W dniu Twoich urodzin Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka Pociechy z syneczka Żeby mąż Cie słuchał spełnienia wszelkich marzeń po prostu wszystkiego NAJ!! życzy Tomek
[scroll][/scroll] W dniu Twych urodzin posyłam życzenia, Jakich dotąd nie składał Ci nikt, By szczęście Ci ścieliło drogę przeznaczenia, A miłość i wierność wiodły w przeszłe dni!
Edytko 100 lat, dużo zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń
[scroll][/scroll]
Ostatnio zmieniony 29 cze 2011, 16:06 przez Marek, łącznie zmieniany 2 razy.
Składam Ci najserdeczniejsze życzenia
Niech los spełni Twe najskrytsze marzenia
Życzę Ci szczęścia, dużo uśmiechu
Dużo radości, szczerości w miłości
Wszystkiego co piękne i wymarzone
W dniu Twoich urodzin
Niech będzie spełnione
Czego moge zyczyc najdnej z najbliższych mi istot na ziemi? Edytko, dużo spokoju w sercu, samych sukcesów, dużo usmiechu na tej pieknej buziulce, spełnienia tego o czym jeszcze marzysz, oddanych przyjaciół których bedziesz potrafiła docenić, abyś za pomoca nowej płyty wróciła na szczyty i do serc ludzkich.
Zawsze bede z Toba i dla Ciebie Kocham, Twoja- Anetka
W dniu Twych urodzin ,
w dniu pełnym radości ,
Życzę aby uśmiech
na Twej twarzy gościł!
Niech się spełni rychło
każde Twe marzenie ,
A smutek i cierpienie
idą w zapomnienie.
Wszystkiego naj, naj, naj....
"Tak bardzo wyspiewać chcę, na palcach wytańczyć chcę, me serce jak dziecka śmiech radością pełne i całe miłością drży, chcę oddać to co w nim tkwi(...)nie będzie juz smutku cień oplatał szczęscia, przede mną słoneczne dni, chcę dzielić tę radosć z kimś(...)"
Oby Twoje serce zawsze było pełne radości i miłości, duzo zdrówka i pociechy z synka, samych słonecznych dni.
wszystkiego najlepszego Edytko, a przede wszystkim dużo zdrowia dla Ciebie i Twoich bliskich, dużo szczęścia, radości z męża,synka i fanów,miłości, samych sukcesów, spełnienia marzeń.
Ksiadz Popiełuszko przyrównał kolejne dni naszego zycia do wagoników kolejki kopalni. Niektore sa pełne skarbow ziemi inne puste. Pani Edyto! Zokazji urodzin, niech kazdy dzien Pani życia bedzie wypelnionym po brzegi darami takim włąsnie wgonikiem wagonikem. Wszytekiego najwspanialszego!!!!
P.P.