Będzie gościem sobotniego wydania programu śniadaniowego. Odbywa się on z udziałem publiczności. Do wygrania 20 wejściówek- na profilu Insta BCM LIVE.
Edyta w "Halo tu Polsat"
-
Sebuch
- Perła

- Ulubiony album: EKG
- Ulubiona piosenka: To nie tak jak myślisz
Edyta w "Halo tu Polsat"
Edyta ruszyła z kopyta z promocją
Ostatnio "Pytanie na śniadanie", teraz "Halo tu Polsat".
Będzie gościem sobotniego wydania programu śniadaniowego. Odbywa się on z udziałem publiczności. Do wygrania 20 wejściówek- na profilu Insta BCM LIVE.
- Steffie
- Nieśmiertelni

Re: Edyta w "Halo tu Polsat"
To raczej Bartłomiej z BCM LIVE ruszył z kopyta, ale ok, niech zrobią cokolwiek dla tych fanów. 
-
mpjp
- The story so far

- Ulubiony album: następny
- Ulubiona piosenka: Obudźcie mnie
-
k.min1965
- Invisible

-
Sebuch
- Perła

Pogodziła. Dużo o tym w wątku o finale "Tańca z gwiazdami". Doda do niej podeszła, pogratulowała występu, pogadały i się pogodziły. Potem obie potwierdzały to w wywiadach nagranych w studio "TzG". Po kilku dniach Edyta podaroawala Dodzie swoją nową płytę. Doda wrzuciła foto na InstaStory, podziękowała, a Edytą zaprosiła ją na kawę i zaproponowala napisanie dedykacji dla Dody lub Dody rodziców.
Zapewne CDN.
Zapewne CDN.
-
Sebuch
- Perła

Była pod sam koniec programu, w prime time, najwyższa oglądalność. Edyta wyglądała bardzo młodzieżowo. Ciepło ją przyjęli w programie, fajna promocja płyty, nawiązanie do występu w Tańcu z gwiazdami. Na publiczności fani z całej Polski. Ewa Wachowicz obściskiwala się z Edytą. K. Cichopek zachwalała wokal Edyty.
Edyta dużą żartowała. Niespodzianką był jakiś mega fan Edyty, który śpiewał "Jestem kobietą".
Edyta zapowiedziała, że w przyszłym roku planuje trasę z okazji 30-lexia wydania płyty "Dotyk". Zaprosiła tego fana (uczestnika programu "Twoja twarz brzmi znajomo") do wspólnych występów na tej trasie.
Polecam obejrzeć na Insta "Halo tu Polsat" dzisiejsze stories. Mnóstwo relacji z Edytą i jej fanami. Fajnie, że podpisywała płyty, dawała autografy, robiła sobie zdjęcia.
Widać, że nowe wydawnictwo dodało jej siły i pewności siebie.
Był też krótko temat pojednania z Dodą, Edyta przy tym temacie wzruszyła się.
Edyta dużą żartowała. Niespodzianką był jakiś mega fan Edyty, który śpiewał "Jestem kobietą".
Edyta zapowiedziała, że w przyszłym roku planuje trasę z okazji 30-lexia wydania płyty "Dotyk". Zaprosiła tego fana (uczestnika programu "Twoja twarz brzmi znajomo") do wspólnych występów na tej trasie.
Polecam obejrzeć na Insta "Halo tu Polsat" dzisiejsze stories. Mnóstwo relacji z Edytą i jej fanami. Fajnie, że podpisywała płyty, dawała autografy, robiła sobie zdjęcia.
Widać, że nowe wydawnictwo dodało jej siły i pewności siebie.
Był też krótko temat pojednania z Dodą, Edyta przy tym temacie wzruszyła się.
- lena7
- Linger

- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Your High
Niech juz skoncza ten temat z pojednaniem z Doda bo mam serdecznie dosc. Edyta totalnie odleciala w rozmowie z Jastrzebiem. Ten jej tekst ''Krolowa jest tylko jedna i jest nia Doda'' pokazuje, ze znow stawia kogos na piedestale by potem go stracic z niego. Jaka Doda jest kazdy wie. To nie jest typ przyjaciolki, ktorej Edyta by potrzebowala. Wbila tez szpile Justynie w tym samym wywiadzie wiec nadal jest typowa skorpionica.
- max28
- Perła

- Ulubiony album: 8
- Ulubiona piosenka: Miles & Miles Away
- audarya
- Whatever it takes

- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Perfect Heart
Jakie to typowo polskie - odwieczne podwazanie wszystkiego. Kobiety dojrzały, ale nie, zle, trzeba to popsuc bo „na pewno jest taka i taka ta Doda”. Omg. Litosci! Nikt nie mowi o przyjazni, a o pojednaniu z koleznaka „z pracy”. Heloł. Edyta stawia na piedestale i wpada ze skrajnosci w skrajnosc przez swoj narcystyczny rys, ktory zgotowali jej „kochani” rodzice - ale bardzo nad soba pracuje i moze warto po prostu dac jej szanse na poprawe. Nie wierze, ze jej teraz nawet bronie, ale naprawde - to polskie szukanie dziury w calym jest straszne. Sprobuj spojrzec na to z innej strony ja docen, ze Edyta - osoba z ogromnym balastem tak bardzo sie stara zmienic. Nie zadna skorpionica, a dziecko z odebranym dziecinstwem. Ona naprawde nad soba pracuje i to nie jest latwe, bo praktycznie osobie z takim rysem jest bardzo trudno wyjsc z tego blednego kola. Ona nawet nie umie, ale bardzo chce dlatego udaje jej sie pokonac swoje demony. Prosze, docencie to wreszcie. Zrozumcie.lena7 pisze: ↑23 lis 2024, 20:37 Niech juz skoncza ten temat z pojednaniem z Doda bo mam serdecznie dosc. Edyta totalnie odleciala w rozmowie z Jastrzebiem. Ten jej tekst ''Krolowa jest tylko jedna i jest nia Doda'' pokazuje, ze znow stawia kogos na piedestale by potem go stracic z niego. Jaka Doda jest kazdy wie. To nie jest typ przyjaciolki, ktorej Edyta by potrzebowala. Wbila tez szpile Justynie w tym samym wywiadzie wiec nadal jest typowa skorpionica.
-
Sebuch
- Perła

Jutro Edyta gościem "Halo tu Polsat".
W zapowiedzi, że to głos, który łączy pokolenia.
W zapowiedzi, że to głos, który łączy pokolenia.
- Wojtuś
- Lunatique

- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
- audarya
- Whatever it takes

11:35 „nic z tego wielkiego nie ma” o relacji z Doda.
https://youtu.be/2Lugljk8chU?si=-vrKYLkPweqqNVGl
Zanim poleci „hejt” na Edke przyjrzyjcie sie bardzo dokladnie ponizszemu filmikowi, ale tak naprawde bardzo uwaznie jak Edyta probuje odeprzec te poufalosc. Ciekawe. Mam nadzieje, ze zdala sobie sprawe iz zostala wykorzystana dla ocieplenia wizerunku Dody tuz przed jej wyrokiem w zawiasach. Widze jak Edyta sie hamuje zeby nie podsumowac dosadniej. Pozostaje jej polegac na sobie.
https://youtube.com/shorts/cDyr6Jhks0k? ... EaV_o4EW3_
Poniewaz sama dalam sie Dodzie nabrac jak wiekszosc to smieje sie teraz z samej siebie czytajac o pojednaniu jakotakim fragment swojej wczesniejszej wypowiedzi z 2024
bo co do reszty tej wypowiedzi to podtrzymuje. Jesli Edce to „pojednanie” pomoglo ulzyc na sercu to ciesze sie, bo mysle, ze Dodzie to „pojednanie” jest raczej obojetne.
https://youtu.be/2Lugljk8chU?si=-vrKYLkPweqqNVGl
Zanim poleci „hejt” na Edke przyjrzyjcie sie bardzo dokladnie ponizszemu filmikowi, ale tak naprawde bardzo uwaznie jak Edyta probuje odeprzec te poufalosc. Ciekawe. Mam nadzieje, ze zdala sobie sprawe iz zostala wykorzystana dla ocieplenia wizerunku Dody tuz przed jej wyrokiem w zawiasach. Widze jak Edyta sie hamuje zeby nie podsumowac dosadniej. Pozostaje jej polegac na sobie.
https://youtube.com/shorts/cDyr6Jhks0k? ... EaV_o4EW3_
Poniewaz sama dalam sie Dodzie nabrac jak wiekszosc to smieje sie teraz z samej siebie czytajac o pojednaniu jakotakim fragment swojej wczesniejszej wypowiedzi z 2024
-
wodawodnista
- Niebo to my

- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control
O Edycie krążą legendy która Doda zna za pewne i Vive versa. To bardziej brzmi jakby się pożarły. Szkoda.
- audarya
- Whatever it takes

W jednym z komentarzy pod tym filmem ktos podkreslil „moze edi sluchala podcastow szalonego” - to raczej w tym kierunku.
Dobrze, ze szerzej nie skomentowala. Edyta madrzeje po 50-ce - brawo. A, i Insta zostanie zamkniety jak wygasnie zobowiazanie w kontrakcie „filmowym”. Tak ze ten.
-
wodawodnista
- Niebo to my

- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control
Masz myślenie pod tytułem skoro ktoś siedzi w więzieniu to znaczy, że nie ma prawa mieć kolegi który go lubi. Idź z tym myśleniem do diabła.
Doda ma tyle samo hejterow co zwolenników nawet wśród osób znanych.
Doda ma tyle samo hejterow co zwolenników nawet wśród osób znanych.