To będzie mój pierwszy koncert Edyty więc jestem ciekawy jak wypadnie. Do zobaczenia w Atlas Arenie

Pierwszy ever?Dobi pisze:To będzie mój pierwszy koncert Edyty
Przecież ostatnia trasa była 16 lat temu.Natu$ pisze:Pierwszy ever?Dobi pisze:To będzie mój pierwszy koncert EdytyNa forum od 11 lat i jeszcze nie byłeś na koncercie?!
Nie wiedziałem że przez 16 lat Edyta nie zagrała ani jednego koncertuPiter pisze:Przecież ostatnia trasa była 16 lat temu.
Zapomniałem o tych dla kasy biznesu i strażaków.Matiz99 pisze:Nie wiedziałem że przez 16 lat Edyta nie zagrała ani jednego koncertuPiter pisze:Przecież ostatnia trasa była 16 lat temu.
Goście Edyty z małymi wyjątkami pokazują żalosc tego jubileuszu i kariery diwy.Pablo93 pisze:ja też będę na koncercie. A zobaczcie to http://www.calisia.pl/articles/ewelina-zaspiewa-z-edyta
Myśle że Lisowska już jej podpadławeronka pisze:Ktos cos do Łodzi?Ja chyba pojadę...Kto gościem oprócz Mietka i Glacy?Może Marek jeszcze raz...![]()
Ztworzą zgrany duet.Byłyby ogień!Mam nadzieję,że Edyta kogoś jeszcze zaprosi na LoVe 2 LoVe do Łodzi..Oby to nie była Ewelina...