EDYTA DRWI Z DODY i innych ludzi
Wrzucajcie materialy - to dla jej dobra - moze sie ogarnie Edi i zacznie szanowac wolnosc innych
- wodawodnista
- Linger
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control
Re: EDYTA DRWI Z DODY i innych ludzi
Streffie poprosimy o wskazanie roku, programu, wywiadu lub gazety w której rzekomo Doda zaczepiła pierwsza.
Doda powiedziała sama jak było wiele razy. Ja nie widziałem ani nigdy nie znalazłem tego programu (nawet go nie kojarzę), że oglądała "Ranking gwiazd" gdzie była Edyta i Justyna. One obie zaczęły się podśmiechiwać "dorożka dorożka" (wtf?) i powiedziały wprost, że śmieją się z wyglądu Doroty Rabczewskiej Dody. Potem była doda-krowa u wojewódzkiego i Majewski - kolejność bez znaczenia. A potem już było jak było.
Jeśli nie dasz żadnego podkładu do swoich słów to prosimy, abyś zamknęła jadaczkę.
Dlatego właśnie Justyna dostała tak po dupie na lodzie a Edyta całe życie unikała styczności nawet jak były opcje wspólnego spotkania się w programie. Edyta ma i tak szczęście, że śmiała się z jej wyglądu a nie rodziców bo jak widać po ostatnich doniesieniach mogłaby i życie stracić xD
Doda powiedziała sama jak było wiele razy. Ja nie widziałem ani nigdy nie znalazłem tego programu (nawet go nie kojarzę), że oglądała "Ranking gwiazd" gdzie była Edyta i Justyna. One obie zaczęły się podśmiechiwać "dorożka dorożka" (wtf?) i powiedziały wprost, że śmieją się z wyglądu Doroty Rabczewskiej Dody. Potem była doda-krowa u wojewódzkiego i Majewski - kolejność bez znaczenia. A potem już było jak było.
Jeśli nie dasz żadnego podkładu do swoich słów to prosimy, abyś zamknęła jadaczkę.
Dlatego właśnie Justyna dostała tak po dupie na lodzie a Edyta całe życie unikała styczności nawet jak były opcje wspólnego spotkania się w programie. Edyta ma i tak szczęście, że śmiała się z jej wyglądu a nie rodziców bo jak widać po ostatnich doniesieniach mogłaby i życie stracić xD
- Steffie
- Nieśmiertelni
@woda, jeśli masz czas na studiowanie, kogo Doda obraziła od początku swojej kariery, to zacznij od programu Bar, a możesz się zdziwić. Doda mówiła tylko tak, jak było z jej punktu widzenia. A jak było naprawdę, możesz posłuchać z relacji innych osób.
- wodawodnista
- Linger
Czyli nie masz dowodów. Jadaczke trzymaj w takim razie od teraz.
- Steffie
- Nieśmiertelni
Dowody są na taśmach i w zeznaniach świadków.
Zacznij wreszcie rozumieć, co ktoś pisze. To, że ty czegoś nie wiesz, nie znaczy, że inni nie wiedzą.
Otwórz szerzej oczy i przestań się wyrażać w wulgarny sposób.

Zacznij wreszcie rozumieć, co ktoś pisze. To, że ty czegoś nie wiesz, nie znaczy, że inni nie wiedzą.
Otwórz szerzej oczy i przestań się wyrażać w wulgarny sposób.
- Kamui Shiro
- Edytomaniak: ja tu nocuję!
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Niebo to my
Edyta zaczęła gnoić Dodę, kiedy tamta wygrała festiwal w Opolu Szansą. Edyta miałą góvnianą piosenkę i było jej wstyd, bo myślała, że przez zasiedzenie jednak wygra, a tu smarkula z prymitywnym pop-rockowym bangerem i balonami na wierzchu ją wygryzła. Obie siebie warte, tak jak wodnistawoda i steffie, naczelni hejterzy forum.
- Steffie
- Nieśmiertelni
Kto jest hejterem, obraża innych, używa wulgaryzmów, prowokuje, przekręca czyjeś słowa - widać od razu. Nie trzeba być geniuszem, żeby to zobaczyć. Topiki są pełne tego od lat. Fani innych wokalistek chcą przejąć to forum, bo nie są w stanie założyć innego, gdzie mogą pisać na ich temat, tylko wolą tutaj szkalować Edytę. Niektórzy tylko czytają i lajkują hejty na Edytę lub jej fanów. Niestety opluwanie Edyty nie przekona jej fanów do zmiany upodobań muzycznych. Jeśli chodzi o Dodę, to może skierujcie uwagę na jej osobę we właściwym topiku, zamiast wypisywać kolejne farmazony o Edycie.
- wodawodnista
- Linger
A za co to? O ty mendo.Kamui Shiro pisze: ↑18 maja 2025, 13:23 Edyta zaczęła gnoić Dodę, kiedy tamta wygrała festiwal w Opolu Szansą. Edyta miałą góvnianą piosenkę i było jej wstyd, bo myślała, że przez zasiedzenie jednak wygra, a tu smarkula z prymitywnym pop-rockowym bangerem i balonami na wierzchu ją wygryzła. Obie siebie warte, tak jak wodnistawoda i steffie, naczelni hejterzy forum.
- wodawodnista
- Linger
Tak są, ale nie umiesz ich przedstawić bo żyją tylko w twojej głowie xD
- pijej1
- Lunatique
jezu doda naprawdę jest mądrzejsza od waszej 2 wyciąga rękę o zgodę nie wiemy czy jej intencje są szczere ale to kwestia już jej sumienia. Nie wiem czy zauważyliście ale obie i górniak i doda się pogodziły!
- wodawodnista
- Linger
Ja tam proponuję duet. Singiel "To nie ja dałam się (Szamance)!". Potem na eurowizję występ na rurach striptizerek. I temat zakończony
- audarya
- Whatever it takes
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Perfect Heart
Jest post na ten temat choc teraz jakos watpie w dobre intencje dody byc moze kiedys ocenilam zle edyta mowiaca o reczniku i koncercie przeciw nienawisci…no coz. We don’t know. Moze to bylo tylko zagranie celem ocieplenia wizerunku dody niemniej jednak ciesze sie ze Edyta sie z nia spotkala to na pewno teraz czuje sie z tym co miedzy jia a doda lepiej.
- wodawodnista
- Linger
A.co Doda miałaby uzysykać z pojednania z Edytą? Kasę? Bo nie rozumiem. Coś ją tknęło, podeszła, poszły na kolację i amen. Na pewno będą razem imprezować po festiwalach teraz. Jedna wciągnie koks a druga cukier puder i będzie się toczyło
Nie no myślę sobie, że Doda miała już dość tego, że nie może normalnie pomachać do niej ręką jak się widzą na co którymś festiwalu czy podobnych wydarzeniach i woli mieć czyste powietrze bez rozmyślania o tym czy Edyta zaraz nie powie, że mentalnie się z nią godziła, ale doda nie wyczuła jej telepatii xd. Justyna przy pogodzeniu się mówiła, że muzycznie by się nie skleiły na scenie a jednak wystąpiły więc wszystko przed nami
ja generalnie się cieszę, że się pogodziły.