Od kiedy to ona jest ekspertem od tańca?

Po udziale w tańcu z gwiazdami miała się roztanczyć na koncertach tymczasem widzimy ciągle te same ruchy od 30 lat
Artykuły o Edycie znalezione w Internecie
mpjp pisze:ale niestety dla polskich realiów taki coming out to jest cos szczególnego, tym bardziej po tylu latach milczenia w temacie - czy ona naprawdę tego nie widzi?...
Piter pisze:Nagle wszędzie pojawiły się nagłówki o wyznaniu Piaska. Myślałem, że chodzi o jego sztuczne zęby.
O tym, ze jest gejem wszyscy wiedzieli od lat.
Sebuch pisze:Mnie wypowiedź Edyty bardzo sie podoba. Fajnie powiedziała, że ktoś lubi białe wino, ktoś czerwone, ktoś lubi zasyiać przy kobiecie, a ktoś przy mezczyznie, nie ma w tym nic szczególnego, nadzwyczajnego. Dla mądrych, tolerancyjnych ludzi to normalne. Pokazała klasę.
rav33 pisze:Sebuch pisze:Mnie wypowiedź Edyty bardzo sie podoba. Fajnie powiedziała, że ktoś lubi białe wino, ktoś czerwone, ktoś lubi zasyiać przy kobiecie, a ktoś przy mezczyznie, nie ma w tym nic szczególnego, nadzwyczajnego. Dla mądrych, tolerancyjnych ludzi to normalne. Pokazała klasę.
Uważam, że dowaliła. dziwna ta wypowiedź. ale czy kogoś to dziwi? chyba tylko Dziwisza
ChristopherP pisze:Akurat kto jak kto, ale Edyta powinna się powstrzymać do aluzji na temat medialnie rozdzmuchiwanych informacji o czyimś stanie zdrowia - w tym zakresie ona jest absolutną mistrzynią dramy i wyolbrzymiania. Tylko w ciągu paru ostatnich lat raczyła nas opowiadaniami o tym jak to amerykańscy lekarze chcieli ją zabić antybiotykami, jak nieubezpieczonego Allanka od śmierci uratował David Foster podczas gdy ona biedna siedziała w samolocie na pasie startowym w Warszawie, czy też jak dostała udaru z przepracowania bo musiała zaśpiewać jedną piosenkę w OpoluNie wspominając już o tej żenującej ustawce z bezą, gdzie w śniadniówce poinformowała widzów o rzekomym poronieniu
AS pisze:ChristopherP pisze:Akurat kto jak kto, ale Edyta powinna się powstrzymać do aluzji na temat medialnie rozdzmuchiwanych informacji o czyimś stanie zdrowia - w tym zakresie ona jest absolutną mistrzynią dramy i wyolbrzymiania. Tylko w ciągu paru ostatnich lat raczyła nas opowiadaniami o tym jak to amerykańscy lekarze chcieli ją zabić antybiotykami, jak nieubezpieczonego Allanka od śmierci uratował David Foster podczas gdy ona biedna siedziała w samolocie na pasie startowym w Warszawie, czy też jak dostała udaru z przepracowania bo musiała zaśpiewać jedną piosenkę w OpoluNie wspominając już o tej żenującej ustawce z bezą, gdzie w śniadniówce poinformowała widzów o rzekomym poronieniu
Przepraszam, ale okropna ta wypowiedź. Nieżyczliwa i pozbawiona zupełnie umocowania w rzetelnej wiedzy, przez co niedopuszczalna. Nie jestem fanem publicznego opowiadania o problemach zdrowotnych, ale jeszcze gorsze jest deprecjonowanie czyichś doświadczeń bez wiedzy o nich.
ChristopherP pisze:AS pisze:
Przepraszam, ale okropna ta wypowiedź. Nieżyczliwa i pozbawiona zupełnie umocowania w rzetelnej wiedzy, przez co niedopuszczalna. Nie jestem fanem publicznego opowiadania o problemach zdrowotnych, ale jeszcze gorsze jest deprecjonowanie czyichś doświadczeń bez wiedzy o nich.
Potraktuj ją jako lustro stojące przed Edytą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość