Edyta w "Halo tu Polsat"

Wiadomości na temat Edyty.
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Re: Edyta w "Halo tu Polsat"

Post autor: Steffie »

Czy ktoś wie, dlaczego Edyta chce zamknąć swój profil na Instagramie?
To chyba najważniejszy wątek, który został poruszony. Ta kobieta sama sobie zamyka możliwości rozwoju.
Ja nie wiem, czy ona serio tego nie ogarnia, czy o co chodzi? Czy Allan nie może jej tego wyjaśnić?
bear
Invisible
Invisible

Post autor: bear »

Steffie pisze:
> Czy ktoś wie, dlaczego Edyta chce zamknąć swój profil na Instagramie?

Pewnie żeby cokolwiek o niej pisali. Edyta lubi takie sztuczne dramy, tak jak z wycofywaniem się z festiwalu w Opolu.
Awatar użytkownika
lena7
Linger
Linger
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

wodawodnista pisze: 20 gru 2025, 23:40 To bardziej brzmi jakby się pożarły. Szkoda.
Gdy Doda podeszła sie godzic z Edytą w tańcu z gwiazdami byla w trakcie kręcenia swego serialu dokumentalnego. Łatwo połączyć kropki. Idealny motyw by wykorzystać w filmie by przekonać widzów jaka jest wspaniałomyślna i skora do wyciągnięcia ręki. Jesli zapytała Edytę o wykorzystanie jej wizerunku w dokumencie, ta z pewnością odmówiła. Wiec i koniec "przyjazni".
wodawodnista
Niebo to my
Niebo to my
Ulubiony album: Edyta Górniak
Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control

Post autor: wodawodnista »

lena7 pisze: 31 gru 2025, 20:55
wodawodnista pisze: 20 gru 2025, 23:40 To bardziej brzmi jakby się pożarły. Szkoda.
Gdy Doda podeszła sie godzic z Edytą w tańcu z gwiazdami byla w trakcie kręcenia swego serialu dokumentalnego. Łatwo połączyć kropki. Idealny motyw by wykorzystać w filmie by przekonać widzów jaka jest wspaniałomyślna i skora do wyciągnięcia ręki. Jesli zapytała Edytę o wykorzystanie jej wizerunku w dokumencie, ta z pewnością odmówiła. Wiec i koniec "przyjazni".
Może. Jednak ja nie szukam w ludziach podstępów czy też nie bawię się w drugie dna. Doda miała prawo zapytać a Edyta odmówić i nie musi to mieć wpływu na relacje.
ODPOWIEDZ