Last.fm to usługa, rejestrująca, czego słuchasz, a następnie przedstawiająca szeroki wachlarz interesujących informacji na podstawie Twoich preferencji.
Możesz wykorzystywać Last.fm do słychania muzyki, szukania nowych wykonawców, innych osób z podobnym gustem muzycznym, koncertów w Twojej okolicy, tworzenia rankingów i kolaży muzycznych dla Twojej prywatnej strony oraz do wielu innych rzeczy.
No wreszcie ktoś napsial - ja się z to zabierałem juz od pół roku chyba
Jedną z najciekawszych funkcji last.fm jest to, że po peewnym czasie odtwarza nam muzyke według naszych dotychczasowych preferencji, niestety najciekawsze funkcje jak"osobiste radio" są płatne ale juz same statystyki dają wiele radości.
Ja osobiscie zdziwilem się widząc piosenki, które słuchalem najczęsciej
ja też tam zakłądałem konto w tamtym roku jeszcze, ale nie wiem zabardzo jak się tam poruszać, i jakoś dotychczas nie interesowało mnie to, ale moze się skuszę
P.S. Mój nick tam jest taki jak tu
[ Dodano: 2007-06-10, 21:55 ]
A właśnie, jak założyć taką listę ostatnio słuchanych w podpisie jak ma Aro bodaj Rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli tak to help me
karolnow2 pisze:A właśnie, jak założyć taką listę ostatnio słuchanych w podpisie jak ma Aro bodaj Rozumiecie o co mi chodzi? Jeśli tak to help me
Pod ostatnio odtwarzanymi utworami jest napisane Umieść to na stronie / blogu. Następnie wybieramy jaki chcemy mieć szablon z odtwarzanymi utworami i kopiujemy Kod HTML / dla MySpace lub bloga. Enjoy
Ostatnio zmieniony 10 cze 2007, 22:43 przez patryk_pff, łącznie zmieniany 1 raz.
Pod ostatnio odtwarzanymi utworami jest napisane Umieść to na stronie / blogu. Następnie wybieramy jaki chcemy mieć szablon z odtwarzanymi utworami i kopiujemy Kod HTML / dla MySpace lub bloga. Enjoy