Kamui Shiro pisze:ja pytam, po kiego grzyba się nad tą Paullą teraz pastwić przez tydzień. Gardzisz - pomiń
Tylko że nikt się tutaj nad nią nie pastwi. Paullę, Edytę i wszystkie inne piosenkarki powinno się traktować równo. Tak więc jeżeli mam prawo do krytyki Edyty za groteskową kreację podczas występu w Royal Albert Hall, to tak samo mam prawo skrytykować Paullę za to okropieństwo, które ostatnio wydała.
I Twoja ostatnia odzywka do Niuto była nie na miejscu. Pohamuj się od tego typu docinków.
Angie29 pisze:jakoś rok temu dostała Złotą płytę za singiel Kocham Cię dalej za sprzedaż ponad 10 tyś kopii .
Mnie się wydaje, że Paulla dostała tę złotą płytę nie za sprzedaż 10 tys. kopii, tylko przede wszystkim za wyświetlenia na YouTube.
Ignasiak pochwaliła się złotą płytą za
Kocham Cię dalej w swoim wpisie na Facebooku 22 sierpnia 2017. Tylko że na stronie ZPAV nie widzę Paulli na liście artystów, którzy w 2017 dostali złotą płytę. Dziwne...
W ogóle nie znałem wcześniej tej piosenki - dopiero teraz przesłuchałem. Jedynie Edytowa barwa głosu Paulli mi się w niej podoba, cała reszta jest niestrawna.
Kocham Cię dalej miało premierę w listopadzie 2015, a w tej chwili na Spotify ma tylko 46 tys. odsłuchań. Jak na utwór wyróżniony złotą płytą, jest to bardzo, bardzo mało.
Zajrzałem na fanpage Paulli i widzę, że jest jeszcze jedna rzecz, która ją łączy z Edytą. Otóż Paulla też kompletnie nie potrafi radzić sobie z krytyką. Jakaś kobitka wytknęła jej, że w klipie do
Dotykaj mnie jest pełno lokowania produktu, i Paulla odpowiedziała jej długim wpisem kompletnie pozbawionym dystansu i jeszcze pełnym błędów ortograficznych.