Onet, Interia, WP, Gazeta
Informacje o Edycie na portalach
- Wojtuś
- Lunatique
- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
- audarya
- The story so far
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Perfect Heart
Re: Onet, Interia, WP, Gazeta
Czyli kind of the best of. Tak jak od dawna przewidywalam, ale w sumie fajnie, ze to beda odgrzewane piosenki swiateczne, majace juz wczesniej swoje wersje studyjne, a nie po prostu nowe wersje starych przebojow. Nabede byc moze album z drugiej reki.Fan17 pisze: ↑08 lis 2024, 9:59A ja się mega cieszę i na pewno kupięlena7 pisze: ↑07 lis 2024, 20:28 https://swiatgwiazd.pl/tylko-u-nas-edyt ... -sk-071124
Beda odgrzewane kotlety jako niespodzianka w urodziny.
A potem zlosc, ze fani nie docenili plyty i poswiecenia.
Ten album powinien sie ukazac rok temu wraz z koncertem w wersji 'live' jesli juz czula taka potrzebe, a nie po roku.
Nudy i zero inwencji twworczej.![]()
Tylko zal, ze nie ma “Fly me to the moon”, ale to pewnie ze wzgledow prywatnych. Ja uwielbiam ten koncert…

- max28
- Perła
- Ulubiony album: 8
- Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away
Kolejna afera, jakby było już za spokojnie
https://www.pomponik.pl/plotki/news-bar ... Id,7923157

"Byłem przez ponad pół roku menedżerem Edyty. Woziliśmy ją, dbaliśmy z moją ekipą o jej karierę. Staraliśmy się zmieniać jej wizerunek. Pomogłem też Allankowi. Widać, co się o nim teraz pisze, a co dwa lata temu. Jaką wtedy robił muzykę, a jaka teraz. Nie muszę udowadniać nic, bo wszystko widać gołym okiem. Coś poszło nie po jej myśli, jeśli chodzi o moją osobę i wtedy zaczął się problem".
- audarya
- The story so far
Ten fragment jest ciekawszy.max28 pisze: ↑02 mar 2025, 22:18 Kolejna afera, jakby było już za spokojnie![]()
![]()
![]()
"Byłem przez ponad pół roku menedżerem Edyty. Woziliśmy ją, dbaliśmy z moją ekipą o jej karierę. Staraliśmy się zmieniać jej wizerunek. Pomogłem też Allankowi. Widać, co się o nim teraz pisze, a co dwa lata temu. Jaką wtedy robił muzykę, a jaka teraz. Nie muszę udowadniać nic, bo wszystko widać gołym okiem. Coś poszło nie po jej myśli, jeśli chodzi o moją osobę i wtedy zaczął się problem".
"Allan i Nicola absolutnie nie czują się przeze mnie zestresowani. Wiedzą, że gdy państwo zwrócili się do mnie z prośbą o komentarz, to najpierw to z nimi skonsultowałem, czy mogę to potwierdzić. I dopiero po rozmowie z nimi udzieliłem komentarz. Stwierdzili, że tak będzie lepiej, by nie było niepotrzebnych plotek i nieprawdziwych artykułów. Nigdy w życiu nie sprzedałem żadnej prywaty swojej ani dzieci, bo z tego nie żyjemy (...).
Hmmm

- audarya
- The story so far
- Steffie
- Impossible
Jakie te dramy są żałosne, robią z siebie jakieś ofiary, a jak było, to tylko oni sami wiedzą.
Na pewno coś poszło grubo nie tak, ale w ogóle było dziwne, że on z nimi mieszkał.
Edyta dała synowi dużo wolności, na pewno nie chciała go ograniczać, więc robił, co chciał.
Jak to się zakończyło, właśnie widać, na pewno drama przydała się Pniewskim, bo ktoś o nich w ogóle usłyszał.
Teraz są o nich newsy z d na każdym portalu plotkarskim, ale pewnie o to im chodziło.
Na pewno coś poszło grubo nie tak, ale w ogóle było dziwne, że on z nimi mieszkał.
Edyta dała synowi dużo wolności, na pewno nie chciała go ograniczać, więc robił, co chciał.
Jak to się zakończyło, właśnie widać, na pewno drama przydała się Pniewskim, bo ktoś o nich w ogóle usłyszał.
Teraz są o nich newsy z d na każdym portalu plotkarskim, ale pewnie o to im chodziło.

