no paulik ,pełna profeska, podobnie jak tom, dla mnie znosniejsze niż"oryginał"(nie cierpie bajorowego vibratta) słychać w głosie inspiracje edytową ekspresja, ale tez masz swój własny styl...czekam na coś bardziej śpiewanego z mniejsza ilością słów na sekundę abys sie spokojnie "wyrabiała" i nie musiała z muzyką ścigać, ale wow you can sing!!
mike- kolejny dowód na to że facet nie powinien śpiewać piosenek edyty, i to już nie chodzi o umiejętności, Edyta brzmi seksownie, a twoje ozdobniki (które w zamyśle miały pewnie brzmieć sensulnie) brzmią jak krzyki onanisty!!! weź sie za męski repertuar, bo głos masz całkiem ciekawy
kreaj- nie znam oryginału ,ale czy mi się wydaję , czy spiewasz po za muzyką, zarzuty podobnie jak u kolegi wyżej, stosuj mniej ozdobników, śpiewaj prościej a z pewnością będziesz brzmieć sto razy lepiej... to tez porada dla mike, na wszystkie westchnienia i niuanse woklane to sobie może pozwolić paulik bo ma lepszy microfon, na waszych sprzetach, abstrahując że mezczyzna nie powinien tak spiewać, nie da sie tego oddać w przyswajalny dla ucha sposób, tylko prostota spiewu was uratuję:P
adik- słychać młody głos, nie jest źłe, muzykalnie , trzymasz się melodii, i nawet góry nie wywołują bólu uszu, po paulik jestes dla mnie 2, widać że ostateczną mutacje masz przed sobą, głos ci sie jeszcze ustabilizuję i bedzię brzmiał pewniej nabierzę głębi , jak na razie całkiem niezłe