Marek pisze:Pamiętam recenzje /chyba z Bravo/ że "To Atlanta" nie będzie hitem, że utwór jest wzorowany na olimpijskiej piosence Whitney Houston... ale Edyta wypadła rewelacyjnie.
Tez to pamiętam, to było z Bravo ze strony z recenzjami płyt i singli
Marek pisze:Pamiętam recenzje /chyba z Bravo/ że "To Atlanta" nie będzie hitem, że utwór jest wzorowany na olimpijskiej piosence Whitney Houston... ale Edyta wypadła rewelacyjnie.
grzechoo pisze:Marek pisze:Pamiętam recenzje /chyba z Bravo/ że "To Atlanta" nie będzie hitem, że utwór jest wzorowany na olimpijskiej piosence Whitney Houston... ale Edyta wypadła rewelacyjnie.
Tez to pamiętam, to było z Bravo ze strony z recenzjami płyt i singli
Gabra pisze:Rozpoczęłam pracę nad nową piosenką w Studio S-4. Szczegóły już niedługo. W studio znaleźli się m.in. Leszek Kamiński, Jurek Runowski i Grzesiek Piwkowski. Pozdrawiam! Kasia
www.kasiakowalska.com.pl
homerowa pisze:No tak tylko kto by czekal tyle lat zeby teraz zakupic sobie cala dyskografie, troche bezsensu.
homerowa pisze:Mam pytanie znalazlam w internecie dane o plycie, nawet nie bardzo wiem z jakiego roku, zespol nazywa ie Talking Pictures i jest napisane ze jest to jedyna plyta zespolu ktorego wokalistka jest Kasia Kowalska. Czy ktos zna ta plyte?
homerowa pisze:taki takze jest w sprzedazy jesli chodzi o Kasie. Cena 73zl wg jednego ze sklepow internetowych.
czemu Edyta takich notek nie umieszcza?
Gabra pisze:
Rozpoczęłam pracę nad nową piosenką w Studio S-4. Szczegóły już niedługo. W studio znaleźli się m.in. Leszek Kamiński, Jurek Runowski i Grzesiek Piwkowski. Pozdrawiam! Kasia[/i]
www.kasiakowalska.com.pl
Chill-out pisze:Mam pytanie,ma ktoś może nagranie z niedzielnego konceru Wojtka Pilichowskiego w Trójce?Chodzi mio głównioe o utwór,w którym gościnnie zaśpiewala Kśka.
Użytkownicy przeglądający to forum: cyprian19 i 3 gości