Edyta w Dzień Dobry TVN
- Steffie
- Impossible
Re: Edyta w Dzień Dobry TVN
Bob, ten watek ma 206 stron i jesli jest bezsensowny, to tylko dzieki wizytom Edyty w DDTVN!! 

-
- Lunatique
- Ulubiony album: Perła
-
- VIF czyli Very Important Fan
- Ulubiony album: EG
- Ulubiona piosenka: -
Serio widać, że Edyta jest szczęśliwa? Ja ciągle widzę potrzebę pewnej manifestacji. Tak się nie zachowują ludzie szczęśliwi.Bob pisze:Edyta widać że jest w końcu szczęśliwa i z tego związku wcześniej czy później zostanie poczęte nowe istnienie, czego z całego serca życzę.
W razie problemów warto skorzystać z pomocy fachowców, Łódź słynie z metody in vitro!!!
Ogólnie proponuje zamknąć ten bezsensowny wątek
- Flux
Z perspektywy wiadomości o poronieniu słynne już tofu rysuje się jako zachcianka ciążowa? Jak to jest, że za każdym razem kiedy Edyta ma szansę przypomnieć o sobie muzycznie, w przededniu lub nazajutrz mówi/robi coś takiego, że cała uwaga przenosi się na jej osobę i skupia na życiu prywatnym, z całkowitym pominięciem artystycznego żywota? Tak było choćby w Opolu, gdzie ludzie zamiast oceniać jej skądinąd udany występ, skoncentrowani byli na otwartej dłoni odbitej na twarzy Donatana. Tak, wiem, to on przekroczył granice i oberwał za swoje ale Edyta wciąż prowokuje dyskusje na tematy niezwiązane z muzyką. Chyba, że akurat krytykuje jakąś koleżankę z branży. Wtedy można powiedzieć, że ociera się o muzykę. Może powinna zostać jakąś działaczką, wojowniczką światła, gołębim posłańcem pokoju spowitym w błękitną aurę. Może politykiem, posłanką? Wszakże mami swój elektorat obietnicami bez pokrycia. Tak jak pisałem wcześniej, współczuję straty. Równie mocno współczuję uzależnienia od mediów i niewłaściwych relacji. Nie trzeba alkoholu czy innych twardych używek, żeby zniszczyć swoją karierę.
- Kamui Shiro
- Edytomaniak: ja tu nocuję!
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Niebo to my
Piter pisze:Serio widać, że Edyta jest szczęśliwa? Ja ciągle widzę potrzebę pewnej manifestacji. Tak się nie zachowują ludzie szczęśliwi.Bob pisze:Edyta widać że jest w końcu szczęśliwa i z tego związku wcześniej czy później zostanie poczęte nowe istnienie, czego z całego serca życzę.
W razie problemów warto skorzystać z pomocy fachowców, Łódź słynie z metody in vitro!!!
Ogólnie proponuje zamknąć ten bezsensowny wątek
Ona może jest bardzo spełniona itd., tylko jeszcze musi wcisnąć jakiś kit, czemu kolejny rok nie wyda płyty z nową muzyką.
Obstawiałem właśnie jesien 2018, nie wyszło.
- Mist
- Ready for love
Edyta rozmienila sie na drobne juz wiele lat temu. Wszystko jest na 'wystawke', wiec dziwi mnie, ze ktos sie jeszcze dziwi.... Chociaz trasa jest.
-
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Litania
Przy okazji występu w Gdańsku Edyta udzieliła krótkiego wywiadu dla Agnieszki Jastrzębskiej.
Edyta Górniak o świętach i spontanicznym pomaganiu:
https://dziendobry.tvn.pl/a/edyta-gorni ... JFebM8PBIA
Jak zwykle nie było nic o muzyce i jak zwykle Jastrzębska była słodkopierdząca.
Edyta Górniak o świętach i spontanicznym pomaganiu:
https://dziendobry.tvn.pl/a/edyta-gorni ... JFebM8PBIA
Jak zwykle nie było nic o muzyce i jak zwykle Jastrzębska była słodkopierdząca.

-
Jutro w "Dzień Dobry TVN":

Jutro studio "Dzień Dobry TVN" odwiedzą dwie piosenkarki - Alicja Majewska i Edyta Górniak. Pierwsza będzie mówiła o muzyce, a druga będzie mówiła o "Agencie" i Allanie.- Zbigniew Zamachowski z córką Bronią opowiedzą o swoich wspólnych pasjach
- z Alicją Majewską porozmawiamy o jej nowej płycie, którą wydała po skończeniu 70 lat
- Joanna Liszowska i Tomasz Sapryk opowiedzą o swoim małżeństwie w filmie "Całe Szczęście"
- dowiemy się dlaczego Edyta Górniak postanowiła odejść z programu "Agent - Gwiazdy TVN" już po drugim odcinku
Zacznijcie z nami weekend, już jutro o 8.00!

-
- If I give myself (up) to you
- Ulubiona piosenka: Szyby
Bardzo fajny wywiad, wyłącznie o muzyce i miły występ na scenie.
To oczywiście o Alicji Majewskiej. Bo udziału Edyty w programie nie ma sensu komentować.
To oczywiście o Alicji Majewskiej. Bo udziału Edyty w programie nie ma sensu komentować.
-
- The story so far
- Ulubiony album: EG Live'99
- Ulubiona piosenka: No more drama
A właśnie ze jest sens komentować. Nie było o Allanie choć niektórzy byli tego pewni
Przecież Edyta nie była zaproszona by gadać o muzyce tylko o Agencie i o tym tez było w zajawkach reklamowych. Wiec helllooo
Plus był taki ze wystąpiła na koniec Majewska z piosenka „Żyć się chce” i Edyta ja słuchała. Oby jej się chciało żyć bo po ostatnim wywiadzie u Molek nie wyglada to za dobrze u niej
Jednak każdy z nas ma takie dołki w życiu i trzeba z nich wychodzić by żyć. Oby Edi to zrozumiała.
I oczywiście pudle i tym podobne maja już temacik do pisania jsk to Górniak spija sobie z dziubkow z Rusin a Kraske zaprasza na herbatę jeśli mu żona pozwoli hehehe
Eda ładnie wyglądała i dobrze ze już z Kinga sobie wszystko wyjaśniły. Jak to powiedziały komunikacja a nie domysły to podstawa w dobrych relacjach.
A i jeszcze szczere wyznanie Edyty ze dała kartkę producentom z kim nie mogłaby być w tym programie hehe No cóż przynajmniej powiedziała to na głos. Myśle ze Doda była tam na 100. % Choć było to jeszcze na długo przed pamiętnym koncertem

Przecież Edyta nie była zaproszona by gadać o muzyce tylko o Agencie i o tym tez było w zajawkach reklamowych. Wiec helllooo

Plus był taki ze wystąpiła na koniec Majewska z piosenka „Żyć się chce” i Edyta ja słuchała. Oby jej się chciało żyć bo po ostatnim wywiadzie u Molek nie wyglada to za dobrze u niej

Jednak każdy z nas ma takie dołki w życiu i trzeba z nich wychodzić by żyć. Oby Edi to zrozumiała.
I oczywiście pudle i tym podobne maja już temacik do pisania jsk to Górniak spija sobie z dziubkow z Rusin a Kraske zaprasza na herbatę jeśli mu żona pozwoli hehehe
Eda ładnie wyglądała i dobrze ze już z Kinga sobie wszystko wyjaśniły. Jak to powiedziały komunikacja a nie domysły to podstawa w dobrych relacjach.
A i jeszcze szczere wyznanie Edyty ze dała kartkę producentom z kim nie mogłaby być w tym programie hehe No cóż przynajmniej powiedziała to na głos. Myśle ze Doda była tam na 100. % Choć było to jeszcze na długo przed pamiętnym koncertem

-
- Impossible
Dzisiejsze wydanie:
https://dziendobry.tvn.pl/a/agent-gwiaz ... ral-agenta
https://dziendobry.tvn.pl/a/agent-gwiaz ... ral-agenta
- Marek
- No przecież wcale tak dużo nie piszę...
- Ulubiony album: EG
- Kontakt:
Czy mówiła coś o muzyce/płycie/koncertach??? Nie chce mi się oglądać....
-
- Impossible
Nie.Marek pisze:Czy mówiła coś o muzyce/płycie/koncertach??? Nie chce mi się oglądać....
-
Faktycznie nie było nic o Allanie, ale i tak ten wywiad był niepotrzebny.tomek7 pisze:A właśnie ze jest sens komentować. Nie było o Allanie choć niektórzy byli tego pewni
Ani słowa o muzyce, w dodatku Edyta i Kinga cały czas udają, że w "Agencie" nie było żadnej ustawki.
I fakt, że Edyta została zaproszona, by rozmawiać o "Agencie", nie znaczy, że nie mogła chociaż w paru zdaniach wspomnieć o muzyce.

- KrzysiekF
- Ulubiony album: DOTYK
@ray o czym tu dyskutować ?
Alicja Majewska też była sprowadzana na inne tory, a jednak mówiła o muzyce, ba! sama wcinała tematy muzyczne - premiera albumu. Pewnie mogłaby mówić o wiośnie w swoim ogrodzie, o pielęgnacji kwiatów i miłości do świata.
O czym ma mówić Edyta ? Przecież wszyscy wiemy , że nie ma żadnych planów na album , nie ma tekstów, nie ma muzyki , nie ma pomysłu.
Apropo, co z tekstami Andrzeja Rybińskiego ? Kosz ?
Andrzej Rybiński zdradza: Napisałem piosenki dla Edyty Górniak
https://muzyka.interia.pl/wywiady/news- ... Id,2405665
Alicja Majewska też była sprowadzana na inne tory, a jednak mówiła o muzyce, ba! sama wcinała tematy muzyczne - premiera albumu. Pewnie mogłaby mówić o wiośnie w swoim ogrodzie, o pielęgnacji kwiatów i miłości do świata.
O czym ma mówić Edyta ? Przecież wszyscy wiemy , że nie ma żadnych planów na album , nie ma tekstów, nie ma muzyki , nie ma pomysłu.
Apropo, co z tekstami Andrzeja Rybińskiego ? Kosz ?
Andrzej Rybiński zdradza: Napisałem piosenki dla Edyty Górniak
https://muzyka.interia.pl/wywiady/news- ... Id,2405665