keraj pisze:Podobno nasza gwiazda jest również w ciąży
Flux pisze:Kiedy dopada mnie myśl, że u Edyty jest źleeeee, wtedy przypominam sobie o istnieniu Iwony i nagle wszystko nabiera nowych barw i blaskuIwonka jest jak to światełko w tunelu, daje nadzieję że zawsze... może być jeszcze gorzej
Tylko dlaczego Iwonka ma tutaj tak stonowany i niewyzywający wizerunek? To do niej nie pasuje...
ediva pisze:
Nowa jakość wystąpień. Artysta puszcza swoje utwory podczas koncertu, nie musi nawet udawać, że śpiewa, wystarczy że będzie zachęcał publiczność do zabawy niczym Chodakowska w wersji dla leniwych. Publiczność wyjątkowo szybko podchwyciła przebojowe "O-o-o-o-o".Iwonka zawsze była pionierką!
Dobi pisze::buahaha:
Boski filmik! Mam nadzieję, że nikt nie usunie go z sieci bo potrafi poprawić humor.
To jest przecież szansa dla naszego Geniusza!Kupić magnetofon, głośniki i można ruszać w trasę! Geniusz będzie tylko wyginał się na scenie i kręcił tyłeczkiem a publika będzie skakała do utworów z taśmy!
Dzięki. Ja wierzę w te piosenkę. Wierzę w mój głos. Ale niestety zawiść jak widać jest ogromna. Już wczoraj dostałam info, że szykują się na mnie ludzie by mnie zdeptac. Ale dzięki jeszcze raz☺. Pozdro
Nie to nie żart. Też mi się wydawało, że może ballada. Utwór jest nowoczesny i pokazuje mój wocal. Ma wszystko co powinien mieć na tego typu festiwal
Dziekuje za opinie. Powiem , ze na zywo kiedy spiewam ten utwor ma moc. Wersja skrocona na Eurowizje jest inna i nie ma tylu przerw. Tu jest utwor w calosci by ludzie posluchali. Przeciez z tym utworem mozna jeszcze wiele zrobic.
Spoko. Ja dlatego też nigdy nie wypowiadam się muzycznie o innych. Każdy ma gust inny i słucha co mu się podoba. Nie wnikam w to. Każdy ma prawo do oceny i szanuję to. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości