Kolekcje
- homerowa
- Impossible
- Ulubiony album: Live'99
- Ulubiona piosenka: Stop
Kolekcje
Z ciekawosci tworze ten nowy temat bo gdy weszlam w ten dzial to uznalam ze wszyscy sprzedaja co maja zwiazane z Edyta. Ja przyznam ze przez lata pilnie zbieralam i mnostwo kasy wydawalam na najrozniejsze zdjecia, gazety, plakaty. Mam tego o ile siostra nie wywalila sporo, ale po przeprowadzce z Polski i zalozeniu rodziny jakos nie widze sensu tego trzymania. Teraz nie powiesze sobie na sciani plakatu idolki majac piekna coreczke i jej ladne zdjecia. No ale jestem ciekawa czy jest jeszcze ktos zainteresowany jakas kolekcja o Edycie, albo czy wogole ktos posiada jakas kolekcje, wiem ze jest duzo nowych osob na forum (ja tu bywam rzadko i tak wnioskuje). Moze w takim raziesie pochwalicie. Ja mam nadal plyty, kasety i kilka singli, tego rczej nikomu nie oddam, ale do reszty jakos nie przywiazuje wagi. Moge zrobic zdjecia i w przyszlosci wstawic.
-
- Lunatique
Re: Kolekcje
Mam masę materiałów o Edycie, część dostałam, część kupiłam, ogólnie kilka(naście) kg wycinków, plakatów, gazetek funclubu One& One. Płyty studyjne wszystkie prócz Invisible i chyba z 7 singli (Edwin dziękuję), a oprócz tego masa płyt DVD z różnymi występami 

- Wojtuś
- Lunatique
- Ulubiony album: E.K.G
- Ulubiona piosenka: Dotyk, Teraz Tu
Ja też mam mnóstwo gazet, wycinków i plakatów ale z lat wcześniejszych. Z nowszych kupuję czasami jakieś pisma jeśli jest ładna sesja. Plakatów też już nie wieszam, mam tylko powieszone w antyramie duże zdjęcie Edyty z autografem. Oczywiście posiadam wszystkie płyty Edyty i sporo singli oraz nadal poluję na niektóre single bo zależy mi właśnie na kolekcji płyt i singli.
- homerowa
- Impossible
No ja pisma nadal kupuje przez siostre, ale tylko te z duzymi wywiadami nie plotkarskie z pojedynczym zdjeciem. A kiedys kupowalam wszystko i wycinalam, naklejalam w zeszyty,zbieralam. Obecnie czytam i zazwyczaj wyrzucam. Co do singli nie mam wiele, ale staram sie trzymac utwory w MP3 (wiem ze to piractwo,ale w przypadku braku dostepnosci do oryginalnych singli to koniecznosc).
-
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: live'99
- Ulubiona piosenka: wszystkie
TO JA zaprezentuje moj dorobek ;;P 8 kg artykułów o Edycie(wycinki,wywiady) wszystkie plyty Edyty kazda w conajmniej podwojnym wydaniu, dyskografia,wszystkie plyty Edyty z gazet(nie bylo ich wiele,ale kilka)chyba 18singli w tym np. ciezko dostepne tj.; Hope for us,TNJ,NIesmiertelni i wiele innych.) wszystkie wywiady i wystepy Live od 1999roku do 2010 na DVD. pol pulpitu najbardziej przeze mnie lubianych piosenek Edyty:P, 3GB zdjec tez na komputerze, 10 autografow, kilkanascie zdjec wspolnych z Edyta. I nie do opisania najfajniejsze spotkania Edyty i moje, a bylo ich chyba 7, to moj majatek:),ktorego nikt mi nie zabierze
zaraz pewnie ktos napisze,ze sie chwale, nie o to mi tu chodzi
pozdrawiam
zaraz pewnie ktos napisze,ze sie chwale, nie o to mi tu chodzi
pozdrawiam
- Himcio
- Impossible
- Ulubiony album: Kiss Me Feel Me
- Ulubiona piosenka: Under Her Spell
- Kontakt:
Nie mam aż tak bogatej kolekcji jak Szymon 
Mam dużo gazet z Edytą,wszystkie płyty,dyskografię, 8 singli ,kilka autografów( w tym podkładkę Edyty z finału z całusem) i wspomnienia z Naszą Divą
aaa... i jakże autentyczną książkę Piotra Krysiaka 

Mam dużo gazet z Edytą,wszystkie płyty,dyskografię, 8 singli ,kilka autografów( w tym podkładkę Edyty z finału z całusem) i wspomnienia z Naszą Divą

- Matiz99
- VIF czyli Very Important Fan
- Ulubiony album: Edyta Gorniak
- Ulubiona piosenka: ...Hold On Your Heart?
Moja kolekcja jeżeli chodzi o single nie jest zbyt bogata. Chociaż miałem w rękach kilka singli ,,porzyczonych''

Wcześniej miałem jeszcze singiel Impossible ale sprzedałem. Z tego co jest na focie nie mam już singla TNJ z autografem który również sprzedałem (było ogloszenie na forum).
Niezmiennie moim marzeniem jest One & One w wersji japońskiej z "Never Will I''

Wcześniej miałem jeszcze singiel Impossible ale sprzedałem. Z tego co jest na focie nie mam już singla TNJ z autografem który również sprzedałem (było ogloszenie na forum).
Niezmiennie moim marzeniem jest One & One w wersji japońskiej z "Never Will I''

- homerowa
- Impossible
No no to pokazne macie te kolekcje. Ja nie mam az tyle, zreszta wiekszosc zostala w Polsce. amietam ze mam 4 duze plakaty Edyty (Lunatique, Live z dluuugimi nogami, Live okladka i taki bialy duzy na sztywnym papierze, dobrze nie pamietam). Aha i mam kilka plakatow z promocji sesjiw Boutique, nawet jeden mam za autografem imiennym, pamietam ze ktos chcial a potem sie nie zglosil. Nie pamietam jakie to imie bo plakat zostal w Polsce.
Gazety, artykuly gdzies sa na dnie szafy w Polsce, ale kilka kilo gazet tez wyladowalo chyba na smieciach, wiem ze mialam oddac Jackowi ale jakos moj wyjazd wszystko pokrzyzowal a za ciezkie bylo zeby wyslac poczta. I co z nimi sie stalo, trzeba by bylo spytac siostre.
Natomiast mam zachowane 3 zeszyty z wycinkami w srodku 2 autografy, kilka autografow innych, nie pamietam na zdjeciach, gazecie, tych duzych plakatach, na singlu i plycie. Wiecej grzechow nie pamietam.
No wiadomo spotkania sa niezapomniane, choc gdyby nie moj wyjazd z Polski pewnie byloby ich wiecej. A poza tym jakies 300 zdjec wywolanych, kilka CD ze zdjeciami i innymi materialami. Kilka kaset VHS a wiecej nie pamietam bo niestety ze mna przyjechalo niewiele (wiem ze sie powtarzam) i tak oto mam:

kasety magnetofonowe zostaly w Polsce
Singli kilka sprzedalam.
Gazety, artykuly gdzies sa na dnie szafy w Polsce, ale kilka kilo gazet tez wyladowalo chyba na smieciach, wiem ze mialam oddac Jackowi ale jakos moj wyjazd wszystko pokrzyzowal a za ciezkie bylo zeby wyslac poczta. I co z nimi sie stalo, trzeba by bylo spytac siostre.
Natomiast mam zachowane 3 zeszyty z wycinkami w srodku 2 autografy, kilka autografow innych, nie pamietam na zdjeciach, gazecie, tych duzych plakatach, na singlu i plycie. Wiecej grzechow nie pamietam.
No wiadomo spotkania sa niezapomniane, choc gdyby nie moj wyjazd z Polski pewnie byloby ich wiecej. A poza tym jakies 300 zdjec wywolanych, kilka CD ze zdjeciami i innymi materialami. Kilka kaset VHS a wiecej nie pamietam bo niestety ze mna przyjechalo niewiele (wiem ze sie powtarzam) i tak oto mam:

kasety magnetofonowe zostaly w Polsce

- Himcio
- Impossible
- Ulubiony album: Kiss Me Feel Me
- Ulubiona piosenka: Under Her Spell
- Kontakt:
- homerowa
- Impossible
Ja lovie is on the ine, to atlanta i eg wersje specjalna mam na kasecie MC
Ale zostaly w Polsce 

-
- If I give myself (up) to you
- Ulubiony album: live'99
- Ulubiona piosenka: wszystkie
nudzi mi sie, wiec wymienie tytuly singli jakie mam w moim dorobku:
To nie ja
Niesmiertelni
Anything
Lunatique(2 sztuki,ale dziwne bo sie roznia)
Sexuality
Love is on the line
Jak najdalej
Hope for us
Whey you come back to Me(dziwne,ale az 4 mam single, i kazdy z nich jest inny;np. jeden jest niemalze taki sam jak plyta Edyta Gorniak, drugi tez taki ciemny i 2 biale w tym jeden w miekkiej okladce)
Stop
Perla
Dumka na 2 serca
Dziekuje Ci
To nie ja
Niesmiertelni
Anything
Lunatique(2 sztuki,ale dziwne bo sie roznia)
Sexuality
Love is on the line
Jak najdalej
Hope for us
Whey you come back to Me(dziwne,ale az 4 mam single, i kazdy z nich jest inny;np. jeden jest niemalze taki sam jak plyta Edyta Gorniak, drugi tez taki ciemny i 2 biale w tym jeden w miekkiej okladce)
Stop
Perla
Dumka na 2 serca
Dziekuje Ci
- homerowa
- Impossible
No to ladna masz kolekcje. Jesli chodzi o single Lunatique to tez mam akurat te dwa, a roznia ie dlatego ze ten z remixem byl w sprzedazy a ten z jednym utworem byl singlem radiowym (mam go z imiennym autografem z Radia Kolor). A swoja droga zapomnialam dolozyc do zdjecia singli One and one w kartoniku i Hunting high and low (jedna z moich ulubionych piosenek w wykonaniu Edyty). Wczoraj caly dzen sluchala plyty Live 99. J'adore.
- diuk69
- Perła
- Ulubiony album: Dotyk
- Ulubiona piosenka: Szyby

To jest moja kolekcja...niektóre single są ciekawe-promocyjny "One&one" pod znakiem EMI,wyprodukowany specjalnie na rynek niemiecki w słynnej firmie "Electrolla" z wkładem reklamowym w tym że języku.Szwedzkie ,francuskie wydania.No i "perełka"- japońskie wydanie "Edyta Górniak " pod nazwą "Kiss Me,Feel Me"

Co do płyt na ostatnim zdjęciu- to są składanki.2 z nich to wydania,gdzie Edyta jest w gronie znanych wykonawców...a zbiór piosenek pod symboliczną nazwą "Like An Angel" lubię z tych składanek najbardziej.

- weroniuka
- Niebo to my
- Ulubiony album: MY
- Ulubiona piosenka: Your High Day i Night
-
- Lunatique