Dla niej bardziej naturalne są klimaty Rhianna czy Justine czyli CTC i CQ a nie jakiś pompatyczna Etiuda!
endeven pisze:lubicie pompatyczność?
pijej1 pisze:jak możecie nazywać że landryna jest wzniosła i patetyczna i ze jest w tym naturalna jak sama mówi o sobie wieśniara, dresiara i odcięła się definitywnie od etykietki DIVA![]()
Dla niej bardziej naturalne są klimaty Rhianna czy Justine czyli CTC i CQ a nie jakiś pompatyczna Etiuda!
blacktoxic666 pisze:Według mnie ona po prostu zauważyła, że ludzie nie kupują jej nowego wcielenia, więc schlebiając gustom odbiorców i fanów, wróciła do Edyty w dawnej wersji.
Czy to udany powrót? Cóż...
Flux pisze:Patetycznie, pompatycznie, podniośle, edytowo po prostu. Niczego innego się nie spodziewałem niż pieśni narodowo-wyzwoleńczej, patriotycznej, może nawet z przejawami megalomanii. Edyta zawsze miała słabość do takich form wyrazu.
Flux pisze:Patetycznie, pompatycznie, podniośle, edytowo po prostu. Niczego innego się nie spodziewałem niż pieśni narodowo-wyzwoleńczej, patriotycznej, może nawet z przejawami megalomanii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość