Party
-
- Sit down
- Ulubiony album: EKG, Dotyk
- Ulubiona piosenka: Wszystkie :)
Party
Dziś zakupiłem sobie dwutygodnik Party za 1,99 zł, zwracając tylko uwagę ku Edycie.
Bardzo zdenerwował mnie materiał prasowy , w którym opisują Edytę jako megagwiazdę , która oddawna nie wylansowała żadnego wielkiego przeboju. W gazecie tej ktoś bezczelnie obraził artystkę , a małotego czytając artykuł poświęcony Edytce muszę stwierdzić , że newsy są sklepieniem Pudelka. Dziennikarz nie włożył w ten artykuł ani odrobiny wysiłku.
Tak samo jest z innymi artykułami w tej gazecie - ODRADZAM !
Oprócz tego pismo napisało także , że Edyta Górniak ma największe szanse na duet z Celine Dion i , że jest szansa , iż Celine zawita do Polski w czerwcu.
Bardzo zdenerwował mnie materiał prasowy , w którym opisują Edytę jako megagwiazdę , która oddawna nie wylansowała żadnego wielkiego przeboju. W gazecie tej ktoś bezczelnie obraził artystkę , a małotego czytając artykuł poświęcony Edytce muszę stwierdzić , że newsy są sklepieniem Pudelka. Dziennikarz nie włożył w ten artykuł ani odrobiny wysiłku.
Tak samo jest z innymi artykułami w tej gazecie - ODRADZAM !
Oprócz tego pismo napisało także , że Edyta Górniak ma największe szanse na duet z Celine Dion i , że jest szansa , iż Celine zawita do Polski w czerwcu.
- Marcin A.
- Nieśmiertelni
- Ulubiony album: Perła
- Ulubiona piosenka: Dotyk
Re: Edyta w PARTY
Tak się składa, że ten artykuł napisały dwie osoby.scamp pisze:Dziennikarz nie włożył w ten artykuł ani odrobiny wysiłku.
W takim razie napisz mi proszę, jaki wielki przebój Edyta wylansowała w ciągu kilku ostatnich lat.scamp pisze:Bardzo zdenerwował mnie materiał prasowy , w którym opisują Edytę jako megagwiazdę , która oddawna nie wylansowała żadnego wielkiego przeboju.
Uważam, że przesadzasz w swoich ocenach. Osobiście nie zauważyłem w tym artykule nic obraźliwego. Mało tego- jestem pełen podziwu dla autorów za obiektywizm mimo bardzo osobistego stosunku do Edyty.scamp pisze:W gazecie tej ktoś bezczelnie obraził artystkę
-
- Sit down
- Ulubiony album: EKG, Dotyk
- Ulubiona piosenka: Wszystkie :)
Może i racja. Wg mnie przebojem Edyty była piosenka : Nie proszę o więcej czy Jak najdalej , które pochodzą z płyty Perła.
[ Dodano: 2008-03-16, 12:10 ]
Poza tym winą ponoszą dziennikarze za liczne wymyślanie skandali z Edytą, myślę , że dlatego Górniak nie chce nagrywać teledysków czy też dawać koncerty, a jej płyty takie jak EKG są bez większego echa,mimo pozytywnych ocen w magazynach.
[ Dodano: 2008-03-16, 12:10 ]
Poza tym winą ponoszą dziennikarze za liczne wymyślanie skandali z Edytą, myślę , że dlatego Górniak nie chce nagrywać teledysków czy też dawać koncerty, a jej płyty takie jak EKG są bez większego echa,mimo pozytywnych ocen w magazynach.
- vanity
- VIF czyli Very Important Fan
na Perle kończą się Edytowe podboje w radio i na listach przebojów.scamp pisze:Może i racja. Wg mnie przebojem Edyty była piosenka : Nie proszę o więcej czy Jak najdalej , które pochodzą z płyty Perła.
częściowo sama Edyta je "wymyśla". nie od dzis wiadomo, że showbusiness kręci się wokół współpracy między gwiazdami a pismakami ewentualnie bez znaczenia jest to czy ta współpraca jest "zakontraktowana przy stole" czy też jedno wykorzystuje drugie.scamp pisze:ponoszą dziennikarze za liczne wymyślanie skandali z Edytą
ja myślę, że nie chce bo umie liczyć, i z tych wyliczanek wychodzi że lepiej pochałturzyć w Josiu czy zagrać zamknięty koncercik dla buzinessu niż dla publiki.scamp pisze:dlatego Górniak nie chce nagrywać teledysków czy też dawać koncerty
- Madziorek888
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: Edyta Górniak
- Ulubiona piosenka: Dziękuję Ci
Marcin, czyżby w tym artykule palce maczał nasz kolega, który pisze dla Party??Marcin A. pisze:Osobiście nie zauważyłem w tym artykule nic obraźliwego. Mało tego- jestem pełen podziwu dla autorów za obiektywizm mimo bardzo osobistego stosunku do Edyty.
Nie mam niestety tej gazety, ale coś czuję pismo nosem...
Szczerze mówiąc bycie obiektywnym nie ma nic wspólnego z obrażaniem gwiazdy... także w zupełności zgadzam się z Marcinem
Pozdrawiam
- Marcin A.
- Nieśmiertelni
Hej KochanaMadziorek888 pisze:Marcin, czyżby w tym artykule palce maczał nasz kolega