-
- Invisible
Steffie pisze:
> Jakie te dramy są żałosne, robią z siebie jakieś ofiary, a jak było, to
> tylko oni sami wiedzą.
> Na pewno coś poszło grubo nie tak, ale w ogóle było dziwne, że on z nimi
> mieszkał.
> Edyta dała synowi dużo wolności, na pewno nie chciała go ograniczać, więc
> robił, co chciał.
> Jak to się zakończyło, właśnie widać, na pewno drama przydała się
> Pniewskim, bo ktoś o nich w ogóle usłyszał.
> Teraz są o nich newsy z d na każdym portalu plotkarskim, ale pewnie o to im
> chodziło.
No dokładnie, cała ta drama to chyba tylko po to, żeby przyciągnąć uwagę. Jak ktoś chce zrobić show, to nie ma zmiłuj. A syn miał luz, to wiadomo, jak to się skończy. Teraz wszyscy o nich mówią, więc chyba właśnie o to chodziło.
> Jakie te dramy są żałosne, robią z siebie jakieś ofiary, a jak było, to
> tylko oni sami wiedzą.
> Na pewno coś poszło grubo nie tak, ale w ogóle było dziwne, że on z nimi
> mieszkał.
> Edyta dała synowi dużo wolności, na pewno nie chciała go ograniczać, więc
> robił, co chciał.
> Jak to się zakończyło, właśnie widać, na pewno drama przydała się
> Pniewskim, bo ktoś o nich w ogóle usłyszał.
> Teraz są o nich newsy z d na każdym portalu plotkarskim, ale pewnie o to im
> chodziło.

No dokładnie, cała ta drama to chyba tylko po to, żeby przyciągnąć uwagę. Jak ktoś chce zrobić show, to nie ma zmiłuj. A syn miał luz, to wiadomo, jak to się skończy. Teraz wszyscy o nich mówią, więc chyba właśnie o to chodziło.
- audarya
- The story so far
Mysle ze malo kto o tym mowi. Moze kilka osob z troski o losy Edyty bo jest bardzo zagubiona. Za kilka dni wszyscy i tym zapomna, a Allan - trudno powiedziec co z nim. W sumie to ich prywatne sprawy. Ucichna szybko.
- lena7
- Whatever it takes
- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Your High
Edyta wystapi podczas Polsat Hit Festiwal w sobotę 24 maja w koncercie "Gdzie się podziały tamte prywatki".
Tytul sugeruje stare taneczne przeboje wiec pewnie bedzie Krol i Jak Najdalej
Kayah z recitalem na 30-lecie Kamienia, a Edyta chyba zapomniala o 30-ce Dotyku.
Tytul sugeruje stare taneczne przeboje wiec pewnie bedzie Krol i Jak Najdalej

Kayah z recitalem na 30-lecie Kamienia, a Edyta chyba zapomniala o 30-ce Dotyku.
- lena7
- Whatever it takes
- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Your High
Rok jubileuszowy minie pod znakiem prania brudow.
Najpierw wojny ze swoimi bylymi, a teraz przez nastepne lata beda wojny z kolejnymi bylymi synka.
https://www.gazeta.pl/0,0.html?utm_camp ... jmqtymg2ri
Najpierw wojny ze swoimi bylymi, a teraz przez nastepne lata beda wojny z kolejnymi bylymi synka.
https://www.gazeta.pl/0,0.html?utm_camp ... jmqtymg2ri
- Steffie
- Impossible
Tak to jest jak hieny chcą się wypromować na czymś nazwisku.
Allana rzeczywiście szkoda, że wdepnął w takie #@$%@#%
Niedoszły teść chyba czekał całe życie na taką okazję.
Ludzie w komentarzach na pudlu jadą po nim równo, że to hiena.

