Eurowizja 2025

Czyli o Eurowizji, festiwalach w Opolu, Sopocie, galach i innych koncertach.
ODPOWIEDZ
tomek7
The story so far
The story so far
Ulubiony album: EG Live'99
Ulubiona piosenka: No more drama

Re: Eurowizja 2025

Post autor: tomek7 »

Kamui Shiro pisze: 18 maja 2025, 13:11 No nie jasno, a ciemno - to nie porażka, co ma powiedziec WIelka Brytania. Justyna dala z siebie wszystko, bo jest profesjonalna i mysle, ze gdyby miala pewnosc i z dadzą jej miejsce ostatnie, to i tak by dala z siebie wszystko. Ja sie wybieram na jej trasę i tyle. Mam nadzieje, ze dostanie za konkurs duzo milosci, bo się napracowała. To jej peak.
tomek7 pisze: 18 maja 2025, 1:05 Wygrała Austria bo to było oczywiste. Brawo.
Szkoda Francji. Szkoda Grecji.
Co do Justyny. No cóż, występowi Edyty nawet do pięt nie dorastała. Tam była prostota i piękno. A tu na siłę pokazanie że się ma fajną piosenkę. Nie nie była to dobra piosenka. I niech pójdzie to w Pięty tym wszystkim hejterom Edyty, tym co przez ostatnie dni wyszydzali ją bo nie gratulowała Justynie awansu do finału. Mój Boże jakich czasów doczekaliśmy się żeby awans do finału był sukcesem …
Sam występ Justyny spoko ale piosenka nie do słuchania i za chwilę przepadnie w nicość.
Człowieku, po co porownania dwoch roznych piosenek

Masz kompleks Edyty, to nie pisz.

Dwie zupelnie rozne piosenki, klimaty, oczekiwania. Jedyne, co jej łączy, to kompleksy fanow Edyty.
Po pierwsze forum jest od tego by wyrażać swoją opinię.
W takim razie Ty masz widać kompleks Jusi.

Chcesz komuś wydawać nakazy co ma pisać to może załóż własne forum i pod swoje dyktando gań kogo tam chcesz.

I dla mnie 14 miejsce to porażka czy się Tobie to podoba czy nie.

Dobrze to wytłumaczyła Steffie.
Awatar użytkownika
wodawodnista
Linger
Linger
Ulubiony album: Edyta Górniak
Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control

Post autor: wodawodnista »

Może Paulla niech pojedzie. Z piosenką "To ja" :oops:

Wtedy już nie będzie wymówek, aby przegrać
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Post autor: Steffie »

wodawodnista pisze: 18 maja 2025, 16:48
Steffie pisze: 18 maja 2025, 15:55 Pisałam już wielokrotnie, że Edyta powinna dać sobie spokój z Eurowizją. To powinna być młoda ekipa. Czy to facet czy kobieta, obojętne. Niestety tak to wygląda. Tego nikt wprost nie powie, ale kto z zagranicy wyda płytę wykonawcy w średnim wieku? Przecież oni szukają ludzi w młodym wieku, żeby na nich zarobić.
Susan boyle
Ona w tym nie brała udziału. Pomyliły ci się programy. Tutaj nawet święty Mikołaj nie pomoże, bo jest coś takiego jak młodość, a każda osoba ma to w sumie krótko w życiu. Potem choćby nawet zjadła tysiąc magicznych tabletek lub podpisała pakt z diabłem, to nic już nie da.
Awatar użytkownika
wodawodnista
Linger
Linger

Steffie pisze: 18 maja 2025, 20:06
wodawodnista pisze: 18 maja 2025, 16:48

Susan boyle
Ona w tym nie brała udziału. Pomyliły ci się programy. Tutaj nawet święty Mikołaj nie pomoże, bo jest coś takiego jak młodość, a każda osoba ma to w sumie krótko w życiu. Potem choćby nawet zjadła tysiąc magicznych tabletek lub podpisała pakt z diabłem, to nic już nie da.

Czemu ty wszystko bierzesz tak dosłownie jak Edyta????? Ja wiem że ona nie jest z Eurowizji tylko z mam talent. Pokazuje przykład że już praktycznie starsza pani a wkładano kasę na nią i był sukces.
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Post autor: Steffie »

Eurowizja to nie program odkrywania talentów odbywający się w jednym kraju typu Britain's Got Talent! I o ile w teorii brzmi to spoko, w praktyce zobacz, ilu było wykonawców 50+ w tegorocznej edycji konkursu. Jusia wykonała tytaniczną pracę i należą jej się oczywiście za to propsy, ale to jest wyjątek. W praktyce wszyscy stawiają na młodych. Chętnie poczytam, jakie są opinie na temat tegorocznego zwycięzcy i jego piosenki. Jakoś cisza na ten temat. Czy ktoś myślał, że taki będzie zwycięzca? Aktualnie skłaniam się do tego, że na Eurowizji sprawdzi się najlepiej jakiś kolorowy ptak. Może znowu Szpak? :edi:
Awatar użytkownika
wodawodnista
Linger
Linger

Ja nic nie mówię bo znam może 5 występów xd tylko Jusia mnie interesowała.
ODPOWIEDZ