Dziękuję olivia1308 za relacje. Po tych słowach i opisie wyobrażam sobie że musiało być fenomenalnie ...!!!!!!! ( szkoda że mnie nie było . Żałuje ale no nie mogłam akurat wtedy i pozatym miałam daleko. ) Jeszcze raz dzięki
Nie ma za co. Zdjęcia dam Wam jutro, albo dzisiaj pod wieczór, tylko koleżanka musi mi je przesłać. Nakręciłyśmy z koleżanką też jakieś filmiki, zobaczymy co z tego wyszło .
123fan=]123 pisze:moja ulubiona piosenka (poza tymi z E.K.G) grali- "Can't say no" Boże powiedzcie że ktoś ma ją nagraną rokowa Edzia i tego nie zobaczyć
No tak, "Can't Say No" było fenomenalne, ale ja tego nie mam nakręconego, bo bateria zaczęła padać.
Tak sobie myślałem, a moze bardziej marzyłem, że Edzia z Respondkiem mogłaby zaspiewać na Top Trendy (bo zakładam ze Krzysiek jako zwyciężca 3 edycji tam będzie) wieć widać ze to relane skoro w Rybniku zaśpiewali
Oliwia widzę już napisała jak było, mogę tylko potwierdzić.
Fotki robiłam, ale niestety sporo jest zamazanych, postaram się wybrać choćby kilka. Świetnie się bawiłam, ale to także zasługa Krzysia Respondka no i była Dumka z Mieciem