Edyto ja życzę Ci dziś tylko dwóch rzeczy. Po pierwsze abyś jeszcze kiedyś odnalazła pasję do tworzenia i nagrywania muzyki, oraz dawania ludziom radości poprzez swój głos i interpretacje (swoich) utworów na koncertach.
Po drugi życzę Ci spokoju i wyciszenia jeśli chcesz skupić się rodzinie i cieszyć się nimi. Rób to jednak w ciszy i bez obnoszenia się z tym publicznie bo może przyjść czas (oby oczywiście nigdy nie nadszedł), że będziesz tego żałować. Żyj tak jak uważasz za stosowne i rób co uważasz za słuszne
Życzę Tobie, żebyś zrozumiała, że żadna z dróg do sukcesu i uznania publiczności nie ma skrótu. Każda jest długa, mozolna, ciężka, wyboista i nierzadko nie po Twojej myśli. Mimo, że dróg jest wiele, na żadnej z nich nie stoją ludzie pokroju Wieczorka. Dlatego zweryfikuj osoby, które mijasz idąc do celu i zmień kierunek, póki jest to możliwe.
Edyto, w dniu urodzin życzę Ci zdrowia, radości i spełnienia najskrytszych marzeń i planów! Samych sukcesów i nowych, ciekawych artystycznych wyzwań. Oby kolejne lata przyniosły mnóstwo przebojów, singli i albumów oraz wypełnionych do ostatnich miejsc niezapomnianych tras koncertowych! 100 lat!!
Moje zyczenia okrosze moją ulubioną sceną z filmu ( nie opisuje bo nie chce opisywać , nie wchodzić jesli nie chcesz niespodzianki ): https://www.youtube.com/watch?v=hJFtMG17O1Q