowej.... to dopiero porażka wokalna była.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości