Przesłuchałam Jak najdalej tylko
Jak dla mnie troche za nisko spiewa.... ALe moze mi sie wydaje Momentami chyba troche nieczysto... ale moze mi sie tak wydaje bo jestem przyzwyczajona do wersji Edki
Michal pisze:Dżizas, to juz nie mialy co coverowac, tylko "jak najdalej"
Myślałem już, że "Me" znaczy "You" Jaka szkoda.
Jak na obcokrajowca - ładna polska wymowa.
Samo wykonanie okropne - facet w repertuarze Edyty (w piosenkach pisanych pod nią) - to się nie sprawdza.
Brawa za odwagę.
Dobra mimo że fałszuje jak pies nie mam pożądnego mikrofonu to wsawiam Przynajmniej bedzie się z czego pośmiac.Wchodzicie na własne ryzyko. Niestety nie znalazłam podkładu do Polskiej wersji.
Nei pisze:Dobra mimo że fałszuje jak pies nie mam pożądnego mikrofonu to wsawiam Przynajmniej bedzie się z czego pośmiac.Wchodzicie na własne ryzyko. Niestety nie znalazłam podkładu do Polskiej wersji.
Masz bardzo delikatny głosik, dziewczęcą barwę, ciepłą.
Jak na amatorkę oceniam bardzo pozytywnie - miło się tego słucha.
Czuć, że kochasz śpiewać.
Oczywiście inaczej oceniam śpiewających amatorów, a inaczej profesjonalnych wokalistów.
Do Idola bym Ciebie nie posłał, ale w pubie z karaoke oczarowałabyś tłumy.
DeathlySilence pisze:Masz bardzo delikatny głosik, dziewczęcą barwę, ciepłą.
zgadzam się naprawde masz bardzo milutki głosik . Fajnie się tego słucha . Jak na amatorskie wykonanie daje Ci : 4 . Jeszcze wiele pracy przed Tobą ale naprawde odbieram Twój występ bardzo pzytywnie
Nei, masz naprawde fajna ciepla barwe glosu:) jesli o nia chodzi jestem jak najbardziej na tak
proponuje otworzyc gardlo, bo caly czas masz zacisniete (dla ulatwienia powiem ze otwarte gardlo mamy na przyklad przy ziewaniu - pocwicz sobie)
i gdzie przepona?? (jesli o to chodzi to proponuje polozyc sie na plecach polozyc na brzuchu ksiazki i oddychac - tak cwiczymy przepone)
i przejsc z rezonansu nosowego na gardlowy (jesli otworzysz gardlo to zaczniesz zauwazac roznice;) )
to jelsi chodzi o rady nie rady:))
ale gratuluje odwagi teraz moze byc tylko lepiej (a nie zapomne dodac ze wcale nie jest zle:)
jesli chcesz spiewac to jako ciekawostke oddam (to sie przydaje przy nagrywaniu piosenek) piosenke umiemy dopiero wtedy kiedy potrafimy ja zaspiewac bez podkladu - a'capella