W niedzielę, 12 listopada, Edyta wystąpiła na Gali Mediów 2023.
Wczoraj odvyła się transmisja w TVP.
Gala Mediów 2023
-
- Linger
- Ulubiony album: EKG
- Ulubiona piosenka: To nie tak jak myślisz
- max28
- Perła
- Ulubiony album: 8
- Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away
Re: Gala Mediów 2023
To była żenująca popaganda, szczególnie na koniec, już tak się boją, że stracą te wszystkie dobrze płatne stanowiska, że nawet na owej gali opowiadaja: jak ci źli przyjdą...itp.
Dziwię się trochę
iż jej nie przeszkadza taka oprawa 
Dziwię się trochę

-
- Linger
- Ulubiony album: EKG
- Ulubiona piosenka: To nie tak jak myślisz
- max28
- Perła
A szczerze mówiąc nie pamiętam jakiś cover, nie specjalnie zrobił na mnie wrażenie, w trakcie śpiewania Edyty dołączyły do niej inni artyści i to było zakończenie.
Coś kojarzę, że to była piosenka zespołu Bracia
- addar
- Moderator
- Ulubiony album: live'99
- Ulubiona piosenka: większość
Lol "pamietajcie o ogrodach" cover braci XD. ładne wykonanie ale nie lubie tej piosenki
- max28
- Perła
Czyli jak mówiłem na początku, że nie pamiętam

- Margaret
- The story so far
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Szyby
max28 - tak był śpiewany. Piosenkę wykonywała Cerekwicka.
Oglądałam tę galę, ponieważ ktoś inny chciał ją obejrzeć i mogę powiedzieć tylko jedno - dawno w TVP nie widziałam tak zmarnowanego czasu antenowego i tak zmarnowanych pieniędzy publicznych, a wiemy, że TVP potrafi.
Za długa była ta impreza... aby dla czterech kategorii tworzyć 1,5 widowisko to lekkie przegięcie.
Prędzej był to koncert coverowy z elementami mówionymi niż gala. 3 piosenki przed jedną kategorią, 3 piosenki po ogłoszeniu kategorii i tak czekałeś nie wiadomo na co.
Samych Artystów było za dużo (chyba około 10-ciu). Znów zmarnowane pieniądze. Przecież nasza Diva charytatywnie występuje za ponad 20 tysięcy, więc pewnie za ten występ zażyczyła sobie więcej, a gdzie pozostałe wynagrodzenia?
Co do samej Divy - nie napracowała się. Zaśpiewała część pierwszej zwrotki, a do pozostałych dołączyli pozostali Artyści. No ale kasa się zgadza.
Dla mnie był to zmarnowany czas, to już na "Roztańczonej Polsce" działo się więcej - przynajmniej można było się pośmiać i wiedziałeś co Cię czeka
Oglądałam tę galę, ponieważ ktoś inny chciał ją obejrzeć i mogę powiedzieć tylko jedno - dawno w TVP nie widziałam tak zmarnowanego czasu antenowego i tak zmarnowanych pieniędzy publicznych, a wiemy, że TVP potrafi.
Za długa była ta impreza... aby dla czterech kategorii tworzyć 1,5 widowisko to lekkie przegięcie.
Prędzej był to koncert coverowy z elementami mówionymi niż gala. 3 piosenki przed jedną kategorią, 3 piosenki po ogłoszeniu kategorii i tak czekałeś nie wiadomo na co.
Samych Artystów było za dużo (chyba około 10-ciu). Znów zmarnowane pieniądze. Przecież nasza Diva charytatywnie występuje za ponad 20 tysięcy, więc pewnie za ten występ zażyczyła sobie więcej, a gdzie pozostałe wynagrodzenia?
Co do samej Divy - nie napracowała się. Zaśpiewała część pierwszej zwrotki, a do pozostałych dołączyli pozostali Artyści. No ale kasa się zgadza.
Dla mnie był to zmarnowany czas, to już na "Roztańczonej Polsce" działo się więcej - przynajmniej można było się pośmiać i wiedziałeś co Cię czeka

- Pawel
- Perła
Jakby ktoś chciał obedrzeć to jest 56 minuta zaczyna się
https://vod.tvp.pl/programy,88/wydarzen ... 161,916091
https://vod.tvp.pl/programy,88/wydarzen ... 161,916091