Poza tym to potrafi udobruchać fanów, których wtedy brak aktywności idolki na pozostałych polach oraz jej liczne zaniedbania artystyczne tak nie rażą. Koncertowej Edycie można sporo wybaczyć.
Po pierwsze - Edyta dostaje szanse od fanów od wielu wielu wielu lat. Po drugie szczerze mówiąc, to ja gdyby nie to forum w ogóle nie wiedziałbym, że Edyta rusza w trasę akustyczną, więc jakim cudem dowiedzieć ma się o tym przeciętny Kowalski? Przecież to naprawdę wielkie wydarzenie, które zasługuje na promocję z prawdziwego zdarzenia, a Edyta chodzi po śniadaniówkach i opowiada o Allanie?? Śmieszne!Dajcie jej szanse, oprocz trasy zapowiada plyte Live. Ile razy ma nawijac do kamery o przygotowaniach do trasy ? Ile bedzie miala newsow z tym zwiazanych ?
No ale o trasie pisala i Wyborcza i Pudelek, pokazywali tez wywiady video (jesli Ty lub ktos inny nie lubi czytacniuto pisze:Po drugie szczerze mówiąc, to ja gdyby nie to forum w ogóle nie wiedziałbym, że Edyta rusza w trasę akustyczną
Jeszcze miał być List, takGrzegorz pisze:Czyli w Jaka to melodia będą Kasztany, To nie ja, Jak najdalej i Nie proszę o więcej.Przynajmniej tak wynika z tych urywków.