Kasztany, Dziś Prawdziwych Cyganów Już Nie Ma i To Nie Ja123fan=]123 pisze:co śpiewaliście wtedy Edzia jak oddała wam głos mikrofon kierując w waszą stronę?????

Kasztany, Dziś Prawdziwych Cyganów Już Nie Ma i To Nie Ja123fan=]123 pisze:co śpiewaliście wtedy Edzia jak oddała wam głos mikrofon kierując w waszą stronę?????
o niediuk69 pisze:Edyta zanim zaczela śpiewać "Kasztany" postawila krzeslo i sobie zażartowala- powiedziala " stara jestem..."
coś chyba przegapiłam. Gdzie na forum znajde więcje info o tym wywiadzie?diuk69 pisze:awet nie potrafie tak naprawde wkurzyć się na TVP3 ,za ten wywiad po koncercie, który pogrzebal marzenie o powiedzeniu kilka cieplych slów dla Edyty i podziękować za te niezapomniane chwile w życiu z jej muzyką
A ja wzięłam autograf na E.K.G, teraz mam już komplet.duckling pisze:witam
mozliwosc byla ale szkoda czasu na autograf:)
poza tym autogrfow juz dosc
wiec skonczylo sie na krotkiej rozmowie z Edyta i Krzysiem Respondkiem i przepieknym wspolnym zdjeciuEdyta byla naprawde w swietnym humorze
Tobie dość autografów, a ja ani jednego nie mam...duckling pisze:witam
mozliwosc byla ale szkoda czasu na autograf:)
poza tym autogrfow juz dosc
wiec skonczylo sie na krotkiej rozmowie z Edyta i Krzysiem Respondkiem i przepieknym wspolnym zdjeciuEdyta byla naprawde w swietnym humorze
Występ już mozna obejrzeć:Martina pisze:Witam ;)Mam prośbe do ludzi którzy byli na tym koncercie.Może ta moja prośba dziwnie zabrzmi :)Prowadzę bloga o Krzyśku Respondku i zależałoby mi na dokladniejszej relacji z duetu Górniak&Respondek.Chodzi mi o to jak wyglądalo "wyciagnięcie" Krzyśka na scenę i co mówili w czasie występu.A jeśli ktoś był na całej imprezie prowadzonej przez Krzyśka to i z tego mógłby zdac relację.Byłabym bardzo wdzięczna ;)Napewno umieszczę pod tą relacją kto i z jakiego forum mi pomógł i ją napisał ;)I napewno dodam was do linków i reklamę dodam