Pudelek...

Edyta na plotkarskich witrynach

Znalazłeś w mass mediach coś na temat Edyty, zamieść to tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
addar
Moderator
Moderator
Ulubiony album: live'99
Ulubiona piosenka: większość

Re: Pudelek...

Post autor: addar »

Edyta w ostatnich 2 miesiącach nagrała więcej długich wywiadów niż w ostatnich 20 latach shock. Ten gostek z pudełka ma przerażająca twarz.
hewer
Hope for us
Hope for us
Ulubiony album: Edyta Górniak
Ulubiona piosenka: Never Will I

Post autor: hewer »

Dokładnie :-D 100 pytań do Edyty w odcinkach. Książki może już nie pisać. Wystarczy zebrać ostatnie wywiady w jeden tom :d
Awatar użytkownika
lena7
Linger
Linger
Ulubiony album: Live'99
Ulubiona piosenka: Your High

Post autor: lena7 »

Teraz kolej na wywiad z Grażyna Górniak-Jasik i jej wersje. Moze Fakt lub szukajacy sensacji Miszczak zaplaci milion za wywiad i uslyszymy, ze zadnego karania zamykaniem nie bylo.
Pamietam jakas afere sprzed lat z gwaltem przez 'wujka' i kims kto robil jej nagie zdjecia by po latach ktos inny ja tymi zdjeciami szantazowal.
Moze to zamykanie to byla kara rodzicow za pozowanie do tych zdjec? Bo przeciez nic nigdy nie dzieje sie bez powodu.
Nie probuje ich absolutnie tlumaczyc, bo oczywiscie ze to bylo zle, i musialo zawazyc traumatycznie na pozniejszych latach takiego izolowanego dziecka.

Obrazek
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Post autor: Steffie »

Aż strach klikać w te linki z wywiadami. Co jeszcze przygotowała Edyta dla fanów w ramach promocji? Oczywiście karanie dzieci z takiego czy innego powodu jest naganne, ale czy ona nie może udać się z tym wątkiem do odpowiedniego specjalisty zamiast nabijać wyświetlenia pudelkom i innym podobnym? Tak się zarzekała, że kończy współpracę z pudlem przy okazji afery z Allanem, i co?
Kolejny artykuł na pudlu:
https://www.pudelek.pl/edyta-gorniak-o- ... 054891585v
Tak nawiasem mówiąc to szkoda mi jej.
Nic nie bierze się znikąd.
IgaAga
The story so far
The story so far
Ulubiony album: Edyta górniak
Ulubiona piosenka: one#one

Post autor: IgaAga »

Ten wywiad dla mnie jeden z lepszych. Jeśli to wszystko prawda to naprawdę wyrazy współczucia. Przykre tylko że ciągle wałkuje te tematy zamiast iść do przodu. Robić swoje nagrywać utwory i grać koncerty. Naprawdę bardzo mało dzieje się muzycznie w porównaniu do reszty. Skoro tyle lekcji przerobione i tyle wiedzy posiada której ludziom brak to i efekty powinny być spektakularne.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2026, 18:41 przez IgaAga, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Edyta ma wciąż nieprzepracowane traumy z dzieciństwa. To i tak dobrze, że w ogóle cokolwiek nagrywa. Szkoda, że zamiast udać się po pomoc i próbować nawiązać kontakt z coraz starszą mamą, ona robi kolejne wywiady z różnymi dziennikarzami, w których ciągle mówi o jakichś tragicznych wydarzeniach z przeszłości. Czasu potem nikt nie wróci, a na pojednanie będzie za późno. Niestety - tak, jak ktoś napisał pod artykułem - całe pokolenie miało bardzo podobnie. To wszystko jest bardzo przykre.
Pani Edyto, takie były czasy. Dzieci były traktowane obcesowo i jako ręce do pracy. Nikt rodziców nie przygotowywał jak wychowywać dzieci. Był jeden schemat. Dobrze że dzisiaj dużo mówi się o pewnych rzeczach chociaż teraz to poszło w drugą stronę. Ja także mam swoją historię i pewnie inni równolatkowie też. Przeszłości się nie zmieni. Przesyłam dużo pozytywnej energii. Jest pani fantastyczną, piękną i uduchowioną osobą. Z olbrzymim talentem. Dobrze że tworzy pani nowe piosenki.
Awatar użytkownika
Kamui Shiro
Edytoholik
Edytoholik
Ulubiony album: Perła
Ulubiona piosenka: Niebo to my
Kontakt:

Post autor: Kamui Shiro »

Może warto, by je przepracowała na terapii i/ lub z najbliższymi, a nie w studiu nagraniowym Pudelków? Ona czuje w Pudelku piniondz?
Awatar użytkownika
Steffie
Nieśmiertelni
Nieśmiertelni

Mam nadzieję, że chociaż jej płacą za te wywiady.
Pudel grzeje temat zapodając kolejne fragmenty:
https://www.pudelek.pl/edyta-gorniak-ws ... 575841345v
Życie ewidentnie ją skrzywdziło i pewnie dlatego też weszła w toksyczną relacje z eks mężem. Czasami odlatuje i nie zawsze się z nią zgadadzam, ale już wolę jej odpaly i „bycie trudna w współpracy”, niż inne „gwiazdy” z wyrokami i agresją. Co by o Edycie nie mówić, nikogo nie zaatakowała, nie pobiła. Najwyżej powiedziała jakiś uszczypliwy komentarz, albo się obraziła…
Taki komentarz pod artykułem. Co prawda, to prawda. :pomysl:

Kolejny fragment, tym razem o Krupie
https://www.pudelek.pl/edyta-gorniak-st ... 912794689v
umowa mogła nie być zawarta oficjalnie na nią tylko na Darka i był w niej wskazany jego nr konta lub firmowy. umowy można konstruować w różny sposób, gwiazdy często były wykorzystywane, zwłaszcza w tamtych czasach, dzisiaj już częściej więcej rozumieją z tego rodzaju rzeczy i od razu zatrudniają prawnika a nie po czasie jak nagle im ktoś wynagrodzenia nie chce dać..
artyści bujają z głową w chmurach. Doczesne problemy świata ich nie dotyczą. Dlatego często mają partnerów którzy zajmują się rachunkami i opłatami. U Edyty mąż w chamski sposób wykorzystał ten fakt

Tak się fani wtedy cieszyli, że był Darek, a tu proszę, jak ją urządził.
sailorscouts
Invisible
Invisible
Ulubiony album: Perla
Ulubiona piosenka: Invisible

Post autor: sailorscouts »

Prawda jest taka, że tego typu historie zawsze trzeba traktować z dystansem. Wiele razy media przesadzają albo wyrywają pewne zachowania z kontekstu, żeby wywołać większą sensację. To możliwe, że ma swoje wymagania, jak wielu artystów na jej poziomie, ale trzeba też docenić jej dorobek i to, co wniosła. Ostatecznie, nie będąc na miejscu, trudno stwierdzić, ile w tym wszystkim jest prawdy.

Na przykład w dzisiejszych czasach zawsze staram się trochę bardziej sprawdzić informacje w źródłach takich jak https://casasdeapuestaseurovision.com/e ... ds-polska/
zanim wyciągnę wnioski.
ODPOWIEDZ