Bierz się do roboty ;*
Swoich fanów już zachwyciłaś, wg nas wypadłaś najlepiej.
Cieple slowo dla Edyty
- Kamui Shiro
- Edytomaniak: ja tu nocuję!
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Niebo to my
Re: Cieple slowo dla Edyty
Ostatnio zmieniony 05 mar 2016, 23:47 przez Kamui Shiro, łącznie zmieniany 2 razy.
- addar
- Moderator
- Ulubiony album: live'99
- Ulubiona piosenka: większość
Nic sie nie stało , Edytko nic sie nie stało !!
a tak na serio, Edyto jestes moja ulubioną piosenkarka i jakaś tam przegrana z miernym pajacem tego nie zmieni .Dałaś z siebie wszystko, zaśpiewałaś cudownie. Nie poddawaj sie, twórz i pokaz im kto jest najlepsza piosenkarką w Polsce.
Najważniejsze żebyś się nie poddała i nie załamała, masz wiernych fanów którzy czekają z utesknienim na twoją nowa muzyke
a tak na serio, Edyto jestes moja ulubioną piosenkarka i jakaś tam przegrana z miernym pajacem tego nie zmieni .Dałaś z siebie wszystko, zaśpiewałaś cudownie. Nie poddawaj sie, twórz i pokaz im kto jest najlepsza piosenkarką w Polsce.
Najważniejsze żebyś się nie poddała i nie załamała, masz wiernych fanów którzy czekają z utesknienim na twoją nowa muzyke

-
- Make it happen
Jesteś WIELKA! Dziękuję za przepiękne wykonanie "Grateful". Miałem ciary, serce prawie wyskoczyło mi z piersi
Z dumą oglądałem, jak moja idolka oddaje całą siebie publiczności oraz z zaangażowaniem ukazuje swój talent i piękny przekaz piosenki. Dobrze wiesz, że zaorałaś konkurencję
Teraz mi się tylko nie smuć i nie pozwól, by Twój rozpalony entuzjazm przygasł. W moim odczuciu, dzięki Twojej odwadze, zyskałaś coś o wiele cenniejszego, niż Eurowizja. Dzisiejszy występ pokazał Twoją wrażliwość, odwagę, wspaniałą formę wokalną i geniusz muzyczny. Myślę, że sama to zauważyłaś, tak jak zauważyło tysiące Polaków i fanów Eurowizji. Twoi fani pokochali "Grateful" i przyjęli go z przeważającym entuzjazmem, co zdarza się rzadko wśród wszystkich artystów. Doprowadziło to do zjednoczenia i ogromnej mobilizacji. Na przestrzeni lat nawet największa miłość zmienia się, czasami pojawiają się kryzysy, wkrada rutyna, a Ty dziś przypomniałaś nam (w trzy minuty!) za co Cię pokochaliśmy. Jestem Ci za to wdzięczny 

- Kamui Shiro
Mój komentarz do posta EG na facebooku (o tym, że chce spełnić marzenia ludzi, jeśli pojedzie): Spełniło się marzenie wielu ludzi, którzy usłyszeli przepięknie wykonany utwór. Może i dobrze, że nie popsuła go zwykła konkursowa otoczka w dalszym biegu zdarzeń 

-
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: If i give myself up
Wczoraj to była jakby dawna Edyta, z wyglądu zachowania i emocji. Taką ją właśnie pokochałam... troche zagubioną,piękną,wrażliwą dziewczyne z ogromnym głosem... Mam nadzieje,że taka już zostanie,że nie wróci już nigdy ta złośliwa część Edyty.
Wykonanie cudowne,chciało mi siè płakać,taka prawda płyneła z tej piosenki. Żadne Szpaki jej do pięt nie dorastają.
Wykonanie cudowne,chciało mi siè płakać,taka prawda płyneła z tej piosenki. Żadne Szpaki jej do pięt nie dorastają.
- Kamui Shiro
-
- The story so far
- Ulubiony album: następny
- Ulubiona piosenka: Obudźcie mnie
Gratuluję odwagi stanięcia w konkursie! Przepięknie wykonane i przekazane emocje! ESC2016'
-
- Invisible
- Kontakt:
Podziwiam panią za głos. Nie wierzę mediom oraz kreowanemu przez nie Pani wizerunkowi. Chciałbym poznac panią osobiście.
-
- Invisible
- Ulubiony album: All
- Ulubiona piosenka: All
Kochana Edytko
Posłuchałem ostatniego kawałka Glow on i bardzo mi sie spodobał czy nie warto było by rozważyć współpracy z A.T.B lub Armin Van Buuren z twoim wokalem to był by kosmos , pozdrawiam i oby tak dalej 

-
- Impossible
-
- Invisible
Kurczę, niby 50 na karku, a wygląda na 30. W sumie moja dziewczyna na dużo mniej, a pod względem wizualnym wygląda starzej. Ech, to życie jednak jest niesprawiedliwe