Instagram - oficjalne konto Edyty

Diva w XXI wieku !

Rozmowy na tematy związane z Edytą.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Seba0305
Whatever it takes
Whatever it takes
Ulubiony album: Wszystkie:)
Ulubiona piosenka: Wszystkie:)
Kontakt:

Re: Instagram - oficjalne konto Edyty

Post autor: Seba0305 »

Edyta właśnie poinformowała, że nagrała płytę ;)
Jeśli pokazała jej prawdziwą okładkę (koszmarna), to będzie to raczej cos okołoświątecznego :roll:
Rafiusz
Make it happen
Make it happen

Post autor: Rafiusz »

To ta koszmarna okładka?
https://www.empik.com/my-favourite-wint ... 0,muzyka-p
eee widziałem gorsze. No w klimatach świątecznych. Nie jest źle.
Awatar użytkownika
witcher
Linger
Linger
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Glow On

Post autor: witcher »

Moim zdaniem okładka jest piękna.
Awatar użytkownika
max28
Perła
Perła
Ulubiony album: 8
Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away

Post autor: max28 »

:edi: dziś na relacji na insta poinformowała żurnalistę, że jednak do niego nie przyjdzie na długą rozmowę, którą mu obiecała, gdyż promując swój odcinek - prawdopodobnie chodzi o wywiad z Adamem Sztabą - zasugerował w tytułe, że zmarnowała swoją karierę. Oczywiście :edi: ładniej to ujęła.
Panie Zurnalista, tak jak obiecałam Panu w naszej bezpośredniej rozmowie, na czas powrotu do moich aktywności zawodowych będzie Pan pierwszą osobą, której dedykuję dłuższą i szczerą rozmowę.
Dotrzymałam swojego słowa, odmawiając przez te długie miesiące wszystkim, którzy o taką rozmowę i spotkanie proszą. Niektórzy czekają równie długo, jak Pan. Ponieważ jednak użył Pan mojego nazwiska
do promocji innego nazwiska, (nie mówię tutaj o rozmowie z moim Synem, bo to jedyne zasadne) - używając przy tym mojej osoby w świetle i w sposób, sugerujacy negatywny odbiór mojej 33 letniej pracy, a także ponieważ zignorował Pan telefon od mojego
Menedżmentu w tej właśnie sprawie przestaje Pan być dla mnie Partnerem do współpracy. I z przyjemnością muszę Panu kolejnego zaproszenia odmówić.
..
Zastanawialiśmy się z moim Managementem
czy to dziecięcy brak cierpliwosci naszego spotkania czy idiotyzm, aby tuż przed metą, stracić jedyną szansę spotkania, o którą prosił Pan kilka lat.
No cóż, ma Pan jeszcze czas nauczyć się Etyki zawodu.
Awatar użytkownika
fookmetoo
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Perła
Ulubiona piosenka: KissMe,FeelMe,LoveMe

Post autor: fookmetoo »

Rafiusz pisze: 08 lis 2024, 17:15 To ta koszmarna okładka?
https://www.empik.com/my-favourite-wint ... 0,muzyka-p
eee widziałem gorsze. No w klimatach świątecznych. Nie jest źle.
na tej okładce dokładnie widać różnicę pomiędzy jej twarzą a resztą ciała. tak jakby wkleili jej twarz z jakiegoś zdjęcia, rozmyli ale zapomnieli dopasować kolory bo jeden policzek jest biały.
tomek7
If I give myself (up) to you
If I give myself (up) to you
Ulubiony album: EG Live'99
Ulubiona piosenka: No more drama

Post autor: tomek7 »

Bardzo dobrze że go spuściła na drzewo.
Pooglądałem ten wywiad ze Sztaba. Co chwila jakaś reklama czegoś tam.
Facet ma świadomość że wywiad z Górniak przyciągnąłby oglądających zwłaszcza tych którzy jej nie lubią by mieć kolejne pożywki dla memów itd.
A teksty o zmarnowanym talencie są po prostu głupie.
Wykorzystała swój talent na tyle na ile chciała.
Do tej pory nikt z Polski nie doszedł nawet w połowie do tego co ona z 2 płytami za granicą.
A Edyta działała w latach 90-00 więc to zupełnie inne czasy.
I zamiast się cieszyć że wówczas była bardzo popularna itd to Polaczki tylko szpile wbijają.
Edyta chciała być matką. Zawsze mówiła że chce mieć dziecko. I została mamą w wieku 32 lat. Jej życie jest decyzje.
Żurnalista tymi tytułami tylko pokazał, że jest jak każdy innych pomponik, pudelek, kozaczek czy co tam jeszcze jest …
Awatar użytkownika
Steffie
Impossible
Impossible

Post autor: Steffie »

Dokładnie, zgadzam się z tym komentarzem. Poza tym bardzo wyrachowana była z jego strony promocja wywiadu ze Sztabą nazwiskiem Górniak. Ciekawe czy Sztabie się to podobało, czy wiedział o tej akcji. Czego to ludzie nie zrobią dla lajków i klików. :roll:
Awatar użytkownika
audarya
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Dotyk
Ulubiona piosenka: Perfect Heart

Post autor: audarya »

tomek7 pisze: 30 lis 2024, 16:08 Bardzo dobrze że go spuściła na drzewo.
Pooglądałem ten wywiad ze Sztaba. Co chwila jakaś reklama czegoś tam.
Facet ma świadomość że wywiad z Górniak przyciągnąłby oglądających zwłaszcza tych którzy jej nie lubią by mieć kolejne pożywki dla memów itd.
A teksty o zmarnowanym talencie są po prostu głupie.
Wykorzystała swój talent na tyle na ile chciała.
Do tej pory nikt z Polski nie doszedł nawet w połowie do tego co ona z 2 płytami za granicą.
A Edyta działała w latach 90-00 więc to zupełnie inne czasy.
I zamiast się cieszyć że wówczas była bardzo popularna itd to Polaczki tylko szpile wbijają.
Edyta chciała być matką. Zawsze mówiła że chce mieć dziecko. I została mamą w wieku 32 lat. Jej życie jest decyzje.
Żurnalista tymi tytułami tylko pokazał, że jest jak każdy innych pomponik, pudelek, kozaczek czy co tam jeszcze jest …
W rozmowie nie bylo nawet tekstow o zmarnowanym takencie - pomysl na umieszczenie tego w tytule jest po prostu glupi. Pan Adam swietnie powiedzial, ze Edyta byc moze nie zrobila kariery swiatowej bo nie chciala jak inni artysci rozbierac sie, a spiewac. Tak ze redaktor przesadzil…
IgaAga
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Edyta górniak
Ulubiona piosenka: one#one

Post autor: IgaAga »

A ja myślę że przez Edytę przemawia pycha, Żurnalista na pewno nie potrzebuje lajków Edyty garstki fanów. Edyta jak zwykle z kimś wojenkę musi toczyć. Nazwała to idiotyzmem ta uduchowiona istota żal mi jej.Pogodzenie się z Doda to chwyt marketingowy. Ta kobieta nigdy nic nie robi bezinteresownie.
Awatar użytkownika
audarya
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Dotyk
Ulubiona piosenka: Perfect Heart

Post autor: audarya »

IgaAga pisze: 01 gru 2024, 16:33 A ja myślę że przez Edytę przemawia pycha, Żurnalista na pewno nie potrzebuje lajków Edyty garstki fanów. Edyta jak zwykle z kimś wojenkę musi toczyć. Nazwała to idiotyzmem ta uduchowiona istota żal mi jej.Pogodzenie się z Doda to chwyt marketingowy. Ta kobieta nigdy nic nie robi bezinteresownie.
Uduchowienie nie zabrania nazywania rzeczy po imieniu. Tez wkurzylabym sie i czula oszukana na jej miejscu. Malo kto z nas robi cokolwiek bezinteresownie. Bo czesto po prostu nie warto. Pogodzenie sie z Doda odbieram jako autentyczne na tyle, na ile Edycie pozwala narcystyczny rys, a raczej rysa.
ODPOWIEDZ