Allana rzeczywiście szkoda, że wdepnął w takie #@$%@#%
Niedoszły teść chyba czekał całe życie na taką okazję.
Ludzie w komentarzach na pudlu jadą po nim równo, że to hiena.
- pijej1
- Lunatique
Zgadnijcie kto finansował ostatnio allanka on teścia czy teściu allanka?
- Steffie
- Impossible
Facet się zaorał upublicznianiem prywatnych wiadomości. Gdyby nie to, może byłabym w stanie zrozumieć jego żale, ale te screeny to cios poniżej pasa. Ludzie go dobrze podsumowali.
Dziwna sprawa, Nikol poznała chłopaka, który jeszcze przed ślubem staje się synem dla jej ojca. Postanawia sie rozstać i nagle ojciec uprawia wielka dramę juz w swoim imieniu o utraconej relacji włączając w to niedoszla teściowa. Chłopie, daj dziewczynie żyć, jeszcze wielu takich doszywanych synow przed toba a ona niech sama ma prawo do swoich wyborów.
Facet jest skończony, jako znajoma lub jego znajomy koniec z zaufaniem po upublicznieniu prywatnych wiadomości z osobą z którą się mieszkało 2 lata. W życiu bym mu nie zaufała ani prywatnie ani w interesach. W każdej chwili z takim toksykiem trzeba się mieć na baczności. Nigdy nie wiadomo kiedy zmieni front ani kiedy z przyjaciela stanie się wrogiem i jeszcze pilnowanie na każdym kroku co się przy nim robi i napisze bo może to wykorzystać
Ten Bart jest odrazajacy, juz nie wspomne o karygodnych bledach ortograficznych w jego wpisach. Biedny Allan. Gdyby ten Bart go szczerze kochal jak ojciec, za nic w swiecie nie atakowalby go publicznie ani nie publikowal prywatnych rozmow. Tragedia. Szkoda mi Allana.
Nigdy nie chciałabym aby ktoś ujawniał moja korespondencję publicznie. Nigdy. Jak można tak zrobić. I nie ważne czego dotyczy. Naprawdę chcesz zaistnieć tym? Straszne. Po prostu niewyobrażalne. To powinno być wysoko karane aby ludzie przestali prać brudy publicznie.
A ja jestem w szoku. W normalnych relacjach międzyludzkich, cos nie wypaliło, wiec idzie się dalej. A tu taka drama, jakby państwo Pniewscy nie byli w stanie się pogodzić ze strata dobrej partii. Są tak wściekli, jakby serio sprzątnięto im sprzed nosa okazje życia. Przecież za moment to wjedzie jakiś zakaz sadowy...
Allan, dobra, popełniłeś błąd, ludzka rzecz. Fajnie, że przejrzałeś na oczy. Szkoda, że sprawa dotyczy dzieciaków, Ciebie i tej dziewczyny. Patrzyłam na Wasze foty tutaj, wszystkie promujące sklep tego gościa i jego samego. Wyglądacie na nich na nieszczęśliwych. Jego tandetne pomysły na stworzenie jakichś nowych Kim i Ye. robienie z Was produktów. Pomogę Ci dojść do jedynych słusznych wniosków;) 1. Celebryctwo to syf i zły pomysł na życie. 2. Twoja mama ma wyjątkowe szczęście, bo ma fach dzięki swojemu talentowi i robi to, co kocha. 3. Ty możesz tak samo! Możesz być muzykiem, prawnikiem, lekarzem, elektrykiem, dźwiękowcem, operatorem kamery, kierowcą ciężarówki, co tam sobie wymyślisz. Pracuj nad tym powolutku, masz czas. Tylko nie bądź już więcej celebrytą!
-
- The story so far
- Ulubiony album: Edyta górniak
- Ulubiona piosenka: one#one
Pniewski pierwszy nie zaatakował rodziny Allaina tylko Edyta poniżała go że na długi, że śmierdząca piwnica sorry znacie kogoś kogo Edyta chwali po fakcie współpracy lub czerpania korzyści bo ja nie. Allan to nie gwiazda tylko chłopak który ma deficyt miłości ciepła poczucia stabilizacji 19 przeprowadzek przez 19 lat, zmiana szkół ciągła i brak domu to musi mieć swoje konsekwencje. Edyta zawsze chce obrzucić wszystko na swoją korzyść niestety jakim jest człowiekiem, córką i matką świadczą relacje z tymi osobami. Kobieta z wielkim talentem wielkim ego. Wszystko co osiągnęła zawdzięcza czasom ludziom którzy jej pomogli i tyle w temacie. Kariera jej dawno utknęła i naprawdę nie rozumiem co otwiera nazwisko Górniak chyba niechęć ludzi.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2025, 18:09 przez IgaAga, łącznie zmieniany 2 razy.
- Steffie
- Impossible
Co za bzdury! To Pniewski pierwszy zaatakował wplątując Edytę w oświadczenie o zerwaniu. Takie szkalowanie Edyty jest podłe, a pisanie o niej, że jest złą córką i matką jest żałosne. Co ty możesz wiedzieć o jej życiu prywatnym, że wypisujesz takie okropieństwa. Może niech każdy spojrzy najpierw na swoje relacje, a potem ocenia innych. To samo się tyczy Pniewskiego, bo jak widać, jego próby zarabiania na dzieciach i to nie tylko swoich są widoczne gołym okiem.