Inni o Edycie

Znalazłeś w mass mediach coś na temat Edyty, zamieść to tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kamui Shiro
Edytomen: to ja jeszcze coś napiszę!
Edytomen: to ja jeszcze coś napiszę!
Ulubiony album: Perła
Ulubiona piosenka: Niebo to my
Kontakt:

Re: Inni o Edycie

Post autor: Kamui Shiro »

A to nie o Jusi?
Awatar użytkownika
audarya
Whatever it takes
Whatever it takes
Ulubiony album: Dotyk
Ulubiona piosenka: Perfect Heart

Post autor: audarya »

Kamui Shiro pisze: 09 mar 2026, 16:13 A to nie o Jusi?
Nie wysluchales materialu. :edi:
Awatar użytkownika
audarya
Whatever it takes
Whatever it takes
Ulubiony album: Dotyk
Ulubiona piosenka: Perfect Heart

Post autor: audarya »

audarya pisze: 09 mar 2026, 23:09
Kamui Shiro pisze: 09 mar 2026, 16:13 A to nie o Jusi?
Nie wysluchales materialu. :edi: chodzi bardziej o to co miedzy slowami…niby o Jusi. Niby.
Troche zabawne jak Doda nie moze pogodzic sie z tym, ze Edyta pomimo pojednania nie traktuje jej jako partnerki - tak na rowni. Moze to jest nawet troche nie fair, no ale nie mozna Edki zmusic, zeby traktowala Dode jak kumpele. To Dode pewnie tak boli, ze jednak nie wszyscy ja wielbia. :ha:
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Post autor: Steffie »

tomek7 pisze: 17 lut 2026, 18:30 Pseudo dziennikarzyna Żurnalista po raz kolejny jedzie na Górniak i pewnie nie ostatni. Nie lubi jej więc dopóki będzie robił te swoje wywiadziki przerywane masą reklam to będzie jeździł po Górniak.
Od jakiegoś czasu trwa afera z tym dziennikarzem.

Żurnalista WYDAŁ OŚWIADCZENIE! Chodzi o zablokowany materiał Kuby Wątora
https://www.pudelek.pl/zurnalista-wydal ... 555319520a

komentarze pod artykułem
wg filmu Wisi 200k poczcie polskiej, 35k jakiejś drukarni, sprzedał setki/tysiące produktów, których nie wysyłał ( książki, bluzy itd) , nie płacił współpracownikom, nie płacił najemcom za wynajem mieszkań, od najmłodszych lat konfabulował, próbował podkraść teksty jakiejs dziewczyny, której głos został użyty bez jej wiedzy w piosence, wiele lat mieszkał z ojcem, o którym teraz się wypowiada, że " niestety żyje". Regularnie zdradzał partnerki, u których mieszkał i stołował się, a gdy one mowiły dość to szedł do kolejnej, która chciała go ratować. I że podobno chowa twarz, bo wiele osób u których ma długi nie wie, że on to on dlatego się ukrywa.
Ogólnie kłamczuch i cwaniak. Niby cos sprzedawal online, ale towaru nie wysylal. Kase tylko pobieral. Nie placił za wynajem mieszkania. Zrobil dlug na kilka miechy i sie zawinął i do tej pory nie splacil. Kreował sie na osobę z trudnego domu i że taki ojciec był zly, a okazalo się, ze to matka go z domu wygonila, bo mial problem z uzywkami. Niby byl bezdomny, ale non stop sobie znajdował nową dziewczynę, żeby na niej Żerować.
Fakturowanie z firmy swojej dziewczyny na kanale Zurnalisty to metoda ukrywania dochodow i jest to metodologia zwykłego oszusta i krętacza. Czemu firma jest na kogo innego skoro to on prowadzi podcastu. Raz mowi, ze splacil, raz mowi, ze splaca, a kogo nie zapytasz to od wielu lat nic nie splacone. Dostaje po kilkaswt tysiecy zlotych za podcast. Firma na jego dziewczyne. Adresu oficjalnego na dostarczarnie korespondencji nie ma. A panstwo sciga zwyklych obywateli o 500 zl jak sie pomyla w deklaracji vatu. Kraj z papieru. Rabczewska to samo. Upadek autorytetu sadow, policji, polsiego prawa.
Podobno celebryci płacą mu 25 tys. za wywiady. :o
Awatar użytkownika
lena7
Linger
Linger
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

To juz chyba 3ci przypadek w polskim szolbiznesie, ze ktos zrobil wszystkich celebrytow w bambuko. Ten gosciu ma nierowno pod sufitem wnioskujac z tego dokumentu:
https://www.youtube.com/watch?v=5tb00vhoBrc
Edyta na szczescie uniknela blizszego kontaktu z typem. Gdyby sie pojawila u jego na fotelu jeszcze by sie dala namowic na jego menadzerowanie :D
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Straszna patola. Jak to możliwe, że ten koleś nie poniósł żadnych konsekwencji za te niewypały?
Dobrze, że Edyta nie dała mu się omamić. :roll:

kolejne komentarze pod artykułem na Pudlu
Pokazano wiele zarzutow odnsonie zalegania z platnosciami, nieplaceniem, wykorzystywanie lludzie w skrocie za darmo w kontekscie pracy. Byl przyklad z piosenkarka, osobami, ktore pisaly teksty na strony. Pojawily sie informacje o rzekomych platnych rozmowach. Przytaczano informacje od osob, ktore sie zawiodly, oraz poczte polska. Przytaczano screeny rozmow, ale tez przytaczano cytaty skads bylej dziewczyny, ktora inaczej zapamietala czlowieka. Material byl obszerny.
oglądałam, wcześniej widziałam też wywiad z nim u Przetakiewicz i on tam robił z siebie taką ofiarę, mówił że ojciec był zły i musieli razem z matką uciekać. A w materiale u Kuby wWątora jego była dziewczyna z młodych lat powiedziała że jak go poznała to mieszkał z ojcem, bo matka wyrzuciła go z domu. Mitoman.
Ale największym szokiem było dla mnie, że udział w jego podcaście kosztuje 25 000 zł. Nie wiem co on w takim razie robi z tymi pieniędzmi, że tak mu ciężko spłacić długi? Ja mając taki dochód wolałabym spłacić i mieć święty spokój. A on twierdzi że nawet nie wyjeżdża na wakacje, bo go na to nie stać.
zapomniałam jeszcze - był pokazany fragment jakiegoś wywiadu gdzie Ż mówi że pokaże twarz, jeśli jakaś telewizja zapłaci mu tyle, żeby wystarczyło na spłacenie wszystkich jego długów. Pod materiałem był też fajny komentarz wyjaśniający go - on nie jest wcale dobrym rozmówcą, wyciąganie przez niego informacji od gości na tematy bardzo osobiste nie wynika wcale z empatii czy umiejętności słuchania. Narcyz potrafi stworzyć takie wrażenie, żeby jak najwięcej na tym zyskać. On po prostu wykorzystuje swoich gości dla pieniędzy. Z materiału wynika, że wykorzystał i oszukał dziesiątki, a może nawet setki ludzi. To patologiczny oszust, może nawet socjopata.
Sebuch
Perła
Perła
Ulubiony album: EKG
Ulubiona piosenka: To nie tak jak myślisz

Post autor: Sebuch »

Dokładnie. Ja też uważam, że ten gość jest strasznie dziwny i Edycie wyszło na dobre, że u niego nie była.
Mam jednak nadzieję, że pojawi się w wywiadzie u Kasi Nosowskiej. Lubię jej styl prowadzenia rozmowy. Edyta nawet mówiła, że Kasia Ja zapraszała i szukają wspólnie terminu.
Jest jeszcze fajny podcast Magdy Mołek. Mam nadzieję, że Edyta też tam się pojawi.
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Ona była w programie Mołek pare lat temu i nie była to jakaś wspaniała rozmowa.
Mołek też czasami wypali z jakimś głupim pytaniem do swojego gościa, któremu potem ciężko wybrnąć.
Może niech już da sobie spokój z wywiadami, a zajmie się muzyką. :edi:
ODPOWIEDZ