Piter pisze:Jutro o 12.00 premiera nowego klipu Kayah
Warto dodać, że jest to duet z Viki Gabor

Piter pisze:Jutro o 12.00 premiera nowego klipu Kayah
Kayah pisze:Bang!
Ja wspieram ją, ona mnie.
Siostry dwie!
Kiedy w połowie października, dostałam propozycję od Viki Gabor do wspólnego stworzenia karnawałowego singla, nie zastanawiałam się nawet pół sekundy!
Od chwili kiedy pierwszy raz usłyszałam jak Viki zinterpretowała i zaśpiewała utwór Amy Winehouse przy akompaniamencie tylko gitary zakochałam się i poczułam, że ma ogromny talent.
Potem poznałyśmy się osobiście w Meloradiu, bo zaprosiłam Viki do swojej audycji „Tu i teraz”. Okazała się być cudowną, miłą, bardzo skromną i uroczą osobą.
W międzyczasie osiągnęła olbrzymi sukces, wygrywając Eurowizję Junior!! W pełni zasłużone zwycięstwo!!!
Zaraz po tym zakasałyśmy rękawy i powstał utwór, który dziś Wam prezentujemy.
Został stworzony z myślą o wszystkich kobietach, siostrach, dziewczynach, które trzymają się razem i dzięki temu mogą zmieniać świat!
Mam nadzieję, że każda z Was ma taką bliską dziewczynę, z którą czuje głęboką więź.
My pokazujemy Wam, że w tej siostrzanej miłości nie ma granic…
Ja mam 52, a Viki - uwaga! - 12 lat, różni nas bagaż doświadczeń, ale kiedy Viki otwiera usta i wydobywa z siebie dźwięki, to ja czuję, że przede mną jeszcze sporo nauki…
Uwielbiam i wielbię tę dziewczynkę! Ogromnie się cieszę, że pojawiła się na mojej drodze i że mogłyśmy razem dla Was zaśpiewać.
Życzymy Wam Drogie Siostry dużo miłości i mnóstwo dobrej zabawy!!!!!
Będziemy Wam wdzięczne za wszelkie komentarze, a jeśli utwór Wam się podoba, to udostępniajcie go i przekazujecie dalej, niech dotrze do wszystkich super ekstra fajnych ludzi!
Buziamy Was serdecznie i życzymy miłego odsłuchu.
Radio Zet pisze:Piosenka „Ramię w ramię” Viki Gabor i Kayah została napisana przez autorów sukcesu „Superhero” czy „Anyone I Want To Be”, czyli Lanberry, Patryka Kumóra i Dominika Buczkowskiego. Udział w tworzeniu tekstu miała również Kayah, a za partie akordeonu w utworze odpowiedzialny jest Marcin Wyrostek.
kuba5959 pisze:Numer 1 na karcie na czasie i prawie 350 tysięcy odtworzeń w 12 godzin.
Piter pisze:Kayah, odkąd wydała Kamień, żyła obsesją przeboju. Na czym cierpiała jej twórczość.
Angie29 pisze:Viki jak to Viki zaczyna i się podpina pod dużo starsza... Może nie ona ale wytwórnia zdecydowanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość