Czy ktoś wie, dlaczego Edyta chce zamknąć swój profil na Instagramie?
To chyba najważniejszy wątek, który został poruszony. Ta kobieta sama sobie zamyka możliwości rozwoju.
Ja nie wiem, czy ona serio tego nie ogarnia, czy o co chodzi? Czy Allan nie może jej tego wyjaśnić?
Edyta w "Halo tu Polsat"
- Steffie
- Nieśmiertelni

-
bear
- Invisible

Re: Edyta w "Halo tu Polsat"
Steffie pisze:
> Czy ktoś wie, dlaczego Edyta chce zamknąć swój profil na Instagramie?
Pewnie żeby cokolwiek o niej pisali. Edyta lubi takie sztuczne dramy, tak jak z wycofywaniem się z festiwalu w Opolu.
> Czy ktoś wie, dlaczego Edyta chce zamknąć swój profil na Instagramie?
Pewnie żeby cokolwiek o niej pisali. Edyta lubi takie sztuczne dramy, tak jak z wycofywaniem się z festiwalu w Opolu.
- lena7
- Linger

- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Your High
Gdy Doda podeszła sie godzic z Edytą w tańcu z gwiazdami byla w trakcie kręcenia swego serialu dokumentalnego. Łatwo połączyć kropki. Idealny motyw by wykorzystać w filmie by przekonać widzów jaka jest wspaniałomyślna i skora do wyciągnięcia ręki. Jesli zapytała Edytę o wykorzystanie jej wizerunku w dokumencie, ta z pewnością odmówiła. Wiec i koniec "przyjazni".
-
wodawodnista
- Niebo to my

- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control
Może. Jednak ja nie szukam w ludziach podstępów czy też nie bawię się w drugie dna. Doda miała prawo zapytać a Edyta odmówić i nie musi to mieć wpływu na relacje.lena7 pisze: ↑31 gru 2025, 20:55Gdy Doda podeszła sie godzic z Edytą w tańcu z gwiazdami byla w trakcie kręcenia swego serialu dokumentalnego. Łatwo połączyć kropki. Idealny motyw by wykorzystać w filmie by przekonać widzów jaka jest wspaniałomyślna i skora do wyciągnięcia ręki. Jesli zapytała Edytę o wykorzystanie jej wizerunku w dokumencie, ta z pewnością odmówiła. Wiec i koniec "przyjazni".