To prawda, teraz goście idą do radia jak do tv, wszędzie ich nagrywają na taśmę i wrzucają do neta.
Mam nadzieję, że ich wysiłek nie pójdzie na marne.
Zwłaszcza ciekawi mnie temat nowej płyty.
Steffie pisze: ↑19 mar 2026, 12:22
Zwłaszcza ciekawi mnie temat nowej płyty.
te wywiady są tak długie, że nadrobię je wszystkie w sobotę, ale proszę napisz już teraz czy były jakieś wzmianki o nowej płycie czy planach o nowych utworach?
Padlo pytanie w Zetce przy zapowiedzi numeru - odpowiedziala, ze jak jej producenci znajda czas dla niej na nowe utwory, a sa bardzo zajeci. Powiedziala: zrzuce teraz na nich
Dziś w programie "100 twarzy Cezarego Pazury" była postać Edyty Górniak. Cezary co jakiś czas przedstawiał o niej kilka informacji. Na koniec (gdy radiosłuchaczka odgadła, o kogo chodzi) puścili utwór "One & one".
Ja słucham ostatnio z pewnych przyczyn tylko Radia Polskiego nr 2, ale postaram się coś z tym zrobić xD które oprócz Zet polecacie, aby złowić nową propozycję od ? Eska, Rmf FM? Bo jakichś lokalnych nie odkryję zbyt prędko...
No, mam radio Wrocław i czeskie Frekwencej Jedna! ^__^ popróbuję... Do Zet mam stary uraz i też po prostu nigdy jakoś go nie słuchałem. Ale, ale... Przypomniało mi się jeszcze moje ukochane radio Muzyczne Jelenia Góra. I tam Edyta jak najbardziej może latać Tylko problem taki, że padło mi chyba radio takie najlepsze, mam jeszcze jedno dobre - ale tam ciężko z kolei ustawić, inne mam pozapamiętywane i nie znam się na nim xD No, pokombinuję, zmotywowałaś xD
Nie gryzie się. Człowiek może mieć różne oblicza, a ten filmik pokazywał akurat jej poczucie humoru. Sama się momentami z siebie śmiała. Fajnie, że Edyta wychodzi czasem ze strefy komfortu.