Wszystkiego naj naj naj lepszego Kochana Edytko abyś zawsze była szczęśliwa, zdrowa, pełna miłości i samych życzliwych ludzi. Spełnienia najskrytszych marzeń. Wiary i miłości jeszcze raz oraz żebyś zawsze tak cudownie śpiewała bo jestem z pokolenia które wychowałaś Całuje
Z tej wyjatkowej okazji posluze sie cytatem z 2006 r.
ANETA pisze:14-tego nie bede miała dostępu do neta wiec już dziś składam mojemu Skarbowi najserdeczniejsze życzenia, zdrówka, uśmiechu, sukcesów zawodowych i prywatnych, samych radosnych dni.
Edytko, zawsze będziesz dla mnie najwazniejsza
Kocham Cię
A.
Przepraszam za te spóźnione życzenia.. Edytko Kochana, życzę Ci spełnienia marzeń, dużo zdrowia i szczęścia, usmiechaj się tak często jak to tylko możliwe
Natu$ pisze:Mam takie wrażenie, jakby niektórzy składali Edycie te życzenia, tylko po to, żeby ta potem za nie podziękowała. Nie bójcie się - podziękuje.
Takie odniosłaś wrażenie po moim pytaniu?? Nic bardziej błędnego, po prostu zapytałam. Podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. I szczerze mowiąc nic a nic się nie boję.
W takim razie przepraszam, nie śledzę wątku na bieżąco. A w moim pytaniu nie było żadnego podtekstu, chciałam tylko wiedzieć, czy Edyta w jakiś sposób dała znak życia ludziom, którzy bądź co bądź czekali i przygotowywali sie na jej święto.