Mist pisze:Wiem natomiast jedno, ze krew mnie zalala kiedy w UK zaczely sie pojawiac artykuly w prasie o tym ze pary homoseksualne beda mialy prawo do ceremonii w kosciele i ze jezeli kosciol odmowi bedzie narazac sie na procesy sadowe o dyskryminacje!!!! Zachod jest postepowy czasami az za bardzo. Polityczna poprawnosc nakazuje mi kupowac kartki na swieta dla kolegow z pracy z napisem "Season Greetings" a nie "Merry Christmas" zeby przypadkiem ktos nie poczul sie urazony... To taka mala dygresja z moich doswiadczen zycia w bardzo postepowym i rozwiazlym trzeba przyznac kraju. W ktorym wiekszosc dzieci ma po 2 - 3 przyrodnich braci i zastepy tatusiow. Poza tym dwie rece lewe a otylosc spowodowana wlasnym lenistwem i obzarstwem jest uznawana za niepelnosprawnosc dajaca zloty bilet na zycie na koszt panstwa.
Piter pisze:Ds, jak zwykle masz racje. Tylko wiesz, tak mi sie wydaje, ze ludzie maja na temat adopcji dzieci przez gejow i lesbijki rozne wyobrazenia. Moze warto by bylo odslonic potwora, porozmawiac o nim, oddemonizowac go, skoro jest zawsze uzywany jako glowny kontrargument legalizacji zwiazkow?
Mist pisze:(Ciekawostka: Moi drodzy wielu pracodawcow dyskryminuje i nie zatrudnia homoseksualnych ludzi nie dlatego ze ktos ma taka orientacje ale z powodu ryzyka jakie to niesie i kaszane jaka taka osoba moze narobic (przynajmniej w UK) tylko dlatego ze jest homo zwlaszcza wtedy kiedy w istoscie sie do niczego w pracy nie nadaje. Najbardziej zawsze wspolczuje bialym hetero facetom w wieku 30-40 lat, ktorzy nie maja zadnych praw! to taka dygresja.... )
Piter pisze:Moze jestem tym egoistycznym gejem, aktywista, o ktorym wspominal addar, ale wydaje mi sie, ze zwiazki partnerskie to glownie uklon w strone homoseksualistow, przyznanie im praw, ktorych wczesniej nie mieli. Dla heteroseksualistow to po prostu kolejna furtka.
Phealer33 pisze:Sprzeciwiam się związkom partnerskim. Sprzeciwiam się też związkom homoseksualnym.
Flux pisze:Po Twoich postach w tym temacie wnioskuję, że dostałeś rozum, ale jest Ci kompletnie niepotrzebny, bo nie robisz z niego należytego użytku albo jesteś tak zniewolony przez sztywne, konserwatywne ramy, że blokuje to Twoją bystrość umysłu
Flux pisze:przez 9 miesięcy nosiła w swoim łonie, ale są przypadki kiedy matka umiera przy porodzie albo we wczesnym stadium rozwoju dziecka. Kto się wtedy opiekuje brzdącem? Ano ojciec, a więź między nimi też się niezwykle zacieśnia, ponieważ wtedy właśnie mężczyzna całą uwagę musi poświęcić opiece. I jakoś takie dziecko też wyrasta na porządnych ludzi.
Flux pisze:Wszyscy homoseksualiści wychowali się w rodzinach heteroseksualnych.
Flux pisze:Geje mają też funkcję prokreacji, o tym również pisałem wcześniej. Dlaczego są płodni, skoro jak mówisz zostali pozbawieni funkcji prokreacji?
milencia1992-mk pisze:Ma wtedy jednego opiekuna/rodzica, ale nie dwóch tatusiów, co będzie dla dorastającego dziecka patrzącego na świat totalnie dziwne, nienormalne?
milencia1992-mk pisze:Jest bardzo mały % homo. więc jaki będzie % hetero z rodziny dwóch tatusiów?
milencia1992-mk pisze::O TO GEJE SIĘ ROZMNAŻAJĄ?? Jaaa cie!! Nie widziałam faceta w ciążySkoro gej "kocha się" z gejem to na spełnienie tej funkcji bym nie liczyła
Phealer33 pisze:Sprzeciwiam się związkom partnerskim. Sprzeciwiam się też związkom homoseksualnym.
Flux pisze:Mam jeszcze jeden apel. My, homoseksualiści, walczymy o prawo do wychowywania dzieci po to, żeby spaczyć im umysły i przerobić na nam podobnych dewiatów. Rosnąca liczba nie przedłużających gatunku homoseksualistów będzie rzutować na populację heteroseksualną, którą w końcu całkowicie wyprzemy doprowadzając do anihilacji całej ludzkości. Takie zadanie wyznaczyła nam natura! Autodestrukcja
milencia1992-mk pisze:Nie dotrwałam nawet do połowy postu.
Gdybym wylądowała jako dziecko ok 7-13 letnie do Domu Dziecka i chciałby mnie zaadoptować gej to bym padła szybciej niż zdążyła sobie podciąć żyły!
Flux pisze:Ale to, co napisała milencia1992-mk to już czysta pogarda i głupota, zupełnie nieskażona głębszą myślą. Kochanienka, w wieku siedmiu lat nawet nie wiedziałaś co to jest ten cały "gej" i jak podciąć sobie żyły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość