Doda
Virgin
- Kamui Shiro
- Edytoholik

- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Niebo to my
- Kontakt:
Re: Doda
Tak czy inak osiągnęła niewiarygodny jak na rodzime warunki sukces, trwając nieprzerwanie ponad 20 lat na szczycie list przebojów, artykułów i wyszukiwań plotkarskich, jest fenomenem i tego nikt jej nie odbierze, a wszyscy tutejsi i zewnętrzni malkontenci, bredzący od połowy lat 00 o tym, że przecież ona za moment się "skończy", powinni się walnąć w pierś i zamknąć buzie. Nie znają się, jak widać. I to piszę, oddzielając warstwę artystycznych osiągnięć Dorotki od jej osobistych burz i skandali.
- lena7
- Linger

- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Your High
-
pirona
- Invisible

lena7 pisze:
> Swietna robota dziennikarska:
>
> [url]https://www.youtube.com/watch?v=oVJC1P29foQ[/url]
20 lutego wychodzi serial od Dodzie, ciekawe jak tam zostanie przedstawiona
(https://hotshops.pl/blog/serial-doda-gd ... jrzec-film)
> Swietna robota dziennikarska:
>
> [url]https://www.youtube.com/watch?v=oVJC1P29foQ[/url]
20 lutego wychodzi serial od Dodzie, ciekawe jak tam zostanie przedstawiona
- pijej1
- Lunatique

-
wodawodnista
- Niebo to my

- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: TRecorder/Mind Control
- Steffie
- Nieśmiertelni

- Kamui Shiro
- Edytoholik

- Kontakt:
pijej1 pisze: ↑12 lut 2026, 14:07 PAMIĘTNIK!!!
https://www.youtube.com/watch?v=KTFF95ooA0A
https://open.spotify.com/track/6gKig3A8E0xpGDQNY858On
Bardzo dobra piosenka, także w angielskiej wersji, którą wysoko docenił sam pan Marek Sierocki. Subtelniejszy, nieco ogniskowy momentami klimat, nieco bardziej niż zwykle poruszający, a nieprzekombinowany tekst autorstwa prezydentówny Oli Kwaśniewskiej (!), nareszcie udany mariaż popu i rocku w wykonaniu Królowej... No i nie zabrakło także specyficznego dla niej ryknięcia, tyle że jest ono grzecznie sprasowane i nie powinno tym razem wadzić tak jak zwykle. Do tego przepiękny teledysk ze scenami z dzieciństwa, angażem przystojnego zwycięzcy Top Model 2025, Michała Kota, oraz (ciut przeszarżowanymi, ale ok xD) animacjami w klimacie mangi: Dorota i jej teledyskowy oblubieniec w klimacie Czarodziejki z Księżyca oraz oczywiście nie kto inny, jak jej przeurocze psiaczki.
Sorry, ale ten klip i piosenka, ich zdecydowany sukces na listach i w rozgłośniach, niesłabnąca popularność Doroty, tudzież jej miażdżąco niezmienna obojętność na większość ataków jakichś gnid typu Szalony Reporter czy nawet lepszych prób podważenia jej kariery od bardziej sprawdzonych dziennikarzy... zamyka te szczekające buzie na dość mocną kłódkę, a karawana jedzie dalej.
Filmik, który podesłała Steffie, mam na liście "Do obejrzenia" od przedwczoraj, ale nie spieszy mi się. Podchody Sz. Reportera przestały jakiś czas temu robić na mnie wrażenie, a wypowiadające się w nich osoby zdołały się w międzyczasie mocno ośmieszyć. Trzeba mieć naprawdę silną d..., żeby przejść przez takie piekło jak Doda, być od co najmniej 21 lat najbardziej hejtowaną i obrażaną laską w Internecie polskim, a mimo to dzielnie stać na szczycie i traktować to z dystansem. Halo, ona nigdy nie mówiła, że będzie, była lub jest grzeczna, zatem o co chodzi? Lepiej spojrzeć samemu w lustro, hejterzy i, niestety, hejterki.
- Kamui Shiro
- Edytoholik

- Kontakt:
Mordo, ja jestem doinformowany na jej temat pewnie lepiej niż Ty. Po co Ci ta energia nienawiści? Zajmij się artystami, których szanujesz. Można się domyślać, że Doda kłamie i to nieraz - ja nie oceniam jej za to jako osoby, ale jako piosenkarkę i znaną osobę - za silną osobowość i bezkompromisowość. Co wcale nie równa się sympatii. Gdzie ja tu kogoś ukąsiłem, chyba Ty?
A teksty o wchłanianiu kupy mogłabyś sobie podarować! Jednak myślałem, że stać Cię na wyższy poziom... 
- Steffie
- Nieśmiertelni

Patrz na swój poziom. Jeśli jesteś fanem Dody, co można wywnioskować po twoim podziwie, sam go ustalasz.
Morda czy nie, zacznij myśleć odpowiednią częścią ciała, a nie tylko bezmyślnie powtarzać bullshit.
Między innymi o Dodzie
https://www.youtube.com/watch?v=4yH5CWVXudE
Morda czy nie, zacznij myśleć odpowiednią częścią ciała, a nie tylko bezmyślnie powtarzać bullshit.
Między innymi o Dodzie
https://www.youtube.com/watch?v=4yH5CWVXudE
- Kamui Shiro
- Edytoholik

- Kontakt:
Odpierdol się od mojego poziomu, głupia krowo xD
Jak można być takim tępakiem pustym, żeby nie umieć w takim wieku jak twój czytać i zrozumieć, że NIE JESTEM KURNA FANEM DODY XD Siedzisz na tym forum na każdym poście jak posrana dzień w dzień i nie umiesz tego wyczytać nadal? Skończyłaś chociaż gimnazjum? Napisać ci, a i tak ty swoje... ja prdl. Tępy troll. Jak ktoś tylko napiszę coś bez hejtowania o Dodzie, toczysz pianę jak gąbka. A ta gąbka to chyba jedyne, co wyniosłaś ze szkoły podstawowej, brawo.
Wszystko sobie obejrzę w swoim czasie, a ty i tak będziesz zacietrzewioną debilką. Twoj poziom to nie poziom Edyty ani nie Dody, tylko hejtującej debilki, nawet nie umiesz czytać, co inni piszą, tylko wpieprzasz te swoje hejterskie trzy grosze. Wypier.dalaj xD a w podskokach biegnij, wypłacz się moderatorowi na urlopie.
Doda ruszyła Woźniak-Starak, więc grubo po bandzie, no i teraz tamta wygarnęła jej kłamczuchowstwo. Ale pogodziła się też z Madzią i jedzie na kolejnej duuużej akcji dobra + żałobie po pośle Litewce, a że ludzie nie lubią też Woźniakowej... Zobaczymy. Ona wie, co robi.
Jak można być takim tępakiem pustym, żeby nie umieć w takim wieku jak twój czytać i zrozumieć, że NIE JESTEM KURNA FANEM DODY XD Siedzisz na tym forum na każdym poście jak posrana dzień w dzień i nie umiesz tego wyczytać nadal? Skończyłaś chociaż gimnazjum? Napisać ci, a i tak ty swoje... ja prdl. Tępy troll. Jak ktoś tylko napiszę coś bez hejtowania o Dodzie, toczysz pianę jak gąbka. A ta gąbka to chyba jedyne, co wyniosłaś ze szkoły podstawowej, brawo.
Wszystko sobie obejrzę w swoim czasie, a ty i tak będziesz zacietrzewioną debilką. Twoj poziom to nie poziom Edyty ani nie Dody, tylko hejtującej debilki, nawet nie umiesz czytać, co inni piszą, tylko wpieprzasz te swoje hejterskie trzy grosze. Wypier.dalaj xD a w podskokach biegnij, wypłacz się moderatorowi na urlopie.
Doda ruszyła Woźniak-Starak, więc grubo po bandzie, no i teraz tamta wygarnęła jej kłamczuchowstwo. Ale pogodziła się też z Madzią i jedzie na kolejnej duuużej akcji dobra + żałobie po pośle Litewce, a że ludzie nie lubią też Woźniakowej... Zobaczymy. Ona wie, co robi.
proszę zachować język ! I nie stosować inwektyw w stronę rozmówcy
- Steffie
- Nieśmiertelni

Znowu zapomniałeś wziąć tabletek i pokazujesz swoje standardowe chamstwo.Kamui Shiro pisze: ↑23 kwie 2026, 23:42 Odpierdol się od mojego poziomu, głupia krowo xD
Niestety bez obelg nie potrafisz sklecić sensownego zdania.
Zaczekam na moderatora.