Inni o Edycie

Znalazłeś w mass mediach coś na temat Edyty, zamieść to tutaj.
ODPOWIEDZ
mireq
Invisible
Invisible

Re: Inni o Edycie

Post autor: mireq »

lena7 pisze:
> Bartosz Panczyk opowiada prasie, ze Gorniak jest zbanowana.
>
> https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,3 ... tml#sondaz
> Natasza tez zarabiala PiSowska kase. Troche to nie fair.

Zgadzam się z Tobą...
Impossible
Impossible

Post autor: Steffie »

Urbańska wygryzła Górniak. "Za dużo śpiewała dla poprzedniej władzy" [PLOTEK EXCLUSIVE]
Edyta Górniak straciła intratny kontakt w TVP. Wszystko przez... przeszłość.
Fani Edyty Górniak muszą obejść się smakiem. Choć artystka od dawna miała uzgodniony występ w TVP, finalnie do niego nie dojdzie. I to nie z jej winy. "Edyta miała grać na Miss Polonia w TVP 28 czerwca. Wszystko było dogadane, ale właśnie się dowiedziała, że z niej rezygnują - mówi nasze źródło. Finalnie zamiast niej wystąpi... Natasza Urbańska. Dlaczego?
Edyta Górniak ma ban w TVP
Udało nam się dowiedzieć, dlaczego Edyta Górniak nie wystąpi w TVP. - Organizatorzy koncertu nie zdawali sobie sprawy, że Edyta ma w TVP teraz ban. Jak w telewizji dowiedzieli się, że ona ma śpiewać, to się na to nie zgodzili. Chodzi o to, że za dużo śpiewała dla poprzedniej władzy - tłumaczy nasze źródło z Woronicza. W związku z tym artystka nie może też liczyć, że ponownie dostanie zaproszenie, by być trenerką w "The Voice of Poland".
Zapendowska dementuje słowa Górniak
Niedawno o Edycie Górniak wypowiedziała się Elżbieta Zapendowska. W rozmowie z naszym portalem odniosła się do słów diwy, która rok temu stwierdziła, że zrobiła z niej gwiazdę. - Zanim ja jeszcze poznałam Edytę Górniak, już miałam wygrane Opole z zespołem, wygrany jazzowy festiwal w Zamościu, wygrane parę estrad... Nie muszę niczego udowadniać, że ja kogoś nauczyłam czy nie nauczyłam. Ale mnie to śmieszy trochę, jak mała dziewczynka - która jest z małego miasteczka - wtedy 16-letnia, teraz mówi, że ona mi bardzo pomogła, jak ja miałam wtedy 40 lat. Mnie śmieszy. Ale jeżeli to jest jej do szczęścia potrzebne, to niech sobie gada, co chce - powiedziała Plotkowi Zapendowska. Przyznała, że na początku opinia diwy była dla niej gorzką pigułką do przełknięcia. I ją rozczarowała. - Nie przejmuje mnie to, ale zabolało. Zabolało na początku dlatego, że ja uważałam kiedyś, że zdolnym ludziom trzeba pomagać. Czasem trzeba z nimi odrobić matematykę, czasem im trzeba pomóc w szkole, żeby porozmawiać z wychowawczynią. Czasem trzeba pomóc w inny sposób, bo czasami rodzice tego nie ogarniają. Zdolnym ludziom należy poświęcić trochę więcej czasu naszego prywatnego. Porozmawiać z nim, stworzyć jakieś sytuacje, żeby ten człowiek dobrze wybierał. I pozbyć się jego jak najszybciej, stawiając przed nim trudne wyzwania. Tak też się z Edytą stało - dodała ekspertka.
Plotkarski ton tego artykułu zdradza, że osoba pracowała wcześniej w Fakcie. On różne rzeczy opowiada, pewnie chodzi i wszystkich zagaduje o Edytę. Co filmik z jakąś gwiazdą, to pada pytanie o Edytę. To chyba jakaś obsesja. :P A tak poważnie, to chyba nikt nie spodziewał się czegoś innego ze strony TVP. Ciekawe czy Zenek też dostanie bana i doczeka "newsa" na Plotku i to z tytułem EXCLUSIVE. :roll:
Sebuch
Linger
Linger
Ulubiony album: EKG
Ulubiona piosenka: To nie tak jak myślisz

Post autor: Sebuch »

Awatar użytkownika
addar
Moderator
Moderator
Ulubiony album: live'99
Ulubiona piosenka: większość

Post autor: addar »

https://youtu.be/6HAHg9tl51E?si=Sif4siMtjBxx5-qS

Reakcja jakiegoś youtubera, który poznał Edyte. Fajny filmik , który uchyla rąbek tajemnicy. Czyżby płyta świąteczna incoming ? Albo gada o tym koncercie świątecznym zeszłorocznym
ODPOWIEDZ