Autorami artykułu są Aleksander Rogoziński i Paweł Płaczek.
Pozdrawiam.
- Agisia
- The story so far
- Ulubiona piosenka: 'Szyby'
W najnowszym Party, z tego tygodnia jest artykuł o Dariuszu Kordku, a co z tym się wiąze, również sporo wzmianek o Edycie. Są 2 jej zdjątka, ale małe- obydwa z Kordkiem, jedno po Eurowizji, drugie z Jak Oni Spiewają...
-
- Sit down
- Ulubiony album: Edyta Gorniak
- Ulubiona piosenka: Miles and Miles away
Edyta znowu na szczycie
Hej
W najnowszym Party jest Edi na okładce i tytuł "Edyta Górniak znowu na szczycie" lub coś w tym stylu.
W najnowszym Party jest Edi na okładce i tytuł "Edyta Górniak znowu na szczycie" lub coś w tym stylu.
- Agisia
- The story so far
Kupiłeś tą gazete? Jeśli tak, to moznaby prosić o jakies scany?
[ Dodano: 2008-04-22, 17:09 ]
Ehh... Dzisiaj przechodziłam koło kiosku i zerknelam na Party- na okładce wcale nie było Edyty!!! Albo Ci sie Grzegorzu K. gazety pomyliły, albo coś ściemniasz...:-l

[ Dodano: 2008-04-22, 17:09 ]
Ehh... Dzisiaj przechodziłam koło kiosku i zerknelam na Party- na okładce wcale nie było Edyty!!! Albo Ci sie Grzegorzu K. gazety pomyliły, albo coś ściemniasz...:-l
- grzechoo
- Uwaga, spammer!!!! :D
- Ulubiony album: Perła/EG/
- Ulubiona piosenka: Nie Proszę O Więcej
- Joan
- Lunatique
- Ulubiona piosenka: Tafla
- Kontakt:
- Agisia
- The story so far
Nom... Chyba masz racjęgrzechoo pisze:Ja myslę ze to chodzi, a nawet jestem tego pewien o dodatek do Faktu

- Marcin A.
- Nieśmiertelni
Jakościowo nie widać różnicy....Agisia pisze:Ale jak ma sie Party do dodatku do Faktu?
- Agisia
- The story so far
Przedwczoraj wieczorem w HH mówili, że w Party jest ranking najbardziej kapryśnych osób i na 5 miejscu na 7 możliwych jest Edyta Górniak. Tylko 4 osoby są bardziej kapryśne niż Ona
Oczywiście wg. niepotwierdzonych wyników. Kolejna pierdoła, ale warto wiedzieć
A poza tym w gazecie jest niezła fotka Edi- z JOSia w czerwonej sukience. Właśnie przy tym artykule.

Ostatnio zmieniony 10 maja 2008, 15:07 przez Agisia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VIF czyli Very Important Fan