KrzysiekF pisze:Słyszałem w ZET Siła Muzyki ;d
Mist pisze:Bardzo mi sie podoba dobry tekst
tomasz pisze:zastanawiałem sie tylko, czy nowa, czy może ja mam jakieś braki...
z oficjalnej strony JustynySkończyliśmy teledysk!!! HurrrraReżyserował Maciek Michalski. Piosenka nosi tytuł "To nie miłość to tylko złudzenie".
Muz. napisał Tomek Bonarowski i Ania Dąbrowska, a słowa napisałam sama. Kręciliśmy go w różnych pięknych miejscach. Pierwszy dzień w klubie Bazaar. Cudowne miejsce!!! Mają pyszne jedzenie i przepięknie zrobione wnętrze, a do tego miły i uśmiechnięty personel.
Polecam tym bardziej, że znajduje się w samym centrum Warszawy.
Drugi dzień zdjęciowy był w Centrum Olimpijskim. Niezwykły budynek... jaka przestrzeń, pomysł, wnętrze... prawdziwe mistrzostwo!!! Tak więc mam nadzieję, że teledysk Wam się spodoba. Będzie go można zobaczyć w ten piątek (30.03) w programie "Kawa czy herbata" o godz. 7.45.
To będzie premiera. Wiem, że trochę wcześnieale jeśli nastawilibyście budzik i obejrzeli, a potem dali mi znać, czy przypadł Wam do gustu, to byłabym szczęśliwa
Całusy - Justyna.
p.s. Dziękuję z całego serca tym, którzy tańczyli ze mną w klubie i wszystkim tym, którzy pomagali w tworzeniu tego klipu. Wielkie dzięki!!!
.: Justyna Steczkowska
homerowa pisze:Tekst jest autorstwa samej Justyny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości