Przesympatyczna osoba i moje ulubione zdjecie jakie zrobiłam na koncercie ;-)

vanity pisze:madziu ja znam tylko: le luxe - to po francusku
magdamiecz pisze:a ja tak sie zapytam... Bo ja tej waszej Abry to chyba nie znam... ona ma jakies poplularne kawałki??? Jakies tytuły mozecie zapodac???![]()
ANETA pisze:A mówią ze Doda się mocno maluje...spójżcie na Iwonęa co wiecej, powiem ze ona sie upodabinia do Edyt, nawet w teledyskach ,,podobnie dotyka twarzy" jak Edyta, robi podobnme ruchy ciałem i rękami. I nie mówicie ze nie bo i tak zdania nie zmienie.
Estratos pisze:Moze maja po prostu ten sam poziom wrazliwosci? Znam kilka osob, które maja taki sam typ zachowan, gestow, mimiki.
ANETA pisze:jednak ja w głosie Iwony równiez wyczuwam nasladownictwo Edyty.
Ravek pisze:Było cudnie:)))) Dzisiejszy dzien należał do Homerowej i Abry;) Dawno tak świetrnie się nie bawiłem. A Homerowa to suuuper laska:)
Ayia pisze:A ja też byłam na tym pikniku i myślałam, że się rozpłynę... Ale za to 3 wierne fanki radia k. spotkałam a zamiast robić zdjęcia artystom robiłam sobie z Pawłem Oksanowiczem <tylko, żeby ich nie dostał...>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości