Pink powraca z nową piosenką "Stupid girls", więc to dobry moment aby sobie o niej porozmawiać
Nabija się m.in z Jessici Simpson, Gwen Stefani, Mariah (scena w toalecie przypomina trochę tę z klipu "Heartbreaker" i hcyba ktos podobny przechadza się w tle w sklepie z pieskami ) jest wiec jak zwykle odważnie i nieco kontrowersyjnie.
Piosenka podoba mi się coraz bardziej, ogólnie lubię Pink i już troszke zdązyłem o niej zapomnieć.
Ja też Pink bardzo lubię i cieszę się, że wreszcie wydaje nową płytę. Co prawda wolę jej piosenki niesatyryczne, ale ona akurat nalezy do tych artystów, którym pozwalam się naibjac z innych xD (zwłaszcza ze chodzi o Dżessikę ) Tylko nie wiem, czy odniesie sukces, czy też będzie ratować z trudem karierę, wyśmiewając się z innych... szkoda, że ludzie się na nią wypięli przy poprzedniej płycie, "Try This", która mnie się bardzo podobał, nawet bardziej niż "Missundaztood", chyba szczersza.
ANETA pisze:Niech sie Pink ponabija z siebie i odwali od Jessicy i Mariah. Nienaiwdze jak artysci nabijaja sie z innych artystów
Ja też nie lubię jak jedni nabijają się z drugich w show-biznesie, ale w końcu tytuł piosenki to Stupid girls, więc nawiązanie do Jess i Mariah jakoś samo się nasuwa.
Zapomniałęm się przyjrzeć aluzjom do Mariah, ale aluzje do Jessiki były bardzo wyraźne obejrzałem niecenzurowaną wersję (możecie ją zobaczyć, wraz z cenzurowaną, także na www.dotmusic.co.uk). Mądre przesłanie, świetna, rytmiczna muzyka, teledysk zwracający uwagę. Pink jako starsza pańcia-bizneswoman jest wrażeniowa ;DD parę scen trochę za ostrych - scena w toalecie (yyy... o_o) albo w szpitalu, ale są uzasadnione. Jestem bardzo zadowolony z nowej Pink zreszta pamiętam, jak kiedyś mnie szokowała lizaniem pana po brzuchu w "Just Like A Pill" to i "Stupid Girls" pewnie niedługo będę się szokowac
Kamui Shiro pisze: Jestem bardzo zadowolony z nowej Pink zreszta pamiętam, jak kiedyś mnie szokowała lizaniem pana po brzuchu w "Just Like A Pill" to i "Stupid Girls" pewnie niedługo będę się szokowac
Mi się wydaje, że tam o lizanie, ale nie po brzuchu chodziło!